FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Omar500
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Omar500 » 01 sep 2010, 16:48

pile87 je napisao/la:Ovo sam nekad davno procitao al sad naletih na nasoj stranici, grehota je neprocitati :D

Njezin dnevnik.

- U subotu navecer mi se ucinio cudnim. Nasli smo se u kaficu i popili pice. Pomislila sam da sam ja za to kriva jer sam cijelo poslijepodne bila u kupovini s prijateljicama i malo zakasnila na sastanak, ali on nije nista
komentirao. Razgovor je zapinjao, pa sam mu predlozila da odemo na neko intimnije mjesto gdje bismo mogli na miru pricati.Posli smo u jedan restoran i on se nastavio cudno ponasati. Izgledao je odsutan duhom. Pokusala sam ga oraspoloziti i pocela razmisljati da li sam ja kriva sto je takav ili postoji neki drugi razlog. Pitala sam ga sto mu je, a on mi je odgovorio da to nema veze sa mnom. Odgovor mi nije zvucao uvjerljivo. Dok smo se automobilom vracali kuci, rekla sam mu da ga jako volim, ali on nije nista odgovorio, samo je prebacio svoju ruku preko mojih ramena. Nisam znala kako objasniti njegovo ponasanje jer mi nije uzvratio da i on mene voli niti je uopce ista rekao, pa sam postajala sve zabrinutija. Kad smo konacno stigli kuci pomislila sam da me zeli ostaviti. Pokusala sam ga navesti na razgovor, ali je on upalio televizor i poceo odsutno gledati program, kao da mi daje do znanja da je izmedju nas gotovo. Na koncu sam odustala i rekla mu da idem spavati. Desetak minuta kasnije dosao je i on, i na moje iznenadjenje odgovorio na moja milovanja i poceo voditi ljubav sa mnom.
No, i dalje je izgledao rastresen. Htjela sam se suociti sa situacijom, razgovarati s njim sto je prije moguce, ali je on zaspao. Pocela sam plakati i plakala sve dok nisam zaspala. Vise ne znam sto bih trebala uciniti. Gotovo sam sigurna da misli na neku drugu. Moj zivot je potpuna katastrofa.

Njegov dnevnik.
Danas gledao tekmu , Željo izgubilo. Poslije malo guzio
Znam za ovo :D

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 01 sep 2010, 16:56

Jos da dovedemo par Argentinaca, i mi bi bili prejaki.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

AkBo
Kontakt:

Post Postao/la AkBo » 01 sep 2010, 16:57

Pile giante
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 01 sep 2010, 17:07

pile87 je napisao/la:
elSaik je napisao/la:
januar je napisao/la:Ili sportkog drustva koje se pita za sve uvezi stadiona Gravice!
Ipak će biti da je Fudbalskog kluba. ;)
I to unazad 4-5 godina, nekad je najbolje i no obazirati se na neke postove jer vjeruj mi da mu ni ti ni ja necemo moci dokazati da je ono sto pise besmislica a on je procitao na njihovoj stranici i za njega je to nepobitno.

Tako kaze cika Zdenko Jelic !To moras objasniti njemu da je sve rijeseno unazad 4-5 godina mozda cova ne zna. :idea:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 sep 2010, 19:05

sa orga

slika
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 sep 2010, 20:08

Dogovorena saradnja fkz.com i izvora
http://www.fkzeljeznicar.com/
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 01 sep 2010, 20:11

e svaka cast za ovo jose, znaci mogu misliti kakvi ce sada biti izvjestaji sa utakmica 8-)
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 01 sep 2010, 20:15

Fantastična saradnja, svaka čast redakciji sajta

drug

Post Postao/la drug » 01 sep 2010, 20:18

BRAVO MOMCI

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 01 sep 2010, 20:21

Imam problema sa otvaranjem sajta fkzeljeznicar vec duze vremena... Zna li neko u cemu je problem, koristim mozillu ???

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 sep 2010, 20:27

Svaka cast Seyo :D ponajvise radi stvari koje pisu drugi pacenici tipa ovaj tekst dole ne bi bilo lose u ime urednisva fkz napisati stav i zatvoriti usta ovakvim likovima.
Piše: Fuad Kovačević01/09/10 01:17
Kada neki sportski trener (a trebao bi, valjda, biti i nekakav učitelj, da ne kažem pedagog) na sva kola naruži svoje igrače što su protivniku zabili "samo" osam golova (a trebali su, po njegovom skromnom sudu, najmanje 15), onda nas nimalo ne treba čuditi što je klupski bh. nogomet na jako niskim granama. Samoljubivost, bahatost, pa i bezobrazluk, "osobine" su koje je trener Željezničara Amar Osim godinama "trenirao" i izgleda da ih je doveo do perfekcije. Reći momcima koji su aktuelni prvaci, koji su među najboljima (ili su najbolji u ligi, kakva god bila), koji nogomet igraju iz ljubavi i želje da pobjegnu iz sveopće bijede i siromaštva, da ništa ne znaju i da nikad neće naučiti može neko ko nema ni trunke osjećanja za druge, neko kome je čitav život prošao kao bubreg u loju. Dok su ta djeca, "koja pojma nemaju", djetinjstvo provela po podrumima i pod granatama, (bjelo)svjetski trener je (krajnje neuspješno i na ime svog mnogo poznatijeg i priznatijeg oca) kobajagi igrao nogomet i uživao u Francuskoj. A onda se vratio kako bi ovdje "stvari poredao kako treba", rekao ko (ne) zna , ko (ne) može, ko (ni)je dobar...

