FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
De, ne nasjedajte na gluposti o koeficijentu...
Jedino mi možemo da ostanemo bez titule, ako se Prvenstvo prekine ,ali tada raspored za LŠ i LE ide prema položaju na tabeli, trenutnom...
Po ovim napisanim glupostima, recimo da je Zrinjski ispao prosle sezone u Federalnu ligu, sad bi nas on predstavljao u LŠ...
Pitanje je jedino priznavanje titule u slucaju prekida nacionalnog takmicenja...
Jedino mi možemo da ostanemo bez titule, ako se Prvenstvo prekine ,ali tada raspored za LŠ i LE ide prema položaju na tabeli, trenutnom...
Po ovim napisanim glupostima, recimo da je Zrinjski ispao prosle sezone u Federalnu ligu, sad bi nas on predstavljao u LŠ...
Pitanje je jedino priznavanje titule u slucaju prekida nacionalnog takmicenja...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
InatSilniBosanski je napisao/la: ↑22 apr 2020, 14:16vidi se ba drug da si upoznat taj Sunjic je potpisao za Birmingham,Dilavera lično znam u Areni prošle godine hvali se kako ga traze iz Bundes Lige,Gavranović i može nekako al vjerujem da si i to dobijo ne provjereno...no sikiriki uzivajAlfredNobel je napisao/la: ↑20 apr 2020, 22:30Navodno uz Dilavera u paketu dolaze Gavranović koji je odbio da mu srežu platu, kao i Ivan Šunjić.
Samoda ne propadne.
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
a hej, najrealnije je tako...ajdohordas je napisao/la: ↑22 apr 2020, 13:31Ne seri da je to izjavio hahahahahaha ?AngelDiMaria je napisao/la: ↑22 apr 2020, 12:55sto rece jedan manijak, najpostenije je da se odigraju kup utakmice, i mi protiv njih za titulu hahahahahaha![]()

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ako je Holandija prekinula, koja je imala polufinalistu LP prošle sezone, ne znam čega se ostali boje. Može Čeferin sr.at koliko hoće, ako se ne stabilizuje situacija, kako završit prvenstvo? Kone će se bunit ako se prekine, a ja iskreno nikad ne bih pristao na play-off neki. Bacaš 22 kola iza leđa, na kraju ti kroz play-off npr Zrinjski osvoji. A i da se nastavi regularno u junu bez publike, na 35 stepeni igrat, tu se bukvalno neće znat ko pije a ko plaća.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- HordasOdMalena
- Kontakt:
I još Ajax prvi zbog gol-razlike, nula bodova prednosti. Ako se njima prizna titula, onda je svi mogu dobiti. Mada smo na kraju prvi, igralo se ili ne.skoroalen je napisao/la: ↑22 apr 2020, 14:53Ako je Holandija prekinula, koja je imala polufinalistu LP prošle sezone, ne znam čega se ostali boje. Može Čeferin sr.at koliko hoće, ako se ne stabilizuje situacija, kako završit prvenstvo? Kone će se bunit ako se prekine, a ja iskreno nikad ne bih pristao na play-off neki. Bacaš 22 kola iza leđa, na kraju ti kroz play-off npr Zrinjski osvoji. A i da se nastavi regularno u junu bez publike, na 35 stepeni igrat, tu se bukvalno neće znat ko pije a ko plaća.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ja se slazem s masincem
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja sam ovdje najjači insajder i nikad nisam iznio neku laž ili nasankao raju. Ako mene lažu, lažem i ja vas, ali živi bili pa vidjeli.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑22 apr 2020, 14:16vidi se ba drug da si upoznat taj Sunjic je potpisao za Birmingham,Dilavera lično znam u Areni prošle godine hvali se kako ga traze iz Bundes Lige,Gavranović i može nekako al vjerujem da si i to dobijo ne provjereno...no sikiriki uzivajAlfredNobel je napisao/la: ↑20 apr 2020, 22:30Navodno uz Dilavera u paketu dolaze Gavranović koji je odbio da mu srežu platu, kao i Ivan Šunjić.
Samoda ne propadne.
![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
molim te mi objasni kako momak koji je potpisao ugovor sa Birminghamom u Julu prosle godine i vazi mu do 2023, dolazi u SA,jedino ako toliko voli klub pa ce snositi troskove raskida da zaigra za SarajevoAlfredNobel je napisao/la: ↑22 apr 2020, 16:14Ja sam ovdje najjači insajder i nikad nisam iznio neku laž ili nasankao raju. Ako mene lažu, lažem i ja vas, ali živi bili pa vidjeli.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑22 apr 2020, 14:16vidi se ba drug da si upoznat taj Sunjic je potpisao za Birmingham,Dilavera lično znam u Areni prošle godine hvali se kako ga traze iz Bundes Lige,Gavranović i može nekako al vjerujem da si i to dobijo ne provjereno...no sikiriki uzivajAlfredNobel je napisao/la: ↑20 apr 2020, 22:30Navodno uz Dilavera u paketu dolaze Gavranović koji je odbio da mu srežu platu, kao i Ivan Šunjić.
Samoda ne propadne.
![]()

Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Alfrede bože
Inatlija, furaju te ljudi, nemoj se paliti. Zezao se momak na nacin da se nadovezao na ranije postove u kojima je neko nagovjestavao dolaske iz Dinama. Opusteno, Sunjic je igrac Birminghama.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑22 apr 2020, 16:27molim te mi objasni kako momak koji je potpisao ugovor sa Birminghamom u Julu prosle godine i vazi mu do 2023, dolazi u SA,jedino ako toliko voli klub pa ce snositi troskove raskida da zaigra za SarajevoAlfredNobel je napisao/la: ↑22 apr 2020, 16:14Ja sam ovdje najjači insajder i nikad nisam iznio neku laž ili nasankao raju. Ako mene lažu, lažem i ja vas, ali živi bili pa vidjeli.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑22 apr 2020, 14:16vidi se ba drug da si upoznat taj Sunjic je potpisao za Birmingham,Dilavera lično znam u Areni prošle godine hvali se kako ga traze iz Bundes Lige,Gavranović i može nekako al vjerujem da si i to dobijo ne provjereno...no sikiriki uzivaj![]()
,ne sumnjam ja u tebe pasa ali mi nekako ne ide prica
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Voli Sarajevo vise od svoga zivotaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑22 apr 2020, 16:27molim te mi objasni kako momak koji je potpisao ugovor sa Birminghamom u Julu prosle godine i vazi mu do 2023, dolazi u SA,jedino ako toliko voli klub pa ce snositi troskove raskida da zaigra za SarajevoAlfredNobel je napisao/la: ↑22 apr 2020, 16:14Ja sam ovdje najjači insajder i nikad nisam iznio neku laž ili nasankao raju. Ako mene lažu, lažem i ja vas, ali živi bili pa vidjeli.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑22 apr 2020, 14:16vidi se ba drug da si upoznat taj Sunjic je potpisao za Birmingham,Dilavera lično znam u Areni prošle godine hvali se kako ga traze iz Bundes Lige,Gavranović i može nekako al vjerujem da si i to dobijo ne provjereno...no sikiriki uzivaj![]()
,ne sumnjam ja u tebe pasa ali mi nekako ne ide prica
Bježi ba Nobele...Ispameti covjeka...AlfredNobel je napisao/la: ↑22 apr 2020, 16:14Ja sam ovdje najjači insajder i nikad nisam iznio neku laž ili nasankao raju. Ako mene lažu, lažem i ja vas, ali živi bili pa vidjeli.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑22 apr 2020, 14:16vidi se ba drug da si upoznat taj Sunjic je potpisao za Birmingham,Dilavera lično znam u Areni prošle godine hvali se kako ga traze iz Bundes Lige,Gavranović i može nekako al vjerujem da si i to dobijo ne provjereno...no sikiriki uzivajAlfredNobel je napisao/la: ↑20 apr 2020, 22:30Navodno uz Dilavera u paketu dolaze Gavranović koji je odbio da mu srežu platu, kao i Ivan Šunjić.
Samoda ne propadne.
![]()

- AlfredNobel
- Kontakt:
@InatSilniBosanski
Kakve veze ima što mu ugovor važi do 2023.? Sad imamo Nama, a i Hadžija će tu naći formulu. Eto igra u Birminghamu k'o da u Cityju igra. Ponavljam, sačekajmo ljeto pa će ti se sve kazati.
Kakve veze ima što mu ugovor važi do 2023.? Sad imamo Nama, a i Hadžija će tu naći formulu. Eto igra u Birminghamu k'o da u Cityju igra. Ponavljam, sačekajmo ljeto pa će ti se sve kazati.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako dođe Dilaver,ja se evo kunem da ću kupiti njegov dres i samo njega obuci,ostalo nista na sebi necu imati..(proci cu kroz titovo
)

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma i ovaj Inat mora da trola. Nemoguće ba da je ozbiljan. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
I nekakav Elmo iz dinama se pomonje kao da bi mogo doci na probu, samo se ceka da smiri ovo sranje sa koronom
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
TheIvicnjak je napisao/la: ↑22 apr 2020, 17:30I nekakav Elmo iz dinama se pomonje kao da bi mogo doci na probu, samo se ceka da smiri ovo sranje sa koronom

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Obuci makar boxerice čisto radi muške populacije, da nas ne patišGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 apr 2020, 17:11Ako dođe Dilaver,ja se evo kunem da ću kupiti njegov dres i samo njega obuci,ostalo nista na sebi necu imati..(proci cu kroz titovo)

- AlfredNobel
- Kontakt:
Za Elmoa ne znam, ali ovi su sigurni. Elmo bi završio kao i Škrbić, nema potrebe onda ni da dolazi.TheIvicnjak je napisao/la: ↑22 apr 2020, 17:30I nekakav Elmo iz dinama se pomonje kao da bi mogo doci na probu, samo se ceka da smiri ovo sranje sa koronom