Tebra nemoj zaboraviti ni Acu i kompaniju koji su davali mega plate pa zato smo u problemimaSkver je napisao/la: ↑22 jul 2025, 18:06Ma to se smece od covjeka pred svaki pocetak sezone oglasi......smrad jedan, igrao u Slobodi.......yebo mater svoju ako ko ikada dovede igraca iz Zenice......nema vece bagre od zenicana, jos u bivsoj drzavi ih niko nije volio, garantovano znam da je svakom klubu iz bivse YU muka bilo ici u Zenicu da igraju utakmicu.....zato si najvise i ispadali iz tadasnje lige......100 % tacno.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑22 jul 2025, 16:33Ovo je vise jadno nego smijesno, a ne znam dali bi žalio ove iz sindikata zbog manjke inteligencije i obraza ili ih ipak ismijavao. Samo hoce da naprave pometnju u svlačionici i da nam otežaju pregovore izgleda prepali im se prijatelji kako ce na Tušnju tricu dobiti...
Neka pričaju kako ne možemo, a mi cemo odgovorit tako sto cemo registrovati. Izgleda ne znaju ni zasto ni kako smo uslovno receno suspendovani na ta 3 prijelazna roka. Ali neka čekaju i gledaju kako se setamo do premijer lige sa sve "neregistrovanim" igračima![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Re: FK Sloboda Tuzla
Imal kakvih pojacanja na it sektor ili veseraj da poguramo ozu da uzmu kakve pare. Dzidicu jedino dobro u Slobodi sto je uradio je onaj incident u Izraelu
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.