FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma ok, pokazalo se dobro kad ekipa ima mir. Al eto meni fali taj neki dio, volio bi da su još malo otvoreniji prema navijačima i medijima. Recimo ja bi volio znati sta ce biti u vezi napadača, u vezi odlazaka, pa i oko stadiona sta se planira,tako neke stvariajdohordas je napisao/la: ↑16 jan 2021, 11:29Vjerovatno si se pogresno izrazio.bordobijeli je napisao/la: ↑16 jan 2021, 11:09Ma daleko od toga da zalim za turbulencijama ili kad igraci nisu imali plate itd, mozda sam se pogresno izrazio. Nego fali mi ona neka euforija priča nas navijaca, vjerovatno je korona mnogo uticala. Jednostavno meni nedostaju te neke stvari.ajdohordas je napisao/la: ↑16 jan 2021, 10:28Ne znam kome i zasto nekom mogu nedostajati turbulencije, to jest talovi, smjene uprave i trenera, negativa, kiksevi, polovni igraci, raskidanje ugovora itd.
Toliko mastali o ovome i sad kad smo docekali, nekom fali turbulencija.![]()
Ma nije brate corona, nego ne cure nikakve informacije iz kluba, zato nema neke velike price i euforije. Radi se u tisini.

Al dobro se radi, klub napreduje i idemo dalje
- hordasDoboj
- Kontakt:
Bolje i to nego Altiparmakovski i Cezar hahaBordoSarajevo je napisao/la: ↑16 jan 2021, 11:36hordasDoboj je napisao/la: ↑16 jan 2021, 11:31A s loptom imali tek 1 ili 2 treninga hahaBordoSarajevo je napisao/la: ↑16 jan 2021, 11:17Kažu Dervišagić se pravo pokazo na treninzima tako da je moguće da napadač ipak ne dođe.
Mada to bi bilo odlično, kažu da je bio baš dobar na posudbi, ja bih volio da ostane, može i krilo igrati ali mora se dovesti napadač svejedno.
Zayebajem se ba..
Tu su nam prije priču često prodavali![]()
Ali što da ne Dervišagića ostaviti kao 3. napadaca, svakako ocekujem da cemo rijesiti prvenstvo 3-4 kola prije kraja pa ce imat sansu i da se dokaze.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Ispade uvijek nesto kritikujem al ovaj klip i slicni su mi bezzz. Pratim Osijek, rijeku, cz, Partizan itd. Pa stalno mjenjaju interviju, pa neki kviz, pa parelelna pitanja igracima, atmosferu prenesu, interviju s trenerom, doktorima, kondicionim, terzic iz cz svako malo izvjesti preko medija sta se planira itd . Corona je ne ide se na utakmice dajte nam malo vise vijesti iz kluba i ekipe.
- ElCartel11
- Kontakt:
Fanima ispod 400k € ne bih pustio. Nije bitno jesu li Turci, Uzbekistanci, Uganda pare na sto i eto ti igraca. Ako se naravno igracu ide tamo.
Jeste da bi za nas bilo bolje, da igrač ide u lige država srednje ili zapadne Evrope.
Ja to gledam kao biznis. Dobio si Fanima dzabe (nek je i 100k € placeno lupam) opet ti recimo ostane 300k € od tog igraca jos + sto ti je donio prolazak u Evropi i bitne bodove u ligi protiv Radnika, Slobode te Borca.
Te pare sto ti ostanu usmjeris na platu na jos boljeg igraca od Fanima i tako jacas ekipu. Samo sto normalno ne bi bilo dobro, da nas napuste 3,4 bitna igraca iz prvih 11.
Dva mogu ici u vrh glave sve preko je kockanje i tesko je ekipu tako brzo uklopiti.
Jeste da bi za nas bilo bolje, da igrač ide u lige država srednje ili zapadne Evrope.
Ja to gledam kao biznis. Dobio si Fanima dzabe (nek je i 100k € placeno lupam) opet ti recimo ostane 300k € od tog igraca jos + sto ti je donio prolazak u Evropi i bitne bodove u ligi protiv Radnika, Slobode te Borca.
Te pare sto ti ostanu usmjeris na platu na jos boljeg igraca od Fanima i tako jacas ekipu. Samo sto normalno ne bi bilo dobro, da nas napuste 3,4 bitna igraca iz prvih 11.
Dva mogu ici u vrh glave sve preko je kockanje i tesko je ekipu tako brzo uklopiti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ne treba bit nezahvalan, prije dobijemo par slika neko telefonom uslika i postavi na zvaničnu. Naravno da može bolje al polahko doci ce i to.
Bilo bi super kad bi otvorili neki mail acc za sugestije, i da clanovi mogu slati neke ideje
Bilo bi super kad bi otvorili neki mail acc za sugestije, i da clanovi mogu slati neke ideje

