Vjerovatno do mentaliteta nas Evropljana. I nismo samo mi i Srbi, evo sa ovog Eura onako na prvu, ja sam primijetio Turke koji su setali prve dvije utakmice bukvalno, ma ni truna ikakve agilnosti i zelje za uspjehom, Danci, Slovenci, pa i belgijske zvijezdice koje se vuku po terenu kao prebijene macke a kada su u klubovima gore svi od zelje za igranjem i dokazivanjem.. i ima jos po Evropi milion primjera toga.Bihac96 je napisao/la:Ja nikad necu skontati balkanske igrace koji dodju igrati za repku nit borbe nit icega.Najbolji primjer smo mi i Srbija.Hrvati su bili najgori ali evo popravili su se na ovom Euru.Zemlje koje su pogodjene ratovima,gdje moraju igrat za drzavu oni se tako ponasaju.bodi123 je napisao/la:Kakva utakmica i kakav tempo, ala EPL. Kako volim ove juznjake, ljudi pisaju krv za svoje repke a nije kao nasi manekeni kojim je igranje za repku odmor.![]()
Ovaj Chile bi izdominirao sve osim Njemacke vjerovatno sa ovog EP.
A kad vidis ove juznjake dole, Peru, Paragvaj, Venecuela, Bolivija... ljudi 90 min krv ispisaju bilo da igraju protiv Argentine bilo protiv Paname.. strasan mentalitet fakat.