AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: AC Milan
Destro je definitivno u Milanu(uzas), ako se ovaj slozi da ide na posudbu , barem je potvrdjeno da su se klubovi dogovorili...hajde mali odbi nas molim te nisi nam potreban ...zajebi nas nisi ni prvi ni zadnji 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- LegendKiller
- Kontakt:
šta li mu je Čelo ponudio: 1.000 eura sedmično na ruke, pola penzionog i zdravstvenog plaća klub pola fudbaler, bonove za topli obrok u klubskom restoranu i naravno mjesečna karta za voz, da ima sa čime na utakmice ići.Manuel je napisao/la:Milan će za pozajmicu Destra platiti 700.000 eura plus još 15.5000.000 eura narednog ljeta za otkup ugovora. Ostaje još da napadač usaglasi detalje sa Galijanijem, ali to ne bi trebalo da bude problem pošto je Destrov menadžer Klaudio Viđoreli danas održao sastanak sa Milanovim transfer guruom i dobio zadovoljavajuću ponudu. Destro će sutra obaviti ljekarske preglede u Milanu.
Re: Odg: AC Milan
+1milanist je napisao/la:Ma i meni sve ovo smeta, nervira me, psujem radi budala sve zivo, lupam itd itd, ali kad dodje vrijeme utakmice uvijek u meni nesto zaigra i jedva cekam da ih vidim na terenu, i tako sve iznova i iznova, ne znam mozda sam previse sebe unio u ovaj klub ali tako je otkad znam za sebe, i ma sta da se desi uvijek ce mi biti u srcu i imati moju punu podrsku. Koliko su mi samo puta syebali dan a jos vise puta uljepsali i ne mogu a da ne budem zahvalan svom Grande Milan-u, trenutno su teska vremena i razumijem, a isto tako se nadam da ce uz boziju pomoc sve ovo izaci na dobro, i da cemo opet biti stari dobri Milan.
Forza Milan.
Il Club più titolato al mondo!
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Re: Odg: AC Milan
Da covjek ne povjeruje, pa ni trunke obraza oni nemaju. Prvo kazu da su dvije utakmice protiv Lazia presudne i kad smo obe izgubili onda nikom nista, Inzaghi resta 
Vjerovatno ni Spaleti be zeli preuzeti ekipu u ovom trenutku, tako da je bolje da se i Pipo uci vec da nas Tasoti vodi do kraja sezone. Kako na pola sezone olahko prihvataju da je ista propaka, tacno se vidi OGROMNA ljubav prema Milanu
Vjerovatno ni Spaleti be zeli preuzeti ekipu u ovom trenutku, tako da je bolje da se i Pipo uci vec da nas Tasoti vodi do kraja sezone. Kako na pola sezone olahko prihvataju da je ista propaka, tacno se vidi OGROMNA ljubav prema Milanu
Kad čovjek bolje razmisli oni znaju da su ispucali se alternative, jer niko za 800 000 eura neće doći da trenira klub s prosječnim igračima.. Žalosno šta je ostalo od onakvog kluba
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dakle, prvo som pojacali Juve zahvaljujuci farsi Tevez-Matri, sada cemo istu stvar napraviti sa Adriano-Destro, pa ovo nigdje nema....
Koji kreteni vode ovaj klub pa to je za plakati, zijanili su kompas davnih dana, klub plovi ne poznatim putem, bez plana, bez alata i zanata
Veceras je po prvi put otkad pamtim manje od 10milja bilo na San Siru, i to protiv respektabilnog i relativno atraktivnog protivnika kao sto je Lazio. Sta li kurla po tim mahnitim glavama Berlusce i Gallianija, jesu li senilni, sta li im je?
KATASTROFA, brojimo dane do domaceg poraza protiv Parme ovaj put, koja se nalazi na dnu dna, vakat je i njima da nekoga pobjede na strani - evo im idealne prilike na San Siru pred nekih 6-7000 gledaoca
Veceras je po prvi put otkad pamtim manje od 10milja bilo na San Siru, i to protiv respektabilnog i relativno atraktivnog protivnika kao sto je Lazio. Sta li kurla po tim mahnitim glavama Berlusce i Gallianija, jesu li senilni, sta li im je?
KATASTROFA, brojimo dane do domaceg poraza protiv Parme ovaj put, koja se nalazi na dnu dna, vakat je i njima da nekoga pobjede na strani - evo im idealne prilike na San Siru pred nekih 6-7000 gledaoca
Ovo oko Destra je skoro pa zavrseno, vec veceras bi se mogao ozvaniciti transfer.
Znaci, ako sam dobro izbrojao, imamo sada 10 napadaca i cetvoricu na posudbi sto cini ukupno 14 napadaca.
Ali ni to ih naravno nije sprecilo da se za zadnje novce dovede prosjecan talijanski napadac kojeg se Roma vrlo rado odrice i dovodi novog igraca iako imamo simptomaticne probleme sa veznjacima i iako je najveci uzrok ovako lose igre upravo los kadar veznjaka zbog cega citava ekipa ispasta. Ma bas lijepo.
Valjda bi se trebao radovati jer smo doveli dva igraca, ne znam, al' meni je ovo jadno, katastrofalno odradjen merkato. Nije toliki problem u Destru i njegovim kvalitetima koliko do toga da se doveo potpuno promasen igrac i to za poprilicno lijepu svotu novca.
Znaci, ako sam dobro izbrojao, imamo sada 10 napadaca i cetvoricu na posudbi sto cini ukupno 14 napadaca.
