[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Mislim da bi i ovoga kolegu mogli primitu u klub. Vidi se da je pravi navijacsin3x je napisao/la:Arsenal dominira!!!!!!!!
sta ti treba??? nisam clan ali sam redovan na arsenal-bih.com tako da ih znam XDsarajlija89 je napisao/la:izvinite sto vas prekidam u nekom evociranju uspomenaal interesuje me je li neko od vas clan Udruzenja navijaca Arsenala u BiH
a sta si ti licno upoznat sa doticnim roccom? da ga nisi slucajno primio od njega ??? pa vidim ja na pocetku gay is okey to valjda licni motiv kad ga primas..Vjeruj! je napisao/la:Gay is okey!
@Dragi moji Topnici
Pazite se ovih, znaju se dobro kamuflirat, ali njihova zloba uvijek ispliva.
He, cuj, ono naslo kritikovat Wengera, to je isto da neki djevac kritikuje Rocca Siffredija.
krtikovanje ili ne ti niti bilo ko drugi nema pravo da meni zabrani da iznosim svoje misljenje kakvo god ono bilo.. ljudi prave greske mali ljudi male greske veliki ljudi velike greske niko na zemlji nije bezgresan a ukazivanje na necije greske je svugdje dozvoljeno cak se i podstice u cilju rjesavanja istih.. ja samo iznosim misljenje stvoreno u meni pod uticajem mnogih strucnijih ljudi od mene i tebe .. slagao se ili ne i AW ima gresaka a sad jesi ti glup ili namjerno neces da vidis meni je svejedno ... budi mi pozdravljen i ja se nadam da ces jednom shvatiti sta pisesVjeruj! je napisao/la:Kao sto vidite, pocela su licna vrijedanja, bez ikakvog povoda, nakon opaske da doticni nije kompetentan da kritikuje naseg Wengera.
Medutim, mozda je gospodin doktorirao na Sorboni pa ima ovako profinjen rjecnik i pozamasnu vjestinu logickog rezonovanja ili ga je 'pak, narodski receno, nafurao Tulic na PTPC-u da kritikuje velikane svjetskog fudbala.
jarane dosadno mi XD... salim se nego ovako zanimljivo raspravljati ubaci ovaj @vjeruj svoju ljubav zivota rocca XD..GunnerS je napisao/la:@sinex, još se ti sa njima raspravljaš ?! Pa jadan nebio, mislio sam da si pametniji a to znači, što dalje od njih, jer ludilo je prelazno, kažu...
Pusti ih ba, vidiš da nemaju prijatelja u stvarnosti pa ovdje pokušavaju nešto uradit po tom pitanju....
mislis naviko na englesku ima ljudi koji ce to protumaciti glupo.. ma lahko cemo mi za odbranu nego da je tog golmana vec dovesti djabe nam najbolja odbrana na svijetu ako golman primi gol iz jednog suta u okvir gola... XDGunnerS je napisao/la:Od tih najviše Hangeland, razlog, englez a takvi nam trebaju u timu... Uz jakog golmana ( Akinfeev, Lloris... ) bi bilo extra i to je ono što ja očekujem od transfera ovog ljeta...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.