Evo rostera za trening kamp Cavsa. Nikad docekati da vidim momke na djelu. GO CAVS GO!!!

Samo da zdravlje posluzi ili barem da posluzi zdravlje Andya i Irvinga. Mnoge ce iznenaditi ove sezone, u to sam siguran.STEVEN je napisao/la:Ovoj momcadi se treba poklopiti sve zivo da bi uspjela da izbori PO.
Svakako da mogu prirediti par iznenadjenja, medjutim treba puno vise od par iznenadjenja da bi se izborio PO. U svakom slucaju simpaticna ekipa.adriano_leite je napisao/la:Samo da zdravlje posluzi ili barem da posluzi zdravlje Andya i Irvinga. Mnoge ce iznenaditi ove sezone, u to sam siguran.STEVEN je napisao/la:Ovoj momcadi se treba poklopiti sve zivo da bi uspjela da izbori PO.
Pod ovim da ce iznenaditi sam mislio na formu, rezultate, poziciju. Uostalom jos nije pocelo, vidjet cemo sve, ali jbg. ja vjerujem u njih.STEVEN je napisao/la:Svakako da mogu prirediti par iznenadjenja, medjutim treba puno vise od par iznenadjenja da bi se izborio PO. U svakom slucaju simpaticna ekipa.adriano_leite je napisao/la:Samo da zdravlje posluzi ili barem da posluzi zdravlje Andya i Irvinga. Mnoge ce iznenaditi ove sezone, u to sam siguran.STEVEN je napisao/la:Ovoj momcadi se treba poklopiti sve zivo da bi uspjela da izbori PO.
Dion Waiters ili kako ga nasi zovu D-Wait haha.BernardBarnjak je napisao/la:@adriano_leite
ko je na slici sa Irvingom? druga slika po redu?
Da, samo da popravi slobodna bacanja i mozda je malo talentovaniji jer ima vise vremena da se razvije u boljeg igraca, jer je kao mladji dosao u NBA, barem mi se cini tako.BIHfan je napisao/la:Tristan dosta podsjeca na Taj Gibsona.
Izgleda odlicno na papiru!adriano_leite je napisao/la:#Cavs starters: Irving, Varejao, Thompson, Waiters, Gee
Mene je iznenadilo da je Gee starter, jer je vazda bio kao sesti igrac, ali Scott kaze kako je Gee bio najbolji u predsezoni, te zeli Milesa, Gibsona i Zellera s klupe. Izgleda da je Miles bolji u kreiranju suta samom sebi, te ce ga koristiti na dvici i trici. Ne znam, Scott je preoptimistican, kao i igraci, pa me strah da i ja ne postanem previse optimistican, pa da se razocaramNEZALAGANJE je napisao/la:Izgleda odlicno na papiru!adriano_leite je napisao/la:#Cavs starters: Irving, Varejao, Thompson, Waiters, Gee
Uvijek je bolje da nesto iskusniji igraci ulaze s klupe,jer tad ritam ne bi trebao pasti previse...Zato mi je sasvim ok da Gee bude u petorci,a i bolje je Irvingu da ima nekog ko dobro trci,a jos je i jak atletski...adriano_leite je napisao/la:Mene je iznenadilo da je Gee starter, jer je vazda bio kao sesti igrac, ali Scott kaze kako je Gee bio najbolji u predsezoni, te zeli Milesa, Gibsona i Zellera s klupe. Izgleda da je Miles bolji u kreiranju suta samom sebi, te ce ga koristiti na dvici i trici. Ne znam, Scott je preoptimistican, kao i igraci, pa me strah da i ja ne postanem previse optimistican, pa da se razocaramNEZALAGANJE je napisao/la:Izgleda odlicno na papiru!adriano_leite je napisao/la:#Cavs starters: Irving, Varejao, Thompson, Waiters, Gee.
Nema Walla nazalost (cini mi se 2 mjeseca ce biti van parketa), ja sam sanjao o tome da Irving i Waiters igraju protiv Walla i Beala, ti ce okrsaji obiljeziti buducnost NBA lige, jer su i po godinama tu negdje, a i po draftovima, s tim da je Wall godinu ranije draftovan od Irvinga. Ocekujem veliko rivalstvo Wizardsa i Cavsa u buducnosti, iako je bilo veliko i za vrijeme Jamesa, prvenstveno radi D. StevensonaazTer je napisao/la:večeras okršaj dva sjajna pleja, gledat ću dok ne počne boston
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.