AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 29 jan 2015, 20:53

_forzamilan_ je napisao/la:slika
Hahahahahah :lol: :lol: :clap:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 29 jan 2015, 21:19

Andrej je napisao/la:

:facepalm:
Kad vidim ove doceke poput onog za Podolskog ili ovaj za Destra, odmah mi u glavu dodju slike Fenera i Galate :problem:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

muxa
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la muxa » 30 jan 2015, 10:35

Raiola je navodno predložio Galianiju da dovede Masuakua iz Olimpiakosa. Ono sto sam ja imao priliku vidjeti radi se o sasvim solidnom lijevom beku. Ako uzmemo u obzir koje igrace je Milan imao i sta su dovodili u ovom prelaznom roku za očekivati je da se Pipo uskoro opredjeli za formaciju 4-0-6 8-)
Il Club più titolato al mondo!

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 30 jan 2015, 11:00

Sissoko je napisao/la:
Andrej je napisao/la:

:facepalm:
Kad vidim ove doceke poput onog za Podolskog ili ovaj za Destra, odmah mi u glavu dodju slike Fenera i Galate :problem:
sa obzirom da su curva sud i curva nord u Milanu "agentskog" karatkera, tj direktno u Milanu, da su Galijanijevi placenici, ne cude me ovakve stvari, kako bi ispalo da je Milan doveo nekog koga su navijaci silno zeljeli.
A u sustini, nidje veze, prosjecan igrac koji spada u igrace evropskog drugog ili treceg ranga.
Zalosno je to na sta su Milan doveli Berluskonijevi...

Poslije FKS, Milan mi je najdrazi klub i redovno pratim desavanja i utakmice Milana jos od generacije Leonarda, Albertinija, Kostakurte, Maldinija, Birhofa...
Generalno kao sto je vec gore napisano smijesno je da se u Interu jednom podolskom pravi takav docek, inter u kojem su svojevremeno igrali Baggio, Ronaldo, Adriano, Ibrahimovic, Eto... i to kada su bili u najboljoj formi, jednom Podolskom se pravi docek zalosno, isto kao i ovaj shatro docek za Destra.... Da je Destro potpisao za Sarajevo sumnjam da bi mu se docek pravio ali hajde...
O Milanu necu ni pricati na sta je spao, dovoljno je reci da se BORI za Evropa Ligu... Zalosno da ne moze zalosnije biti.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 30 jan 2015, 11:23

‎Tuttosport‬ claims that Milan are in continuous contacts with Zenit to sign Witsel on loan with option to buy.

Spominje se i Okaka opet ali uslucaju da pazzo ode :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 30 jan 2015, 11:25

muxa je napisao/la:Raiola je navodno predložio Galianiju da dovede Masuakua iz Olimpiakosa. Ono sto sam ja imao priliku vidjeti radi se o sasvim solidnom lijevom beku. Ako uzmemo u obzir koje igrace je Milan imao i sta su dovodili u ovom prelaznom roku za očekivati je da se Pipo uskoro opredjeli za formaciju 4-0-6 8-)
Ubijo nas u LP po toj levoj strani fakat :problem:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 30 jan 2015, 14:21

Gdje bi u FKS pravili docek za nekog tamo Destra, kad imaju Benka. :lol: :lol: :lol:

slika

SportItalia: AC Milan has not lost hope of getting to Luca Antonelli of Genoa.

TMW says that Milan have offered Munoz a 3 years contract and he may sign next Monday.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 30 jan 2015, 17:31

Antonelli novi igrac Milana.Peta akvizicija ove zime.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 jan 2015, 17:49

Dobro da su napokon krenuli u posao pa makar to bilo zadnjih dana merkata, al' ovo sve dosad dovedeno nit smrdi nit mirise, nijedan od njih nece nista promijeniti osim sto ce pojacati klupu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 30 jan 2015, 17:50

U svakom slucaju bolja opcija od Armera i Silje. Munoz ce vjerovatno do kraja prelaznog roka potpisati. Jos kad bi makar jednog kreativca doveli gdje bi nam bio kraj :roll:
Il Club più titolato al mondo!

Shevchenko4ever
Kontakt:

Post Postao/la Shevchenko4ever » 30 jan 2015, 19:24

Evo samo da se zna da ima jos vjernih rossonera samo koji ne pisu tako cesto, al zato sam redovno prisutan na temi ;-)
Morao sam na ovu situaciju napisat po koju rijec :-D

zalosno je sta se radi od naseg velikana, ali covjek proklet pa opet gleda prati i nervira se, al valjda je u tome car fudbala...

evo da usput zazelim dobrodoslicu novim igracima u ekipi prije svega Destru i Antonelli-ju i nadam se da ce doprinijeti boljoj igri prije svega jer je ona ocajna u ovoj godini, krajem 2014 su znali i odigrati pokoju dobru utakmicu

