FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 30 jul 2013, 00:05

Prvo nikog ne treba ovdje nazivati glupim.
Drugo ako neko želi da piše i na swahiliju može što se mene tiče.
Treće završimo priču na ovu temu jer zadnje dvije stranice čitam gluposti i prepiranje oko jezika.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 30 jul 2013, 02:24

Sad ce ljudi da me pamte po "incidentu" ali dobro.

Sâm sam pojeo ono sto se ne jede osim ako nisi Ber Grils.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 30 jul 2013, 02:35

thulkazal je napisao/la:
ceze je napisao/la:Frajer piše na ćirilici i ovdje se hajka diže odmah.
Je.bo to što napiše kvalitetan post, hajmo ga napadati što piše na pismu koje je priznato u BiH a koje meni ne odgovara.

Ima i za to rješenje, jednostavno nemojte čitati.

Ja ga nisam napao što piše ćirilicom čak šta više drago mi je da piše na njoj i nisam uopšte reagovao na to ali mi je zasmetala izjava "da napišem na turskom" i ako vi ne kontate u čemu je fazon onda ste glupi ...
Skonto sam ja odmah to "da napišem na turskom" i znam sta je mislio kada je to napisao.

Nemam ni ja licno nista protiv da pise neko na cirilici,samo bzvz se digla rasprava.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 30 jul 2013, 02:42

farinelli123 je napisao/la:Sad ce ljudi da me pamte po "incidentu" ali dobro.

Sâm sam pojeo ono sto se ne jede osim ako nisi Ber Grils.
:lol:

Nece ba, samo pisi kvalitetne postove kao do sada o Bayernu i sto @Saurman kaze da se zavrsi vise ova saga oko cirilice.

Dodjemo svi fanovi Bayerna na pdf da procitamo neke novosti naprimjer da Gotze pocinje ponovo trenirati sa loptom, da vidimo kako se u proslosti snalazio Martinez na stoperu u Bilbau i kako bi to mogao raditi u Bayernu, da bi Contento mogao biti zrtva suzavanja Rostera...

Ne trebaju nam on subliminalni niski udarci oko otomanije, niti tebi iko ima pravo zamjeriti / zabraniti da pises na jednom od 2 sluzbena pisma Bosne i Hercegovine.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 30 jul 2013, 02:52

Ja sam danas sa dva coveka u privatnim porukama raspravio krive Drine, kojih nije ni bilo, u sustini.

Rekao sam njima, sad kazem i vama. Ja sam to napisao iskljucivo zato sto se sluzim turskim, a znam da ga dosta Bosanaca zna manje ili vise.

Ni na koji nacin ne mogu da dokazem da se nisam koristio prljavim i podmuklim trikovima, niti se pozivao na te stvari.
Na vama je da odlucite. Kako god vi mislite, tako je. Nema diskusije.

I da, ako neko vidi bilo koji vid provokacije u mom avataru, mada mi niko nije prigovorio na to, i njega cu da promenim.

Do skoro sam se "zalio" kako retko ko hoce da mi odgovori na post, da li ne vide, ili nisam eminentan na ovom forumu, i odjednom sam preko noci stekao reputaciju, dobro ne bas zavidnu, ali sta je tu je.

Zavrsavam svaku pricu oko ovoga.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 30 jul 2013, 03:19

Zdravo svima, vec dugo pratim forum i meni jednu od najdrazih tema. Pa je sad dosao red da nesto i napisem. I odmah moram da stanem u odbranu neduzna covjeka tj. farinellia. Hajd' i ovu buku oko cirilice se nekako i provari ali da neko vidi nekakvu provokaciju u avataru to je van svake pameti. Kad bi sudili samo na osnovu avatara farinelli je sigurno jedna od najboljih osoba na forumu, u to sam ubjedjen. Keep it upXD

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 30 jul 2013, 03:20

@farinelli Jbt progura se ti a da te niko nije ''probio'' hahah šalu na stranu drag si mi forumaš i naravno da evo i ja lično smatram da trebaš nastaviti sa dobrim radom kao i do sad.
P.S. Ovo kod tebe leteće prase pa nije raja skontala, sad si tek nahebo hahaha

I nešto vezano za Bayu....ma dajte nam i tog Luiza, sta je 46 milki za nas 8-)
MIA SAN MIA!!!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 30 jul 2013, 03:29

farinelli123 je napisao/la:Ja sam danas sa dva coveka u privatnim porukama raspravio krive Drine, kojih nije ni bilo, u sustini.

Rekao sam njima, sad kazem i vama. Ja sam to napisao iskljucivo zato sto se sluzim turskim, a znam da ga dosta Bosanaca zna manje ili vise.

