FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

KB-TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KB-TM87 » 30 avg 2010, 23:48

Omar500 je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Imal iko slučajno slike da vidimo što se to radilo ? :?
O čemu ti ? O jugu :) :?:
Ma ja :D :D :D
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 31 avg 2010, 00:32

Grbavica moj zivot je napisao/la:
patkica je napisao/la:Imal' ista od tih radova ?
iii ako se bude nadogradivalo kako bi to izgledalo i kada bi bilo u funkciji ?
Mislima nece nista biti od pravljenja stadiona jer su svabe trazile 8 miliona od zelje za pocetak radova,samo ce uprava sama uradit toda ce povecat jug odnosno sklonit onu barijeru izmedu gornjeg i dojnjeg djela juga pa ce rimat oko 5,5hiljada ;) ali eto ako necete da mi vjerujete nemorate ali ce vrjeme pokazat
Pa valjda ce iskoristiti ovu pauzu od 15 dana da naprave to..nije to neki posao..moze se brzo odraditi 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 31 avg 2010, 01:02

kume vec su postavili nekoliko stolica fkt se radi postepeno ima jos malo valjda ce uspjeti za ovo 15 dana postaviti sve :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 31 avg 2010, 01:04

Ad0 je napisao/la:Pa valjda ce iskoristiti ovu pauzu od 15 dana da naprave to..nije to neki posao..moze se brzo odraditi 8-)
Hajd ziv bio promjeni avatar. Vidim avatar i kontam kad sam ja pisao ovo tvoje iznad .. :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 31 avg 2010, 01:06

Stole iz Bora je napisao/la:
Ad0 je napisao/la:Pa valjda ce iskoristiti ovu pauzu od 15 dana da naprave to..nije to neki posao..moze se brzo odraditi 8-)
Hajd ziv bio promjeni avatar. Vidim avatar i kontam kad sam ja pisao ovo tvoje iznad .. :mrgreen:
a i ja kontam sve sta je ovo stoleta uhvatio pubertet :D

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 31 avg 2010, 01:08

vjeran1987 je napisao/la:kume vec su postavili nekoliko stolica fkt se radi postepeno ima jos malo valjda ce uspjeti za ovo 15 dana postaviti sve :D
SUPERRRRRRRR...ja mislio nisu poceli jos :D
DRŽAVA ŽELJO!

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 31 avg 2010, 01:10

vjeran1987 je napisao/la:kume vec su postavili nekoliko stolica fkt se radi postepeno ima jos malo valjda ce uspjeti za ovo 15 dana postaviti sve :D
Nisam bas najbolje upoznat,ali ako na jugu postavljaju stolice,ne vidim razlog zasto postavljaju stolice. Da li zbog navijača ili nečega drugog,Pravim navijačima stolice nisu potrebne.

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 31 avg 2010, 01:12

Stole iz Bora je napisao/la:
JESI ZAPEO EVO CEK...... 8-)
DRŽAVA ŽELJO!

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 31 avg 2010, 01:12

r_emir je napisao/la:
Nisam bas najbolje upoznat,ali ako na jugu postavljaju stolice,ne vidim razlog zasto postavljaju stolice. Da li zbog navijača ili nečega drugog,Pravim navijačima stolice nisu potrebne.
Pravim navijacima nisu potrebne stolce? Neznam odakle si , mozda si cak i manijak , al ti je glupo razmisljane , ako nisi manijak , haj lagano otidji gdje ti klub igra , i sve stole razvali, djeste pravi navijaci :S
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 31 avg 2010, 01:13

r_emir je napisao/la:
Praksa je da se na tribinama nalaze stolice. :mrgreen: Niko nikog ne tjera da sjedi.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 31 avg 2010, 01:28

Visca ce se oporavit do Sirokog :twisted:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Nole1
Kontakt:

Post Postao/la Nole1 » 31 avg 2010, 01:46

i ako sam navijac Sarajeva u iducem kolu zelim vam sve najbolje, protiv Sirokog ;)

