Tako je cijeli projekt našeg ili čijeg već Hajduka spektakularno propao s dva spektakularna gola Hameda Konea, tipa koji je zadnji put zabio 12. studenoga 2017. godine u talijanskoj Serie D.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Tako je cijeli projekt našeg ili čijeg već Hajduka spektakularno propao s dva spektakularna gola Hameda Konea, tipa koji je zadnji put zabio 12. studenoga 2017. godine u talijanskoj Serie D.
Pa naši klubovi kad bi do kraja imali samo te Dudelange i ostale klubove sa čudnim imenima opet bi nekako ispali i onda bi opet "bili zadovoljni" nastupima i prikazanim. Gdje smo mi a gdje su Dudelange.ElCartel11 je napisao/la:Na jednoj strani obracun za ulazak u grupe Torino - Wolverhampton, a na drugoj Aararat Armenija - Dudelange![]()
Ma zelio sam samo da kazem, da ce ispasti jedan klub iz lige 5, a unici ce jedan od ova dva amaterskaCeltic je napisao/la:Pa naši klubovi kad bi do kraja imali samo te Dudelange i ostale klubove sa čudnim imenima opet bi nekako ispali i onda bi opet "bili zadovoljni" nastupima i prikazanim. Gdje smo mi a gdje su Dudelange.ElCartel11 je napisao/la:Na jednoj strani obracun za ulazak u grupe Torino - Wolverhampton, a na drugoj Aararat Armenija - Dudelange![]()
![]()
Ja mislim da sam negdje čitao članak o tome kako je ovaj Japanac zapratio Stankovića nakon dolaska u Bg.Ponos Torina je napisao/la:Ovo Milan Stankovic igra u Partizanu? batalio muziku ?
**** klasican. Pomenem mu svo zensko u familiji. Idiot.HankMoody je napisao/la:Ovaj Ožegović je najveći imbecil koji je ikad obukao kopačke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.