Ni na koji nacin ne mogu da dokazem da se nisam koristio prljavim i podmuklim trikovima, niti se pozivao na te stvari.
Na vama je da odlucite. Kako god vi mislite, tako je. Nema diskusije.

I da, ako neko vidi bilo koji vid provokacije u mom avataru, mada mi niko nije prigovorio na to, i njega cu da promenim.

Do skoro sam se "zalio" kako retko ko hoce da mi odgovori na post, da li ne vide, ili nisam eminentan na ovom forumu, i odjednom sam preko noci stekao reputaciju, dobro ne bas zavidnu, ali sta je tu je.

Zavrsavam svaku pricu oko ovoga.
Nema potrebe da stvaras dramu oko svega ovoga,i ja i ti znamo sta si mislio kad si napisao"da napišem na turskom" tako da je moderacija radila svoj posao i ti i @gerdmuller bi bili banovani ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 jul 2013, 04:14

Lijepo da je opet Gotze počeo sa laganim treningom. Jedva čekam da zaigra napokon za Bayern u nekoj zvaničnoj utakmici.

Jučer je Elber izjavio da Bastian mora igrati na šestici tj. poziciji zadnjeg veznog. Pomalo je neshvatljivo da Pep insistira na nekoj taktici u kojoj bi Bastian igrao malo više ofanzivno. Koliko je samo prošle sezone u zamjeni mjesta završavao i preuzimao loptu na tom lijevom beku. Nadam se da je to samo eksperiment bio a ne konačnica.

Ovo oko Luiza je čista medijska patka. Bayern je izgubio od BvB-a pa se mora pisati o nečemu. Odlično smo popunjeni na stoperskim pozicijama tako da bi eventualno dolazak Davida bio apsurdan. Da je stadion otplaćen možda i pomislio da ima istina, no da Bayern pođe tek tako trošiti novac je nemoguće.

Dante, Jerome, Jan, Daniel i Holger. Po potrebi i Javi, dosta.

slika

slika

slika

8-)

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 30 jul 2013, 12:15

http://bundesligafanatic.com/tactical-a ... super-cup/" onclick="window.open(this.href);return false;

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 jul 2013, 13:46

http://www.jabuka.tv/sirokobrijezaninu- ... rebna-krv/" onclick="window.open(this.href);return false;

Jednom našem Bavarcu je potrebna pomoć, doživio je strašnu nesreću, mislim da je u petak bilo. Inače dobar čovjek. Pa ako se neko nalazi u Mostaru i u blizini a može darovat krv, neka to učini. Potrebna je krvna grupa 0+. U ovom gore tekstu ima i broj telefona za sve informacije.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 30 jul 2013, 13:52

thulkazal je napisao/la:
ceze je napisao/la:Frajer piše na ćirilici i ovdje se hajka diže odmah.
Je.bo to što napiše kvalitetan post, hajmo ga napadati što piše na pismu koje je priznato u BiH a koje meni ne odgovara.

Ima i za to rješenje, jednostavno nemojte čitati.

Ja ga nisam napao što piše ćirilicom čak šta više drago mi je da piše na njoj i nisam uopšte reagovao na to ali mi je zasmetala izjava "da napišem na turskom" i ako vi ne kontate u čemu je fazon onda ste glupi ...
Gdje si doktore, inženjeru ?
Uzimaš sebi puno za pravo, počev od toga da nazivaš ljude glupim pa nadalje.
Ako ti je zametalo prijavi post, javi moderatoru, a nemoj ovdje tjerati pravdu.

On topic.
Trener minhenskog Bayerna Pep Guardiola odlučio je da svojim igračima prepusti kontrolisanje svlačionice.

Guardiola je odlučio da ne koristi ured koji je smješten uz same svlačionice, a kojeg je koristio Jupp Heynckess, jer kako kaže želi da igrači rade šta žele bez njegovog uplitanja.

"To je prostor namijenjen ekipi. U svlačionici se igrači šale, zabavljaju i mogu pričati o čemu god žele. Ne želim da se boje reći što misle samo zato jer sam ja unutra i pušem im za vratom. Slobodno me mogu kritikovati i govoriti ružne stvari o meni. To im ne želim braniti", rekao je Guardiola.