Urban

Post Postao/la Urban » 31 avg 2010, 02:08

Ja ne mogu da shvatim kako se mogu ljudi zamarat glupostima. Prije svega za mene ne postoje drugi klubovi tj kad Zeljo treba igrat s nekim klubom narednu utakmic onda pogledam kakvo je stanje u tom klubo kad zavrsi utakmica za mene taj klub ne postoji i okrecem se narednom protivniku jednostavno i jasno za mene ne postoje drugi i samo mi je bitno sta i kako oko mog voljenog kluba !! I zato ne vidim razlog nekog prepucavanja i palamudjena bespotrebnog od strane svih navijaca i svih klubova totalno lijecenje frustracija bezveze samo je bitan Zeljo ovo ostalno ne treba trosit vrijeme bezveze

pozdrav dragi moji manijaci
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 31 avg 2010, 10:44

Hajde neka se neko potrudi pa nam podari par slika Juga na ovome forumu. :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 31 avg 2010, 10:49

momci...znam da sam dosadan, ali zbog manjka vremena ne stignem vidjeti šta je sa dresovima za ovu sezonu (tj. da li će stići novi-kako mi je neko ovdje ranije kazao ili ne....)
meni je svejedno, u slučaju da će biti bilo kakav na prodaju..zato, ko zna neka javi hoće li dresovi biti uskoro pušteni u prodaju
i još da kažemm da sam impersioniran Kerlom..iako mi je Mešić jako drag - mislim da se za mjesto mora boriti sa Bogićevićem, Kerla je jak, prejak (nadam se da Brko produžava sa njim ugovor ovih dana)...njega se može prodati kroz godinu-dvije.
Nama treba takvih - fizički moćnih igrača + Zebica= Titula
i još jedno pitanje za one koje prate trening: koliko je spreman E Čolić? sjećam ga se u Veležu i mislim da je on jako jako bitan za nas (pogotovo u gostima)....

pozdrav momci, pogotovo piletu, boccaciu, S iz B, nikad izvini i Seyi....često pametno zborite

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 avg 2010, 12:13

Sto se tice dresova, ja imam info da se ovoliko odugovlaci zbog repke. Imat cemo iste dresove (one sto sam vec postavljao), a repka ce taj dres promovisati na ovoj pauzi (mislim protiv francuske, nisam siguran)...znaci 9.9. bi mi trebali dobiti tu garnituru, finalnu...
Hoce li ovako biti, vidjet cemo...
odzdrav tojemojtim :D
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 31 avg 2010, 12:39

r_emir je napisao/la:
Nama je u cilju da izadjemo u evropu i ove godine i to da te utakmice igramo na Grbavici, a ne na gradskom stadionu. Po UEFA-inim pravilima kad se prodaju karte, jedna karta = jedna stolica, tako da je to mislim glavni razlog postavljanja stolica. Druga stvar, ovo ce dobro doci zbog navijanja jer je mnogo lakse navijati kad su navijaci kompaktno rasporedjeni a ne duz cijele tribine, jer je jug stvarno jako duga tribina...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 31 avg 2010, 12:49

Seyo_TM je napisao/la:Sto se tice dresova, ja imam info da se ovoliko odugovlaci zbog repke. Imat cemo iste dresove (one sto sam vec postavljao), a repka ce taj dres promovisati na ovoj pauzi (mislim protiv francuske, nisam siguran)...znaci 9.9. bi mi trebali dobiti tu garnituru, finalnu...
HVALA NA INFO...nadam se da će nastaviti sa onim "zlatnim" detaljima i brojevima..ono mi se čini cool
i pozivam sve, koji imaju para, da kupuju originalni dres našeg Kluba
ps: nisi mi odgovorio da li će biti i pušten u prodaju taj dres

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 avg 2010, 12:52

TOJEMOJTIM je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Sto se tice dresova, ja imam info da se ovoliko odugovlaci zbog repke. Imat cemo iste dresove (one sto sam vec postavljao), a repka ce taj dres promovisati na ovoj pauzi (mislim protiv francuske, nisam siguran)...znaci 9.9. bi mi trebali dobiti tu garnituru, finalnu...
HVALA NA INFO...nadam se da će nastaviti sa onim "zlatnim" detaljima i brojevima..ono mi se čini cool
i pozivam sve, koji imaju para, da kupuju originalni dres našeg Kluba
ps: nisi mi odgovorio da li će biti i pušten u prodaju taj dres
vjerovatno...cek da igraci dobiju prvo, pa cemo vidjeti...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 31 avg 2010, 13:53

zamolio bih nekoga ko je umogucnosti da nam postavi te slike sa radova na jugu, unaprijed zahvalan jer znam da ce to neko uraditi.
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []