FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja ne znam da znam napisao bih.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Znas ti sve samo se pravis pametan al hajd !Sarajlijc@ je napisao/la:Ja ne znam da znam napisao bih.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja te molim da mi napises ko je primio platu,a ko nije da provjerim da li lazes
Provjeri pa mi javi a ja ti kazem ono sto zaista jeste a ti misli sto hoces tvoje je da li mi vjerujes ili ne ?!Sarajlijc@ je napisao/la:Ja te molim da mi napises ko je primio platu,a ko nije da provjerim da li lazes
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Napisi mi imena pa cemo provjeravat.Ti samo gluposti pricas druze. 
Ja samo pricam onako kako zaista jeste a to je ISKRENO i POSTENO !!!Sarajlijc@ je napisao/la:Napisi mi imena pa cemo provjeravat.Ti samo gluposti pricas druze.
- Alifakovac
- Kontakt:
Pitajte Dinu da vam iskreno kaže koliki iznos fiksnog obeštećenja ćemo dobiti za Kojaševića?
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Hadžibegić, Jozić, Vukičević, Jakovljević, H.Musemić, S.Merdanović, Pašić; Trener: Boško Antić
Usput ga priupitajte kojim je igracima podijelio plate a kojim Ne,jer kazem za mene su oni svi vecinom isti i svi do-jednoga zasluzuju svoj zaradjeni hljeb, a za svoj rad, trud i znoj imaju i to pravo da ga i naplate !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ako je tako sto ti koji ne prime platu ne ode nigdje sto trpe to?
pa reci kojim igračima je podijelio kojim nije, nabijaš postove drug bez vezeIskren je napisao/la:Usput ga priupitajte kojim je igracima podijelio plate a kojim Ne,jer kazem za mene su oni svi vecinom isti i svi do-jednoga zasluzuju svoj zaradjeni hljeb, a za svoj rad, trud i znoj imaju i to pravo da ga i naplate !
DRUG NEBI TI PUNCA
Na osnovuu cega toliko odlijev igraca koji su igrali ili mogli igrati za FKS.Da nije zbog snijega.Za Pehlica jednog od boljeg igraca tada u U-21 repci BIH,FKS je dobilo tada 300k,sad ga sutnuli ko posljednjeg dronjka.Skoro milion puta izgarao za klub,sad maltene od muke ide u trecu ligu zarade plahe nece biti,znaci drugi je belaj,nije tesko pogoditi koji.Hadzic ispade najveca ohrdina auprva fina ma kako da ne.
Isto tako ne kontam kako se par navijaca tako lako moze popisati po igracima koje su i oni sami dizali kao igracine,da bi se uprava stitila od koga i zbog zasto.
Jel to treba se boriti za opstanaka da bi se skontalo da ipak u tim foteljama nesto ne stima.
Vecina ih se pojavila niotkuda,jedan dio nema pojma da li je lopta okrugla i takvi trebaju da odlucuju o klubu.
Nebitno bilo ono Sarajevo,sloboda ili neki drugi klub,ovakav nacin na dobro nece izaci.
Bude li ova uprava ostala duze,dobrom se ne treba nadati to je svakom jasno.
Isto tako ne kontam kako se par navijaca tako lako moze popisati po igracima koje su i oni sami dizali kao igracine,da bi se uprava stitila od koga i zbog zasto.
Jel to treba se boriti za opstanaka da bi se skontalo da ipak u tim foteljama nesto ne stima.
Vecina ih se pojavila niotkuda,jedan dio nema pojma da li je lopta okrugla i takvi trebaju da odlucuju o klubu.
Nebitno bilo ono Sarajevo,sloboda ili neki drugi klub,ovakav nacin na dobro nece izaci.
Bude li ova uprava ostala duze,dobrom se ne treba nadati to je svakom jasno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Podjeljeno je 10-rici tacnije standardnim igracima a ovim ostalim je podjeljena 0 od Smigalovica,Suljica,Trebinjca itd..itd !bagrcavi je napisao/la:pa reci kojim igračima je podijelio kojim nije, nabijaš postove drug bez vezeIskren je napisao/la:Usput ga priupitajte kojim je igracima podijelio plate a kojim Ne,jer kazem za mene su oni svi vecinom isti i svi do-jednoga zasluzuju svoj zaradjeni hljeb, a za svoj rad, trud i znoj imaju i to pravo da ga i naplate !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne bi je ja nikome dao osim Torlaku,Adiju i Cipelicu jer jedini obavljaju posao za koji su placeniIskren je napisao/la:Podjeljeno je 10-rici tacnije standardnim igracima a ovim ostalim je podjeljena 0 od Smigalovica,Suljica,Trebinjca itd..itd !bagrcavi je napisao/la:pa reci kojim igračima je podijelio kojim nije, nabijaš postove drug bez vezeIskren je napisao/la:Usput ga priupitajte kojim je igracima podijelio plate a kojim Ne,jer kazem za mene su oni svi vecinom isti i svi do-jednoga zasluzuju svoj zaradjeni hljeb, a za svoj rad, trud i znoj imaju i to pravo da ga i naplate !
Nek' prekinu ugovor i odu...ili nek' pricekaju par dana i prime platu.
Trece opcije nema.
Trece opcije nema.
Zato ce ta tri igraca ostati a svi ostali otici.Para vrti gdje burgija nece.Sarajlijc@ je napisao/la:
Ne bi je ja nikome dao osim Torlaku,Adiju i Cipelicu jer jedini obavljaju posao za koji su placeniI kad sve znas za koji je mjesec ta plata?
U FKS ni problema ni para a ni burgije
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma sve je mahala dok se ne dokaze suprotno.
Heh ma ja.....Sarajlijc@ je napisao/la:Ma sve je mahala dok se ne dokaze suprotno.
iz Orasja dosao a ranije kao i nas Pandza bio u Dinamu iz Zagreba al se nije tamo naravno nesto proslavio. Pa nesto malo vremena je proveo i u Austrijskom LASKU .. A Inace momak je najbolji strijelac Orasja u ovom jesenjem djelu prvenstva ...aleksandar_veliki je napisao/la:Jeko ovaj Krpic sto dolazi, gdje njega iskopase.
Ozbiljniji igrači neće doći, jer Ifran mora dovesti djecu sa strane, na kojima će uzeti pare.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Irfanu stigla rata za kredit, pa je morao plate podijeliti samo svojim igracima u ekipi.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.