Razapet između dva osjećaja (možda ih ipak ima?!), nadaleko poznati strateg je, mršteći se i praveći grimase, gotovo pa nerazumljivom i nesuvislom izjavom pošamarao sve one koji su gledali Željinu osmicu protiv Leotara. Da sličnih nebuloza nije imao i ranije, možda bi neko pomislio da je "Amar, Amar, Osim, Osim!" (kako mu skandiraju navijači, a on ih ne benda ni dva posto - pa valjda se nogomet igra zbog njega, a ne njih!) pobrkao nogomet i rukomet, gdje golovi padaju svake minute. Pa onda sam sebi skače u usta kad tvrdi kako "imamo par igrača koji jednostavno ne znaju... ali su perspektivni", pa zatim su "neki pokazali koliko ne znaju, a nažalost, nikad neće ni naučiti". Hm, "perspektivni, a neće naučiti", nešto se tu ne slaže, ali dobro, od koga je ne trebamo se ni čuditi.

Ima li lijeka ovom trenerskom "čudotvorcu"? Možda i ima ako "pod stare dane" ukapira da ima još neko ko voli i zna ovu čarobnu igru osim njega i da se ne može mimo raje. Zbog koje se i igra nogomet
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

drug

Post Postao/la drug » 01 sep 2010, 20:32

Oslobodjenje. Smijesan je. Ima sa sa-x na temi fkzeljeznicar , momci mu dobro odgovorili

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 01 sep 2010, 20:34

Ko je ovaj glupko

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 01 sep 2010, 20:42

pitarska posla... sta drugo reci za ovakav tekst :roll:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 01 sep 2010, 20:43

Taj trener donosi titule i gradsko je dijete za razliku od ovih papaka, kvazi-trenera. GRADSKO DIJETE, ZA RAZLIKU OD NOVINARA KOJI JE ŠLJEGO IZ P***** MATERINE U SARAJEVO!!! Zato i Željo nema konstantnu posjetu, jer je prije rata bilo drugačije, a sad se nakotilo puno papaka

ala_juve_tm87
Kontakt:

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 01 sep 2010, 20:50

damirfile je napisao/la:Imam problema sa otvaranjem sajta fkzeljeznicar vec duze vremena... Zna li neko u cemu je problem, koristim mozillu ???
Nez druze meni ga ponekad sporo otvara al ga otvori!!!!
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

spajz
Kontakt:

Post Postao/la spajz » 01 sep 2010, 20:56

Omar500 je napisao/la:Taj trener donosi titule i gradsko je dijete za razliku od ovih papaka, kvazi-trenera. GRADSKO DIJETE, ZA RAZLIKU OD NOVINARA KOJI JE ŠLJEGO IZ P***** MATERINE U SARAJEVO!!! Zato i Željo nema konstantnu posjetu, jer je prije rata bilo drugačije, a sad se nakotilo puno papaka

matere ti sta ti znaci to gradsko dijete?

ala_juve_tm87
Kontakt:

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 01 sep 2010, 21:08

spajz je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Taj trener donosi titule i gradsko je dijete za razliku od ovih papaka, kvazi-trenera. GRADSKO DIJETE, ZA RAZLIKU OD NOVINARA KOJI JE ŠLJEGO IZ P***** MATERINE U SARAJEVO!!! Zato i Željo nema konstantnu posjetu, jer je prije rata bilo drugačije, a sad se nakotilo puno papaka

matere ti sta ti znaci to gradsko dijete?
To ak je trener il navijac iz sarajeva ne igra nikakvu ulogu!!!!!
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

WeLLy
Kontakt:

Post Postao/la WeLLy » 01 sep 2010, 21:11

Mrze nas i pljuju,jer smo tu,GLAVNI u Saraj`vu....TM87

WeLLy
Kontakt:

Post Postao/la WeLLy » 01 sep 2010, 21:18

Uzalud glancas svoje spicaste cipele
uzalud otkopcavas zadnje dugme kosulje
one se nece nasmijati na tvoje lose folove
nece se osvrnuti na tvoje dobacivanje

Mozes im lagati da ti je babo direktor
ili da si treca godina prava
one ce znati da si nitko i nista
obican uhljup s Koseva

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Cwirek, drzgemboadislic i 47 gostiju.