Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Grand Slam
kad skine GS titule mislim da ce mj oduzet neku titulu iz recimo 2013 ili tako nesto....strasno koliko ga ne vole jer nije zapadnjak
=\_1921_/=
Jel vam neko fino postavi onaj intervju kad ga reporter pita, šta ako ga nekad opauči po ušima ovo što radi - završni Masters bi ako sam vidio dobro.
Ne razumijem čemu tolika spika, pogledaš onaj video i sve ti jasno bude, sam pao, sam se ubio, to da li bi Federer ili Nadal imali iste sankcije je priča onih kojima je krivo do nebesa sad, niko mu nije kriv niti ima ikakve veze sa incidentom.
Ali yebiga moraš biti najveći pa da te i ovdje spominju kao relevantnu osobu

Ne razumijem čemu tolika spika, pogledaš onaj video i sve ti jasno bude, sam pao, sam se ubio, to da li bi Federer ili Nadal imali iste sankcije je priča onih kojima je krivo do nebesa sad, niko mu nije kriv niti ima ikakve veze sa incidentom.
Ali yebiga moraš biti najveći pa da te i ovdje spominju kao relevantnu osobu
Pa i Federer i Rafa na osnovu geografskog polozaja Amerike su "istocnjaci"
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Pa kako onda diskvalifikacija ako se nije desilo?bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 00:12Pa upravo, nema potrebe za sta bi bilo kad bi bilo, kad se nije ni desilo.
Cuj pacijenta poziva se na video intervju hahah
- invincible1921
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem sta pisu, pa eto volio bi da se desi federeru ili nadalu ovo samo zbog ove price, vama je lose priznat da bi njih drugacije gledali u istoj situaciji kao novaka djokovica, nije stvar o tome ko je bolji, nego ko odakle dolazi, vi jos ne kontate koliko zapad boli sto im je 10 godina evo prvi na listi gospodskog sporta neki lik s balkana, bas ste naivni ako mislite da bi oni nekog svog (evropljanin top zemlje) i naseg(balkan banana zemlje) isto tretirali.. pa sjetim se onih par mjeseci kad se murray digao nesto bio poceo dobijat nekoliko meceva zaredom protiv ove trojice, odma isli naslovi pitanje je vremena kad ce na prvo mjesto atp liste, bukvalno su ga svi gurali medju najbolje a nije mu mjesto tu bilo nikad..
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 07 sep 2020, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da li bi federer i nadal bili blaze kaznjeni? Da
Da li je djokoviceva kazna prestroga?Da
Da li je ispao glup ko ku.rac?Da
Da li je sad Rafa favorit za titulu GOATa?Da
Da li je djokoviceva kazna prestroga?Da
Da li je ispao glup ko ku.rac?Da
Da li je sad Rafa favorit za titulu GOATa?Da
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Disi brate sta ti je, pravila su pravila
Smatram da ga nisu trebali diskvalifikovati, msm nisam neki Novakov fan sada ali to nema veze, vidi se da nije namjerno. A nije tako ni ljutito udario ili nesto, iz ruke izbacio lopticu..ok mogao je neku opomenu dobiti ali ovo je pretjerano 
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Vidi Harike sa retardom na avataru a u potpisu Dzumhur, Niko Kovac i Roger Federer (mentoli na kvadrat) hahahaha od ovog i ne mozes ocekivati neku inteligenciju u komentarima.
Pravila su pravila harika ih proucio federera mi..
Dovedite mu Kondogbiu
- LlullSergio
- Kontakt:
Nego od ovih sto su gledali mec pitanje jel Srdjan komentarisao i danas? hahaha ako jeste ne sumnjam da je bio spektakl.
Harika preblaga kazna najveceg mi..Ovo mora biti duza suspenzija i prepisivanje Djokovicevih bodova najvecem. Sve ispod toga je nepravda, umalo ne ubi zenu na pravdi boga.Hocemo najveceg na broju jedan, cekamo evo 12 godina..
Harika preblaga kazna najveceg mi..Ovo mora biti duza suspenzija i prepisivanje Djokovicevih bodova najvecem. Sve ispod toga je nepravda, umalo ne ubi zenu na pravdi boga.Hocemo najveceg na broju jedan, cekamo evo 12 godina..
Da li ce Novak bojkotvati RG sa svojim tzv udruzenjem tenisera ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Najveci je i tu daleko ispred vremena i konkurencije, on RG odavno bojkotuje, mozda mu se pridruzi ta ekipa.
Fedtardi su izgleda teniska pravila naucili na temi Arsenala
Kazna za Djokovica realna najveceg mi..
Zadnja izmjena: japa, dana/u 07 sep 2020, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.