RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Hattrick
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Hattrick » 19 okt 2014, 17:42

gledo sam danas nakon dugo godina Velez...ovo je smijesno.Ova ekipa nije ni blizu po kvaliteti onoj prijeratnoj sa Bajevicem i Vladicem

salmy

Post Postao/la salmy » 19 okt 2014, 17:43

Benko je napisao/la:Dodjete na kosevo jedete travu, grizete, ginete...
Dodjete na grbavicu isto ko na malonogometni turnir .... lagano... bez volje i zelje da igrate...
navijacki vas gotivim pravo ali su vam igraci pice 1/1 :)
naguzite se siroko, naguzite se zrinjskom i na kraju se naguzite i na grbavici....
Bordo momci, nemojte pricat supljikate :shh: . Ako cemo iskreno i Zeljo i Velež su bili danas toliko tanki da je to porazavajuce.
Sama statistika da je Zeljo opucao prvu loptu prema golu u 33-toj minuti, a dali go ljigavim udarcem Tomica sve govori.
Rodjeni su igrali totalno ne povezano i po meni je Blagoje trebao dati go kada je sam krenuo prema Antolovicu, ali j.e.b.a.j.i ga, slabo je odreagovao.
Rodjenima ostaje borba u Kupu, a sto se tice prvenstva, mislim da smo previse prosuli bodova, sto na strani sto kod kuce.
I samo da kazem da je onaj Popovic toliki kloc, da se od njega lopta odbija ko od banderu.
Nislim da je za njega je Mirza Cemalovic Rud van Nistelroj, pa se nadam da ce to i Jusufbeg uskoro skontati.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 19 okt 2014, 17:44

Hattrick je napisao/la:gledo sam danas nakon dugo godina Velez...ovo je smijesno.Ova ekipa nije ni blizu po kvaliteti onoj prijeratnoj sa Bajevicem i Vladicem
Prijatelju ova ekipa nije ni blizu po kvalitetni onoj prijeratnoj Lokomotivi, a Bajevića i ostale je svetogrđe uopšte pominjati u konktekstu usporedbe :mrgreen:

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 19 okt 2014, 17:47

salmy je napisao/la:a dali go ljigavim udarcem Tomica sve govori.
& на $, % ' " & " ", ? $ $ ?, а " се $... :D
Zadnja izmjena: jovanmaksimovic, dana/u 19 okt 2014, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 19 okt 2014, 17:51

jovanmaksimovic je napisao/la:
Svaka ti čast, prognoza ti je bila jako smjela i riskantna.

salmy

Post Postao/la salmy » 19 okt 2014, 17:55

Jao stručnjaka u pic.. materinu, nemoj Jovance majke ti provocirat, otici ces i ti tamo odakle si izasao kad si se rodio.
Zeljo je danas bio toliko slab i neuigran da nema potrebe da nesto likujes zbog pobjede.
Nego sutite jer vam dolazi u srijedu strahobalni Siroki, koji ce vas razmontirat ko beba zvecku, ako budete igrali ovako ko danas :shh: :shh: :shh: :shh:

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 19 okt 2014, 17:55

MoR je napisao/la:
па & су $ " ?, ? ' $ - те нас $... ' прогноза је ? ? " " свега ", а & % се ? " ' у праву...
FOR PAUL

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 19 okt 2014, 17:58

MoR je napisao/la:
па & су $ " ?, ? ' $ - те нас $... ' прогноза је ? ? " " свега ", а & % се ? " ' у праву...

Kako su neki vaši pojedinci najvljivali, ja sam mislio da će taj atomski Željo natrpati Veleža ko nikad, posebno što je plakanje zbog proljetnog poraza u Vrapčićima i dalje aktuelno.

Kad tamo ispodprosječna partija atomskog Želje, uz standrdno blijedu igru Veleža na Grbavici. Ne zna se ko je gori bio.

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 19 okt 2014, 18:03

Evropa? Majke mi moje ovo je sramota, jadna ta drzava koju bi ijedna od ove dvije ekipe predstavljale u toj tzv Evropi jer ce ispasti od predstavnika Kosova vec u prvom pretkolu pretkola. Kaze neko Lokomotiva, pa Lokosi su bili umjetnici fudbala prije rata mogao se gledati lijep fudbal, bilo lijepih poteza, zna se ko je igrao u Lokomotivi, a ovo danas sto vidjoh je :puke:
Ovo je majke mi moje dno dna, covjeku se smuci fudbal kad ovo gleda. Nema ovdje srece raja majke mi moje, nego neznam sto nam UEFA daje toliko mjesta za takmicenje, jedino ako nije da sluzimo ko vreca za napucavanje drugim imalo organizovanijim ligama.
I Zeljo i Velez su prosjek ove lige koja je sama po sebi veoma slaba, ja ni jednim ni drugim majke mi moje nebi dao da nas sramote u evropskim pretkolima pretkola.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 19 okt 2014, 18:04

@?

" & се "... " те ? $ $... ? $, & " % ево ја - се ? ", ? " " 5 " " " & $, / је " ' ? " $ $ $ & % ' & са 2 ? ?, $ су $ ? вареа ? своје %... & је ? " ? ' $, & $ ? $ (а ', "), ? ' "...

за " се не ", $ &, јер су " $ нас, " ' " $ / " у $...

