Kako vi provodite svoje vrijeme? Šaljite nam vaše selfije!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zip je napisao/la: ↑18 mar 2020, 20:42Nakon treninga, Besim vrijeme u izolaciji provodi čitajući. Trenutno čita knjigu koju mu je kupio naš klub pod nazivom “Zašto ostati u Sarajevu i sljedeće sezone”, nadamo se da će nešto naučiti iz nje.
Kako vi provodite svoje vrijeme? Šaljite nam vaše selfije!#StayAtHome
#BordoPorodica
![]()
![]()
![]()
150k eura
Pihhhhhh,pitaj Boga..Ogromne su to ciffre,ali zato kad krene liga vratit cemo dosta novca,jer ce biti puno raje u maju i junu..bordobijeli je napisao/la: ↑18 mar 2020, 21:14]Koliko treba mjesecno klubu da plati sve igrace, trenere, uposlenike, i porez da se plati ?
Moze i priblizno. Hvala
Nije puno ni sekunde. Iznenadio sam se za cifru. Bio bi pametan potez to odraditi s obzirom da je mlad i da se za dvije godine može prodati za dosta veće pare.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 mar 2020, 21:16150k eura
Iskreno,nije uopste puno za takvoga igraca..
I ja sam.Pricalo se 300k eura,ali je 150k eura,a vala to je smijesna cifra..Poslije ga mozemo prodati za preko miliona eura.U svakom slucaju odlican igracDisperadun je napisao/la: ↑18 mar 2020, 21:19Nije puno ni sekunde. Iznenadio sam se za cifru. Bio bi pametan potez to odraditi s obzirom da je mlad i da se za dvije godine može prodati za dosta veće pare.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 mar 2020, 21:16150k eura
Iskreno,nije uopste puno za takvoga igraca..
Nek se Nam oko toga sikirabordobijeli je napisao/la: ↑18 mar 2020, 21:14]Koliko treba mjesecno klubu da plati sve igrace, trenere, uposlenike, i porez da se plati ?
Moze i priblizno. Hvala
Olimpik izdvaja oko 70 milja mjesecno. Olimpik. Pa ti gledajGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 mar 2020, 21:18Pihhhhhh,pitaj Boga..Ogromne su to ciffre,ali zato kad krene liga vratit cemo dosta novca,jer ce biti puno raje u maju i junu..bordobijeli je napisao/la: ↑18 mar 2020, 21:14]Koliko treba mjesecno klubu da plati sve igrace, trenere, uposlenike, i porez da se plati ?
Moze i priblizno. Hvala
Imaju već viber stikeri,ne znam jesu li oficijalni ali imaju FK Sarajevo.