Ti u doba ovog virusa dolazis samo sa veselim vijestima. Prvo nas uvjeris da su Moldavke zive i zdrave, sad nam jos i napadaca najavisVanja8 je napisao/la: ↑20 apr 2020, 22:13Veselinovic...?Napapijri je napisao/la: ↑20 apr 2020, 22:01Zna li neko dokle smo sa Serbecicem, kakve su sanse da otkupimo njegov ugovor?
Sto se tice nekih zelja, iako je jos rano govoriti o tome, ja bih volio vidjeti onog celavca sto je odigrao par meceva za Zrinjski, ne mogu se sjetiti prezimena, ali cini mi se da je na njemu sviran onaj nepostojeci penal u mecu 2 - 2. U tih par meceva se vidjelo da je covjek odlican napadac, ali dosao je nespreman, a potom je i slomio nos, tako da mu nije suditi po vremenu provedenom u Zrinjskom. Inace, kroz karijeru je igrao u solidnim ligama, mislim i u Belgiji jedno vrijeme. Godine mu nisu plus, ali izvlacimo najbolje iz svakogaVec smo nekako navikli na stil igre koji pogoduje Ahmetovicu (ranije Benko), sa mnogo zracnih duela i pritiska na zadnju liniju protivnika.
Volio bih takodjer ako bi mogli dovesti Hadzica i Adukora, narocito u slucaju odlaska Gavrica i Oremusa, kao sto se vec spominjalo. Adukora bih koristio na poziciji zadnjeg veznog u paru sa Hadzicem, a Milicevica bih ostavio na stoperu (u slucaju ostanka Serbecica).
Posljednji kojeg bih doveo bi bio Cipetic, a kao zamjenu ostavio Hodzica.
Ma daj...
Napadac se privodi kraju i to ce biti jos jedan sok koji vam Ćelavi sprema...