@'
па $, ? је " " на % ", &, ? ' " вас у $ пар $, све се $ на " & је ? " $ /, " & - $ " то " & ? ? европу $... " " ", $ ? " овог ? у " за европу?
FOR PAUL

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 19 okt 2014, 18:06

zeljo nema cemu da se raduje i da se ovdje njegovi navijaci nasladjuju Velezovim prazom.Ja bi im oduzeo jos 3 boda kako su igrali i jedni i drugi,odavno losiju i dosadniju utakmicu nisam vidio.Jos malo pa ce klubovi poceti placati svakom posjetiocu koji dodje na tribine ako nastave ovako "igrati" :oops: :oops:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 19 okt 2014, 18:07

@'
па $, ? је " " на % ", &, ? ' " вас у $ пар $, све се $ на " & је ? " $ /, " & - $ " то " & ? ? европу $... " " ", $ ? " овог ? у " за европу?
Ovakvog Veleža i ovakvog Želju ne vidim ni u konkurenciji za kup HNK/Sa kantona. No, sve se to da promijeniti kroz par kola.

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 19 okt 2014, 18:11

jovanmaksimovic je napisao/la:" " ", $ ? " овог ? у " за европу?
Daj Definisi "Evropu" majke ti? Da ima i malo pravde ekipe koje igraju kao Velez i Zeljo danas nas nebi ni predstavljale u toj "Evropi". Ali to drug nije "Evropa", ispadnemo odmah od nekih lijevih ekipa iz Makedonije i Albanije. Daj bola majke ti, ja bih radije da ovakav Velez ne igra u Evropi jer to po kvaliteti nezasluzuje, samo da se dzabe sramotimo kao vi protiv onih konobara-makedonaca. Ovaj danas Zeljo isto tako nije nista bolji od Veleza, dno dna.
Nek nas Velez igra u Evropi kada to bude zasluzio, danas objektivno majke mi moje ovdje nema te kvalitete. Zeljo isto, dno dna.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 19 okt 2014, 18:28

Jel' vam se ono grupa raspada, prestadoše navijati početkom drugog pol. a neki odnesoše glavni trans?

Sportski pozdrav
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

PeleFerguson
Kontakt:

Post Postao/la PeleFerguson » 19 okt 2014, 18:31

Tosre je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:" " ", $ ? " овог ? у " за европу?
Daj Definisi "Evropu" majke ti? Da ima i malo pravde ekipe koje igraju kao Velez i Zeljo danas nas nebi ni predstavljale u toj "Evropi". Ali to drug nije "Evropa", ispadnemo odmah od nekih lijevih ekipa iz Makedonije i Albanije. Daj bola majke ti, ja bih radije da ovakav Velez ne igra u Evropi jer to po kvaliteti nezasluzuje, samo da se dzabe sramotimo kao vi protiv onih konobara-makedonaca. Ovaj danas Zeljo isto tako nije nista bolji od Veleza, dno dna.
Nek nas Velez igra u Evropi kada to bude zasluzio, danas objektivno majke mi moje ovdje nema te kvalitete. Zeljo isto, dno dna.
Supka bi vi dali,za taj jedan dvomec sa tim "konobarima" :shhh:

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 19 okt 2014, 18:32

Žalosno ma i ne Znam da li može žaljivije da bude s kojim pristupom udjemo u svakoj utakmici. Ima dvaes i kusur godina mi i nekoj Evropi sanjamo . Znaš kad će mo u Evropu? Nikad a možda ni tad ! Mi se izgleda takmičimo s državnim političarima ko će prije izjaviti I najaviti takvu nebulozu. Sa ovakvim igraćima i pristupom daj bože da griješim ! I onda se čude tj čudimo gdje je publika gdje su navijači ?! Ogorčen Sam ! Ali opet kažem djaba sve Mostar u Srcu Velež do Groba! Nešto se mora mjenjati i to pod hitno, zahvaliti se "Pojačanjima što su dovedena" i sve jovo na novo. Staviti rukometaše da igraju za sveti GrB! :bih:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 19 okt 2014, 18:42

Iduće godine kad se opet sastanemo trebamo ih sve izgruhat pa makar svi dobili Crvene kartone , jer oni su savjetovani danas da Oštro igraju barem da se vidi borbenost ! Mrš tako Sam relvoltiran. :twisted:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

salmy

Post Postao/la salmy » 19 okt 2014, 18:53

Tosre brate, pusti ih majke ti, vidis da su ovo sve djeca od 20-tak godina /mislim na Jovana i ostale padobrance/ koja izgleda nemaju damu da sta opale sa starne, pa se isfrustirani ufate tastature i lupaju gluposti.
Gdje nam je bolan vise brat Pastrmka, da koju pametnu kaže i da ove pacijente i luzere spremi gdje im je i mjesto.
Onaj zeljovac umjesto da iskreno komentarise da su oba tima bila katastrofalno losa, ne on filozofira kako je Zeljo bio nadmocan itd.
E jadovi jadni, pokri te se sa usima i molite boga da onaj Turkovic nije osakatio dobrog i postenog Kvesica.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 okt 2014, 18:55

Vi da imate jednu pravu 10-tku sad bi sa Sirokim bili u vrhu,ovako nista.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 19 okt 2014, 19:01

Hattrick je napisao/la:gledo sam danas nakon dugo godina Velez...ovo je smijesno.Ova ekipa nije ni blizu po kvaliteti onoj prijeratnoj sa Bajevicem i Vladicem
Kako ćeš to uopšte porediti!? Ekipa sa Bajevicem i Vladicem bi dominirala ovom ligom k'o Celtic škotskom.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.