Miljacka je napisao/la: ↑16 jan 2021, 14:26
AlfredNobel je napisao/la: ↑16 jan 2021, 14:11
Kakvih 800.000, jesi li realan.. Ako izvućemo nekih 500, budi sretan, 600 već da ne govorim. Turci 400 nude..
Neko govori "ma lupiti im cifru od milju eura"..

Možeš ti lupiti i četiri miliona, ali niko neće dati toliko. Vi i dalje kontate da je ovo Master Leaguea, pa da tako teku pregovori. Ne provaljujte se svega vam.
Kad bi uzeli 500, bio bih zadovoljan. Čim i u Klubu razmišljaju o prodaji i upustili su se u pregovore, znači da i oni kontaju da bi to bio dobar deal. Fanimo jeste imao dobrih partija, ali je igrač bez kojeg se može. Nije u pitanju nikakva klasa kakvim ga pojedini smatraju.
Meni je najvažnije da prođuže Rahman i Tatar, da ostane Miličević.
Ma ja, trebamo im se nakon sto im ga damo za 300-400 hiljada jos i naguziti i reci yebite nas nemojte njega. Nikad ga ja za te pare ne bih pustio, kad se samo sjetim Buducnosti, Slobode, Radnika i Borca ne bih ga ni za milion dao. Bosanski Dinamo se ne postaje tako sto prodas jednog od najboljih igraca jednoj od najgorih ekipa u turskoj ligi za 300-400 hiljada. Dokle vise da razmisljamo na nacin daj sta das???
Halooo kralju, milju eura, jeste li realni? Znaš ti kakva igračina moraš biti da iz ove lige odeš za tu cifru? Pa jedan Cimirot s onakvim igrama, gdje je mogao igrati zatvorenih očiju je otišao za toliko.
Niko ne kaže da ćeš se zadovoljiti nekim pišljivim iznosima, kao recimo što se Klub nije zadovoljio tim od 400.000€. Isto tako, to ne znači da se mogu lupati cifre i bubati potraživanja. Mislim tehnički mogu, ali će se svako od potencijalnih kupaca samo nasmijati i otići. To što je on dao te golove, ne znači da vrijedi milion, to je za mene suludo. Jedan Rahmanović, koji nosi ekipu ili Tatar recimo, ne vrijede toliko, a da vrijedi Fanimo.
Jedini igrač kojeg ne bih dao ispod milion ojra je mali Đokanović, za sve ostale ne možeš dobiti toliko. Andrej ako nastavi s ovakvim igrama, konstantom, sportskim životom, može otići sigurno za toliko. Odlične godine za prodati, odlične igre, potencijal, reprezentativac itd.