FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Napapijri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Napapijri » 20 apr 2020, 22:15

Vanja8 je napisao/la:
20 apr 2020, 22:13
Napapijri je napisao/la:
20 apr 2020, 22:01
Zna li neko dokle smo sa Serbecicem, kakve su sanse da otkupimo njegov ugovor?

Sto se tice nekih zelja, iako je jos rano govoriti o tome, ja bih volio vidjeti onog celavca sto je odigrao par meceva za Zrinjski, ne mogu se sjetiti prezimena, ali cini mi se da je na njemu sviran onaj nepostojeci penal u mecu 2 - 2. U tih par meceva se vidjelo da je covjek odlican napadac, ali dosao je nespreman, a potom je i slomio nos, tako da mu nije suditi po vremenu provedenom u Zrinjskom. Inace, kroz karijeru je igrao u solidnim ligama, mislim i u Belgiji jedno vrijeme. Godine mu nisu plus, ali izvlacimo najbolje iz svakoga :D Vec smo nekako navikli na stil igre koji pogoduje Ahmetovicu (ranije Benko), sa mnogo zracnih duela i pritiska na zadnju liniju protivnika.

Volio bih takodjer ako bi mogli dovesti Hadzica i Adukora, narocito u slucaju odlaska Gavrica i Oremusa, kao sto se vec spominjalo. Adukora bih koristio na poziciji zadnjeg veznog u paru sa Hadzicem, a Milicevica bih ostavio na stoperu (u slucaju ostanka Serbecica).

Posljednji kojeg bih doveo bi bio Cipetic, a kao zamjenu ostavio Hodzica.
Veselinovic...?

Ma daj...

Napadac se privodi kraju i to ce biti jos jedan sok koji vam Ćelavi sprema...
Ti u doba ovog virusa dolazis samo sa veselim vijestima. Prvo nas uvjeris da su Moldavke zive i zdrave, sad nam jos i napadaca najavis :D
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 apr 2020, 22:30

Navodno uz Dilavera u paketu dolaze Gavranović koji je odbio da mu srežu platu, kao i Ivan Šunjić.

Samo :shhh: da ne propadne.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 apr 2020, 22:32

Vanja8 je napisao/la:
20 apr 2020, 21:44
ado-hz je napisao/la:
19 apr 2020, 19:59
Testo je napisao/la:
19 apr 2020, 19:54
Eh, znači ako Nam ne bude kresao troškove kod nas, samo nebo je granica.
Olimpija ostaje bez investitora, Žilina bankrotirala...

Evo šta kaže Ljupko Petrović za Bugare:
„Mislim da će u 50 odsto klubova doći do razlaza sa najskupljim igračima. Kod mene u CSKA Sofiji gde sam savetnik već se sada razmatra prekid saradnje sa šest, sedam fudbalera koji su prošlog leta dovedeni. Žilina je bila među najboljim klubovima Slovačke, a praktično se gasi. Svi klubovi će morati da srede finansije ako ne žele da tako prođu. Ovo će napraviti pad u privredi i to će svakako dovesti i fudbal u tešku situaciju“.

Ružno je reći, ali ova situacija bi nas mogla da uzdigne.
Puno brže nego što smo mogli očekivati bi mogli igrati u Evropi , ovo ne bi postigli za 10 godina inače.
Sve je to lijepo i na prvu se i ja obradujem da bi mogli dovesti 5-6 dobrih igraca...al nas yebe pravilo da mogu igrati samo 4 stranca. Bilo bi dobro da se vrati na ono staro pravilo da mogu igrati 6 stranaca.
Ado ne petljaj se u transfere, ti samo prati avione...
:urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 apr 2020, 22:34

Napapijri je napisao/la:

