UEFA Europe League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: UEFA Europe League 2019/2020
Pa dobro, sve očekivano.
Sevillino takmičenje
Sevillino takmičenje
Ne znam drug ali u ovoj utakmici je samo jedna ekipa igrala dosadan fudbal , bas kao sto to u vecini situacijia bude kada se sastanu Spanski i Engleski klubovi.
Jedni napadaju drugi se dave.
Jako loši komentari.
Zadnja izmjena: Poligon10, dana/u 11 avg 2020, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Joj kako trče engleske ekipe još samo da znaju fudbala igrati.
Ne moraš ispravljat, mislim to šta sam napisao.
Nego OT, užasna utakmica i horor igra od vučića. Bome kako United igra mogla bi ih Sevilla našamarat ko zadnju kurvicu.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 11 avg 2020, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Vidjela se razlika u kvalitetu izmedju 2 ekipe.Englezi su se dobro branili al nema tu kvaliteta za nesto vise protiv jacih ekipa.
Ever Banega vecras izgledao kao prime Xavi pored veznog reda Wolvesa
Ever Banega vecras izgledao kao prime Xavi pored veznog reda Wolvesa
Dajte malo resppekta prema Vukovima. Zaslužili su to na terenu.
Do juce su igrali u drugoj ligi, danas se ganjaju u samoj završnici Evropa lige. Ogroman posao i napredak je napravio Nuno sa Wolvesima za dvije godine
Sevilja je mnogo veci klub, bolja ekipa, sa boljim igracima i širim kadrom, plus ogromno iskustvo u ovom takmicenju, prakticno su masterirali EL. Vidjecemo ih protiv Uniteda, bice svega.
Do juce su igrali u drugoj ligi, danas se ganjaju u samoj završnici Evropa lige. Ogroman posao i napredak je napravio Nuno sa Wolvesima za dvije godine

Sevilja je mnogo veci klub, bolja ekipa, sa boljim igracima i širim kadrom, plus ogromno iskustvo u ovom takmicenju, prakticno su masterirali EL. Vidjecemo ih protiv Uniteda, bice svega.
Bit će solidno finale samo da Ukrajinci ne prođu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Naravno da ih treba pohvaliti, u posljednja dva transfer roka su potrošili 186,6 mil neto i evo to im se isplatilo, došli su do četvrtfinala europskog takmičenja. Gledao sam ih ove sezone nekih 10ak tekmi i ovaj defanzivni način će se uvijek hejtat, u mnogome podsjeća na Atletico Madrid, kompaktno do boli. Eh sad nakon dvije godine ulaganja u kadar vjerujem da i gazdama polahko apetiti rastu, pa tako će vjerovatno ciljati na Europu (a sljedeće ih nema) i u narednom periodu. Ako i ove godine ulože neku svotu, NES bi mogao biti na iskušenju.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Na momente je djelovalo kao da protiv Alavesa igraju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Adama Traore prima loptu na svojoj polovici.
8 sekundi kasnije u solo prodoru izborio penal za Vukove.
Mrcina
#offside
Kad komentar

8 sekundi kasnije u solo prodoru izborio penal za Vukove.
Mrcina
#offside
Kad komentar
Ever Banega za 8 sekundi predje 5 metara,al zato pogodi Ocamposa u trepavicu i Sevilla ide dalje.
Naslov je dobar
Adama=Mrcina
Banega= Majstor
To je razlika

Ako bude zapelo eto penala za Manču

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Hoce li Bayo proci u polufinale?

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kako bi se jos ponasali da im npr sampion lige ode bar u 1/4

Julen Lopetegui (Sevilla manager): "We are going to play against MUfc in the next match - they're the biggest team in the world but we're going to be prepared for them."

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- invincible1921
- Kontakt:
Sevilla XI: Bono; jesús Navas, Koundé, Diego Carlos, Reguilón; Fernando, Jordán, Banega, Ocampos, Suso; En-Nesyri.
Man Utd XI: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Williams; Pogba, Fred; Rashford, Bruno Fernandes, Greenwood; Martial.
Ah taj Banega, stari maestro.When Man Utd faced Sevilla in the 2017/18 #UCL, Ever Banega registered 17 key passes over both legs - 5 more than any #MUFC player managed in 𝘁𝗵𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗲𝘁𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻 that season
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Veliki doktor je Ever.
Bice gusta utakmica, ali mislim da ce Sevilla proci dalje, EL je ko stvorena za njih..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.