Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
eto olimpik ima ime u p.m. al nebitnoSamo F.K.S !! je napisao/la:Svaka vam cast nije mala stvar danas nekog 8:0 raskucat nadam se da ce ove godine prva 4 tima na tabeli biti 1.Sarajevo,2.Zeljo,3.olimpik,4.velez ne govorim ovom zato sto volim ova zadnja 3 kluba vec zato sto mislim da nam je svima dosta da mjesta za evropu uzimaju neki klubovi bez historije,imena...
Ali ipak nije iz neke vukohebinefixator je napisao/la:eto olimpik ima ime u p.m. al nebitnoSamo F.K.S !! je napisao/la:Svaka vam cast nije mala stvar danas nekog 8:0 raskucat nadam se da ce ove godine prva 4 tima na tabeli biti 1.Sarajevo,2.Zeljo,3.olimpik,4.velez ne govorim ovom zato sto volim ova zadnja 3 kluba vec zato sto mislim da nam je svima dosta da mjesta za evropu uzimaju neki klubovi bez historije,imena...
bitna je osmica samo
Kada već tako rezonuješ onda je tu mjesto Borcu,Čeliku ili Slobodi umjesto Olimpika.8 komada ludilooooooooooooooSamo F.K.S !! je napisao/la:Svaka vam cast nije mala stvar danas nekog 8:0 raskucat nadam se da ce ove godine prva 4 tima na tabeli biti 1.Sarajevo,2.Zeljo,3.olimpik,4.velez ne govorim ovom zato sto volim ova zadnja 3 kluba vec zato sto mislim da nam je svima dosta da mjesta za evropu uzimaju neki klubovi bez historije,imena...
19TM87 je napisao/la:ja sam morao djete poslat u drugu sobu hahahahahahaha
nasi...Adnel je napisao/la:Gledam sad ove slike nemogu nikako skontat ciji su ovo dresovi na leotarovim igracima ???
Odma se sjetim situacije kad je Željo dos'o u Lukavac u istim dresovima kao i domaci Radnički... na kraju su domaci posudili Željinim igracima bordo dresove, a Manijaci su cijelo vrijeme skandirali "skinite se goli"... bilo je to prije 13 godina, ako se ne varam...MinistaR je napisao/la:Evo da objasnim ovo sa dresovima.
Gosti iz Leotara došli su sa svojom bijelom garniturom i jedinom. Kako je Željo trebao nastupiti u ovim kojim je igrao, Leotaru su se dali ovi rezervni dresovi Želje na korištenje. Lijepa gesta.
jbte ja ne mogu da vjerujem da imamo isto sponzoa na dresuAdnel je napisao/la:Gdje su njihovi onda pobojili ubacili pogresni omeksivac hahaha joj ovog leotara ovo treba izbacit iz lige nemaju dresova,razvali ih zeljo kao u hokeju 8:0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.