Sto se tice nekih zelja, iako je jos rano govoriti o tome, ja bih volio vidjeti onog celavca sto je odigrao par meceva za Zrinjski, ne mogu se sjetiti prezimena, ali cini mi se da je na njemu sviran onaj nepostojeci penal u mecu 2 - 2. U tih par meceva se vidjelo da je covjek odlican napadac, ali dosao je nespreman, a potom je i slomio nos, tako da mu nije suditi po vremenu provedenom u Zrinjskom. Inace, kroz karijeru je igrao u solidnim ligama, mislim i u Belgiji jedno vrijeme. Godine mu nisu plus, ali izvlacimo najbolje iz svakoga :D Vec smo nekako navikli na stil igre koji pogoduje Ahmetovicu (ranije Benko), sa mnogo zracnih duela i pritiska na zadnju liniju protivnika.

Volio bih takodjer ako bi mogli dovesti Hadzica i Adukora, narocito u slucaju odlaska Gavrica i Oremusa, kao sto se vec spominjalo. Adukora bih koristio na poziciji zadnjeg veznog u paru sa Hadzicem, a Milicevica bih ostavio na stoperu (u slucaju ostanka Serbecica).

Po novim informacijama,pokusavamo se dogovoriti da nam malo smanje otkupnu klauzu(sa 300k eura na 190k eura)..Drug,dobra ideja sa Adukorom i Hadzicem,ali gdje bi onda Susica koristili?Nema nigdje mjesta onda za njega..Lijevo ti je Jukić,naprijed Rahman za sad,a i ako i on ode tu ce 100% uzeti mjesto Salcin,a desno Tatar..Tako da cisto sumnjam u dolazak Adukora.Prvo sto nemam nikakvih informacija,a mediji navodno znaju za dolazak..Ja znam 5,6 insajdera koji govore informacije i samim novinama,a oni mi nista za njega nisu rekli..Svakako da ce biti pojacanja.Ne bi da odajem u narednom periodu,ali razmatra se igrac iz domace lige.Dobar je igrac,toliko cu reci.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 20 apr 2020, 22:37

@morten...@godpodinizSA...@vanja

Davno prije 20god u moj razred u srednoj dosao jedan momak iz Njemacke. Nije znao dvije da progovori naski, a gramatika i padezi nula bodova. Mi ga u razredu malo zezali i on jednom umjesto da nam kaze napušite mi se qurca svi...kaze nam...znate sta napusim se ja vama svima qurca :urnebes: :urnebes: :urnebes:

A za ovo vase zezanje, smijanje vas trojice...znate sta...napusim se ja vama qurca :urnebes: :urnebes:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 apr 2020, 22:47

U nasoj ligi nema igraca za evrope....**** dobre nama trebaju odlicni....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 21 apr 2020, 02:56

Hajrovicevca bi pristala i na 100 000 mjesecno, samo ako ce bonusi biti dobri

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 apr 2020, 03:16

TheIvicnjak je napisao/la:
21 apr 2020, 02:56
U Wederu imao 2,6 miliona eura po sezoni, u Dinamu ima 400 000 eura i onda mislis da bi igrao negdje za 100 hiljada?
U Swicarskoj moze imati i vise nego u Dinamu dobija.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 apr 2020, 06:36

Evander je napisao/la:
21 apr 2020, 03:16
TheIvicnjak je napisao/la:
21 apr 2020, 02:56
U Wederu imao 2,6 miliona eura po sezoni, u Dinamu ima 400 000 eura i onda mislis da bi igrao negdje za 100 hiljada?
U Swicarskoj moze imati i vise nego u Dinamu dobija.
I to da konobariše u malo boljem lokalu :lolno:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 apr 2020, 08:03

Miličević trčkara prije osmice. :thumbup:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 apr 2020, 08:08

A Hodžić do 7 ujutro u podrumu cugo

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 21 apr 2020, 09:37

licno mi je Hajrovicev brat rekao proslo ljeto , da ce Izet izgubiti minutazu jer Dinamo hoce da mu smanji platu ... Hajrovic je paklen igrac al druge su stvari sto ne igra ....