Valjda bi se trebao radovati jer smo doveli dva igraca, ne znam, al' meni je ovo jadno, katastrofalno odradjen merkato. Nije toliki problem u Destru i njegovim kvalitetima koliko do toga da se doveo potpuno promasen igrac i to za poprilicno lijepu svotu novca.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Otislo sve u pm izgleda, nista se odavno ne radi sistemski i po planu, pa tako dobismo ovo sto danas imamo. Kretenizam nekakav zavladao, niko normalan da se nadje pa makar nesto normalno da uradi. Sinosnja posjeta na utakmici apsolutno sve govori, katastrofa. Bolje da nisu nikog doveli, ionako je propala sezona. Trebalo se rijesit 5-6 otpadaka, dat sansu mladjim igracima nek iznesu sezonu do kraja pa kako god bude. Bar bi znali na cemu smo. Ovako bez trunka pozitivne atmosfere idemo da se patimo i dalje. Pippo zayebo si se kad si pristao da vodis ovaj Milan, ukaljao si se bas.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ipak smo mi Grande Milan, prvo pomognemo Juventusu da se riješi Matrija i dovedu Teveza za otprilike isti novac, a sad pomažemo Romi da se riješi Destra, a oni će približno toliko platiti puno boljeg napadača.
Nek promjenu ime kluba u AC Merhamet
Treba stvarno biti kreten pa poslati jednog napadača na posudbu (Matrija) i onda kupiti drugog napadača koji nije ništa bolji od ovog prvog
Fuj..fuj...fuj
Definitivno se slažem da je bolje da nisu nikog ni dovodili i da su dali priliku Mastouru i ostalim mladićima, kad su već halalili sezonu
Bez obzira na sve FORZA MILAN!
Nek promjenu ime kluba u AC Merhamet
Treba stvarno biti kreten pa poslati jednog napadača na posudbu (Matrija) i onda kupiti drugog napadača koji nije ništa bolji od ovog prvog
Fuj..fuj...fuj
Definitivno se slažem da je bolje da nisu nikog ni dovodili i da su dali priliku Mastouru i ostalim mladićima, kad su već halalili sezonu
Bez obzira na sve FORZA MILAN!
Al' yebote, kakvu mrtvu ekipu imamo i onda skontas da smo spickali 30 miliona za dva napadaca. I to za koga, Matrija i Destra, ovo je kao neka skrivena kamera.
A ako se vratimo jos jednu godinu unazad, dodjemo do brojke od 50 miliona sa ludjakom Balotelijem.
Pa da makar valjaju pa haj, ionako ne ide iz mog dzepa, al' dva bezvezna igraca za tolike novce dok imas ovoliki otpad medju veznjacima i bekovima i gdje ekipa bukvalno place za nekim dobrim igracem na tim pozicijama, meni je to vrhunac debilizma. Nadmasili su sami sebe.
Pa da makar valjaju pa haj, ionako ne ide iz mog dzepa, al' dva bezvezna igraca za tolike novce dok imas ovoliki otpad medju veznjacima i bekovima i gdje ekipa bukvalno place za nekim dobrim igracem na tim pozicijama, meni je to vrhunac debilizma. Nadmasili su sami sebe.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Milan have reached agreement with Roma for Mattia Destro: €700k loan deal + €16m buyout clause paid in three installments.
Dobro dosao medju pravu raju
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Jedino dobro u svemu tome je da je ovo izgleda jedna od onih posudbi gdje sam biras sta ces dalje sa igracem. Tako da, ako bude dobar - super, ako flopne - vracaj nazad.
Ali 3 miliona plate za njega, pa yebemu
Pa da su iskoristili tih 17 miliona plus uz prodaju par otpadaka gdje bi se sigurno moglo skupiti jos 10 miliona, mogli su uzeti vrsnog veznjaka, al' jok, sta ces kada se onom kurcina dize iskljucivo na napadace i po mogucnosti talijane. 
Ali 3 miliona plate za njega, pa yebemu
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sinoc Pippo najavio prelazak na formaciju 4-4-2. 
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Jeste ga obavezni otkupiti ili?milanist je napisao/la:Milan have reached agreement with Roma for Mattia Destro: €700k loan deal + €16m buyout clause paid in three installments.
Roma non si tifa, si ama!
Misliš da bi taj vrsni veznjak htio doći u ovako propali Milan.rope11 je napisao/la:Jedino dobro u svemu tome je da je ovo izgleda jedna od onih posudbi gdje sam biras sta ces dalje sa igracem. Tako da, ako bude dobar - super, ako flopne - vracaj nazad.![]()
Ali 3 miliona plate za njega, pa yebemuPa da su iskoristili tih 17 miliona plus uz prodaju par otpadaka gdje bi se sigurno moglo skupiti jos 10 miliona, mogli su uzeti vrsnog veznjaka, al' jok, sta ces kada se onom kurcina dize iskljucivo na napadace i po mogucnosti talijane.
https://****.com - Where To Local Girls - No Selfie - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com] Chat Local Girls [/url]
Zasto da ne?
Sigurno da ne mislim na wc igraca jer je to stvar proslosti za Milan, ali jedan kvalitetan veznjak za dvadesetak miliona bi se itekako mogao dovesti.
Mislim da je ovo sa Destrom obicna posudba i iskreno cisto sumnjam da ce ga otkupiti na kraju ako je tako.
Sigurno da ne mislim na wc igraca jer je to stvar proslosti za Milan, ali jedan kvalitetan veznjak za dvadesetak miliona bi se itekako mogao dovesti.
Mislim da je ovo sa Destrom obicna posudba i iskreno cisto sumnjam da ce ga otkupiti na kraju ako je tako.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
poruka za faraona na casi Milan 

fin gest nema sta

fin gest nema sta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.