Pep je u svom debiju na klupi prošao neslavno jer je u finalu Superkupa Njemačke poražen od Borussije iz Dortmunda sa 4:2.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 jul 2013, 15:04

effe_sa je napisao/la:http://www.jabuka.tv/sirokobrijezaninu- ... rebna-krv/

Jednom našem Bavarcu je potrebna pomoć, doživio je strašnu nesreću, mislim da je u petak bilo. Inače dobar čovjek. Pa ako se neko nalazi u Mostaru i u blizini a može darovat krv, neka to učini. Potrebna je krvna grupa 0+. U ovom gore tekstu ima i broj telefona za sve informacije.
Bravo druže, dobro si se sjetio da to ovdje objaviš.
Mislim da pored Klareta imamo još nekoliko momaka koji su iz Mostara ili okoline.
___ ___ ___ ___ ___

Je l' Basti fusbala des jares oda net? :?
Vom Jäger zum Gejagten

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 30 jul 2013, 15:10

geronimo je napisao/la:Je l' Basti fusbala des jares oda net? :?
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... ahres.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 30 jul 2013, 15:10

Ne znam momci, mozda sam u krivu ali stekao sam dojam da Guardiola previse zudi za nekakvom paznjom. Previse se paznje posvecuje upravo njemu a premalo Bayernu koji je bitniji i veci od bilo kojeg trenera ili igraca. Imali smo mi velicine od trenera u Generalu i Heynckesu ali su oni sve podredili Bayernu, a tako bi trebao i Guardiola. Djelimicnu krivicu snosi i uprava jer je nekako previse mlaka, bilo ko da dodje na klupu Baye mora shvatiti da ima veliku odgovornost prema necemu sto je vece od njega. Guardiola je odlican, ali mora shvatiti neke stvari glede Bayerna ocigledno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 jul 2013, 15:23

geronimo je napisao/la:
Je l' Basti fusbala des jares oda net? :?
Možda se izbor i ponovi. Naime imali su jednu nespretnu okolnost kod glasanja, tako da je umjesto 3700 novinara, glasalo njih samo 527. Greškom nisu materijali za glasanje otišli svima. Sad se provjerava cijela stvar, pa možda se sve i ponovi.

Evo na Bild-u više:

http://www.bild.de/sport/fussball/basti ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

Bild govori i o 10 stvari koje je Pep promjenio. Spominje se dolazak na trening sat vremena prije (kod Juppa bilo pola sata); zajednički doručak, igrači smiju kući spavat prije utakmice (kod Juppa se spavalo u hotelu); učestvuje više u treningu, u igri s loptom (Jupp to više posmatrao sa strane i davao upute); novi sistem koji je 4-1-4-1, a tokom posjeda lopte se pretvara u 3-4-3 itd...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 30 jul 2013, 17:21

Evo protv ulija podignuta optuznica za utaju poreza,najvjerovatnije dvije godine uvjetno dobija.
Ma sta god da je uradio ovaj covjek je sa rumenigeom,su zalsuzili spomen narednih 50 od svih genracija bayerna ,napravili su ono o cemu smo do juce sanjali ,napravili us mega bayern ,i ko god nakon njihove ere dodje tesko da ce moci uraditi vise od ovga ,to su ljudi koji vole bayern i zato imamo ovo sto imamo.

Mnogi veliki menadzeri ,ekonomski strucnjaci ,bi pozavidjeli ovo trojcu ,ulija,rumenigea,i hofnera ,sta reci nego im pozeljeti zdravlje i jos dugo da vode nas bayern i da ostave takv pecat o kome ce genracije pricati.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 30 jul 2013, 18:18

„Er wird nicht nach München kommen. Wir haben vier, fünf Innenverteidger. Ich bin sehr zufrieden mit ihnen. Die Spekulationen entsprechen nicht der Wahrheit“, sagte der 42 Jahre alte Spanier im Vorfeld des internationalen Turniers des FC Bayern mit dem AC Mailand, Manchester City und dem FC Sao Paulo. 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 jul 2013, 19:49

S obzirom da je sad i zvanično podignuta optužnica trebamo očekivati scenario u kojem će Uli vjerovatno napustiti mjesto predsjednika na moju veliku žalost. :| I dalje gajim nadu da će ostati u klubu ali,...

Nadam se da će njegov nasljednik biti Karl-Heinz Rummenigge i niko drugi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 30 jul 2013, 19:52

Saurman je napisao/la:S obzirom da je sad i zvanično podignuta optužnica trebamo očekivati scenario u kojem će Uli vjerovatno napustiti mjesto predsjednika na moju veliku žalost. :| I dalje gajim nadu da će ostati u klubu ali,...

Nadam se da će njegov nasljednik biti Karl-Heinz Rummenigge i niko drugi.
i treba lopova u zatvor kad kvari renome bayerna i njegov ugled.zbog cega nije placao porez stvarno zalosno
srcu draga boja plava

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.