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 apr 2020, 10:08

HeraklitMracni je napisao/la:
21 apr 2020, 09:37
licno mi je Hajrovicev brat rekao proslo ljeto , da ce Izet izgubiti minutazu jer Dinamo hoce da mu smanji platu ... Hajrovic je paklen igrac al druge su stvari sto ne igra ....
Zato mi necemo smanjivati :kafa:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 apr 2020, 10:36

AlfredNobel je napisao/la:
20 apr 2020, 22:30
Navodno uz Dilavera u paketu dolaze Gavranović koji je odbio da mu srežu platu, kao i Ivan Šunjić.

Samo :shhh: da ne propadne.
To sigurno Haris Dilaver? :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 21 apr 2020, 11:39

Napapijri je napisao/la:
20 apr 2020, 22:15
Vanja8 je napisao/la:
20 apr 2020, 22:13
Napapijri je napisao/la:

Veselinovic...?

Ma daj...

Napadac se privodi kraju i to ce biti jos jedan sok koji vam Ćelavi sprema...
Ti u doba ovog virusa dolazis samo sa veselim vijestima. Prvo nas uvjeris da su Moldavke zive i zdrave, sad nam jos i napadaca najavis :D
A ko ne bi pored njih bio veseo...
Ne najavljujem ja, to se onom celavom salabajzeru obratite...
Mnogo se on razbahatio...

P.S...
U Moldaviji su vec odavno nasli vakcinu za Koronu

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 21 apr 2020, 12:19

Ne znam za vas, ali mene vec fata euforija. Nekako imađ osjecaj da ce se brzo poceti igrati, i da cemo praviti dar mar....
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 apr 2020, 12:54

Amca007 je napisao/la:
21 apr 2020, 12:19
Ne znam za vas, ali mene vec fata euforija. Nekako imađ osjecaj da ce se brzo poceti igrati, i da cemo praviti dar mar....
Ma vala, bez publike me i ne hvata. Yebeš tekme na TVu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 apr 2020, 12:58

skoroalen je napisao/la:
21 apr 2020, 12:54
Amca007 je napisao/la:
21 apr 2020, 12:19
Ma vala, bez publike me i ne hvata. Yebeš tekme na TVu.
Mislim, da mi pravimo bolje rezultate kad nema publike :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 21 apr 2020, 13:42

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
20 apr 2020, 22:34

..naprijed Rahman za sad,a i ako i on ode tu ce 100% uzeti mjesto Salcin.Ne bi da odajem u narednom periodu,ali razmatra se igrac iz domace lige.Dobar je igrac,toliko cu reci.
Salcin vam je dobar igrac. Ali je li on bek, krilo ili vezni? Citajuci vas forum malo sam zbunjen. :D

..Ne bi da odajem u narednom periodu,ali razmatra se igrac iz domace lige.Dobar je igrac,toliko cu reci.
Beganovic. Tuzla supermarket vazda bila. :D

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 apr 2020, 13:58

h1a2s3o4 je napisao/la:
21 apr 2020, 13:42

..naprijed Rahman za sad,a i ako i on ode tu ce 100% uzeti mjesto Salcin.Ne bi da odajem u narednom periodu,ali razmatra se igrac iz domace lige.Dobar je igrac,toliko cu reci.
Salcin vam je dobar igrac. Ali je li on bek, krilo ili vezni? Citajuci vas forum malo sam zbunjen. :D

..Ne bi da odajem u narednom periodu,ali razmatra se igrac iz domace lige.Dobar je igrac,toliko cu reci.
Beganovic. Tuzla supermarket vazda bila. :D
Vezni, Rahmanova pozicija. Na pripremama ga Vinko prebacio na lijevog beka i pokazao se dobro, usljed povreda Pidre i Islamovića.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Morgen19, Vanja8 i 69 gostiju.