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- ElCartel11
- Kontakt:
Meni samo glupo sto u pozadini pustaju ovakave muzike. Treba tu udarati Saban Saulic, Mile Kitic, Kemal Malovcic dosta ljepse bi to bilo.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Kad bi se otvarao drugi idealna lokacija je Ilidzaextazy je napisao/la: ↑16 jan 2021, 10:14Da, godina i godina je proslo od zatvaranja. A trebalo bi otvorit fan shop negdje van gradamiky_hz je napisao/la: ↑16 jan 2021, 07:55Shop u Bezistanu je da si ti ziv i zdrav zatvoren davnih dama.PeakyBlinders je napisao/la: ↑16 jan 2021, 05:55Nesto kontam treba zatvoriti onaj fan shop u Bezistanu, a otvoriti negdje na Ilidzi u Grand centru ili Sari. Mozda i na Otoci u Merkuru. U glavi mi raja sa tih strana npr: Dobrinja, Alipasino, Stup, Otoka, Buca, Brijesce, Ilidza, Hrasnica. Sve su to jaka uporista nasih navijaca, a daleko im fan shop. Mislim da je Bezistan bespotreban ili je onako turisticki shop. Koliko raja mrzi peglanje u gradu sa parkingom i guzve, a sve pricaju danas cu sutra cu do shopa. Znam da se cita u klubu ovaj forum, pa eto. Mozda neki shop osvane blize nasoj braci.
Sad ce ti lanut'

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Šta se okreće? Da nije vidio slastičarnu?
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Au brate sve nesto imam osjecaj da ce promasiti ovu stepenicu i polomiti se
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- HzHercegovac
- Kontakt:
E jeste se natakarili na Handžića koji vam je više Q, odtakarite se i ne pišite gluposti.
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
imamo oči i mozakHzHercegovac je napisao/la: ↑16 jan 2021, 13:31E jeste se natakarili na Handžića koji vam je više Q, odtakarite se i ne pišite gluposti.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Činjenica je da boljeg nemamo nažalost.
Razumijem da je pauza duga, al' red bi bio da ako misle dovodit' nekog, da taj neko bar Tursku odradi s ekipom. Prve 3 utakmice su titula.
Razumijem da je pauza duga, al' red bi bio da ako misle dovodit' nekog, da taj neko bar Tursku odradi s ekipom. Prve 3 utakmice su titula.
Šta je sa Fanimom, kao da je lijen pa na pauzi ništa ne radi i onda kad počnu pripreme odma se povrijedi. 

Mihojevic ga uvali Šehicu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sarajevo ljubavi moja.
mislim da mušija ima neki postotak ili je bio neki drugi igrac iz mladosti u pitanju nisam siguranElCartel11 je napisao/la: ↑16 jan 2021, 12:01Fanima ispod 400k € ne bih pustio. Nije bitno jesu li Turci, Uzbekistanci, Uganda pare na sto i eto ti igraca. Ako se naravno igracu ide tamo.
You are someone else I am still right here
Ako je istina da Ziljkic ide za 550.000 € u tursku sve ispod 800.000 € za Fanima je bruka.