dema je napisao/la:danak provociras i onda sto ste nervozni,pratim i ja toliko ,to nije sad bitno,bitno je da ti kad pljuju po Rose-u sutis jer ne gotivis Bullse ,a kad se spomene limitirani igrac po imenu Rondo koji ima 42% sut za slobodna bacanja onda ga branis.
I molim te napisi 1 samo 1 post u kojem ti govoris o nekoj ekipi ,nekom igracu,neko tvoje predvidjanje a da jer post od makar 5 redova ,pa podjeli malo tog znanja od 20g sa nama,osim da samo pises ispravke ili statistike pojedinih igraca.
S tim ispravkama postajes dosadan,jer ja nisam htio da te ispravljam kad ti igraca koji dobru odbranu odigra nazoves covjekom koji ima nisko teziste,pa ne bavi se judom da je bitno nisko teziste u sportu u kojem su druge stvari bitne.Kad bi ja stalno ispravljao,onda bi se samo svadjao
o čemu ti pričaš????????????????????
ja ne gotivim bullse???????????,ja koji sam gledao stotine tekmi bullsa,istina na tv,ne uživo,ja koji sam zbog kukoča **** majku jacksonu što toniju ne daje više minuta,i ti meni kažeš da ja ne gotivim bullse,otkud ti pravo??????.
ako neko pljuje po roseu,nek pljuje,jesam li ja ikad do sad učestvovao u pljuvanju nekog igrača?,za rosea sam govorio da je odličan igrač,koji u tom trenutku nije imao dobar procenat šuta za trojku,i to sam spominjao,ali sam usput govorio da je rose odličan igrač,pronađi moje postove pa ćeš se uvjeriti.
ja branim ronda??????o čemu ti??kad sam ja branio ronda,od čega da ga branim???
vidi,ja sam prije dvadeset godina počeo tako kao što ti danas razgovaraš,diskutiješ na forumu,pričati o nba,kad sam imao 16-17 godina,meni sad nije najbitnije pisati tekstove o igri mog omiljenog kluba,vjeruj mi
jbg,očito neke stvari ne znaš pa nisi čuo da ima košarkaša koji imaju nisko težište,naučićeš se,polako