Prema Calciomercato essien samo koci dolazak jednog veznjaka, vjerovatno basseli ili paulinho, potajno se nadam witselu mada je on sa finansijske strane naucna fantastika
Ne mozes otjerati ovaj skart koji se nakupio godinama unazad, mislim da je to jedan od vecih problema u klubu, jer je bolje biti sa 20 igraca u rosteru nego imati 32 sa ovim bogaljima

Uglavnom nadat se da ce sto prije doci bolja vremena za klub FORZA MILAN PER SEMPRE!!!
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 jan 2015, 21:31

e jadan ti bog, nikad se on ove longete otarasit. :lolno:

slika

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 30 jan 2015, 21:33

@sheva Dobrodosao ti nama medju pravu raju ovdje :thumbup:
I slobodno budi aktivniji ;) svakako nas nas je malo ovdje ostalo da jos uvjek ginemo za klub :D

Zar je taj igrac jos nas :facepalm:
Sto se pojacanja tice,to je opet ono standardno mazanje ociju po meni. I dalje se dovodi bez planova,samo nek se gomilaju igraci i naravno,nek kostaju sto je moguce manje.
Forza Milan!!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 30 jan 2015, 21:33

Ko mu je ovaj, da mu nije momak :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 30 jan 2015, 21:51

AgentttB je napisao/la:Antonelli novi igrac Milana.Peta akvizicija ove zime.
svaka cast,,,,,samo je pitanje koliko njih zaista vrijedi icemu,,,ali ono sto je najgore po milan,,,ono sto im je najpotrebnije toga nema,,,organizatora igre,,,bez toga,,,sve je ovo uzalad,,,volio bi da grijesim,,dokaz tome je i Tores,,,da je imao koga da mu lopte daje,,,bio bi isto ovo sto je u atletiku,,,u ovoj ekipi milana ni ronaldio nista nebi mogao

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 30 jan 2015, 21:58

milanist je napisao/la:Ko mu je ovaj, da mu nije momak :mrgreen:
Evo gledam i ja :D
Ja sam se zeznuo izgleda,na prvu sam uocio onog Didaca Villu,daleko mu kuca bila od Milana :D

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 30 jan 2015, 22:57

Bas se nagomilalo igraca, ima ih za izvoza, a sve mrtvi prosjek. Kakvu ovdje generalku treba odradit, selekciju napravit i ostavit samo one koji zasluzuju da nose dres Milana. To bi bilo dovoljno za pocetak, pa vremenom dovest ciljana pojacanja...

Al mozemo mi ovdje pisati koliko god hocemo, al bar smo jos uvjek uz nas klub, bez obzira kakva je trenutna situacija. Bice bolje, nadam se da ce sve vrlo brzo poceti da se odvija kako treba. U nedelju protiv Parme, volio bih vidjeti nesto novo, neke nove mladje momke koji su zeljni dokazivanja, pa kako god rezultat bude. Ionako mi je zao Parme, volio bih da se izvuku iz teske situacije..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 jan 2015, 23:42

ajde sto jadnog djecka zajefrkavate, vidite da mu je neki haver... valjda. :mrgreen:

Znaci, pored ovog celavog dovodimo i onog malog Munoza, navodno je sve dogovoreno.
Sta ja znam, sigurno da su svi odredjeni korak naprijed i sasvim solidni igraci (pogotovo kad se uzme u obzir da nije potroseno ni 2 miliona), al' opet mi sve to nesto tanko, i dalje ostaje to nerijeseno pitanje oko veznjaka, a upravo neko takav je trebao biti prioritet za ovaj prelazni rok.

Mada, ako cemo o glavnom razlogu zasto Milan ovako slabo stoji, to je Pippo nazalost. I nista necemo dobiti ovim odugovlacenjem i davanjem jos jedne prilike u nizu, bojim se da ovo s njim moze ici samo prema gorem, nikako boljem. :problem:

FORZA MILAN !

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 31 jan 2015, 00:22

Sutra se ocekuje zavrsetak posla oko Antonellija,odnosni odlazak Armera.A vec prekosutra dolazak Munoza.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 jan 2015, 15:10

Essien odbija sve ponude :facepalm: A i sto ne bi, njemu fino ovdje, ta nije lud da ide. :facepalm: Armero isto nesto sere, sad odjednom transfer Antonelija ovisi o njemu. Zaccardo kao i uvijek ne zeli ici al' od njega su se ionako digle ruke. Jedino ga ubit, ne znam sta drugo...

Sutra ce nam faliti bukvalno pola ekipe, nema Bonaventure, Saravija, Mexesa/Zapate, Silje, Montoliva, De Jonga, Bonere...
Ne znam vala ni sta ocekivati, Parma se fino pojacala i zeli po svaku cijenu izboriti ostanak u ligi, a mi u tolikom ku'rcu da ne mozemo biti u vecem, pocevsi od same atmosfere, Pippa koji se sav pogubio pa do toga da nam fali dosta vaznih igraca. Taman zreli za novi poraz sutra, k'o je pametan nek' odigra na Parmu... :zzz:

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.