VensanKasel je napisao/la: ↑29 nov 2025, 23:04
invincible1921 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 19:53
Iskreno zeljko malo patetican ispada..vako je i 2006. na euru izaso "da preuzme odgovornost" i onda okrivio sve ostale i po.sro se po svima
Sto se tice mandata u paritzanu, ljudino imo si top ekipe ti nista nisi mogo...i neki "normala" trener bi sa ovim rosterima mogo bit u play offu, ti nisi nista mogo..i sad eto ako je do mene ja cu otic..da ne ispadne da ne daj Boze te ko okrivi nego da ispadnes pacenik
Realno svaka cast na titualma, al po meni overated trener...pogotov mi je odvratno deranje i psovanje..ajde nekad, al covjek psuje ljudima na +20 i to igracu koji ima 20 poena. Na kraju dana, ko si ba ti da meni licno maltene prijetis? Haj razligu ba, ljudi dodju mene gledat a ne tvoju zonu...razumijem zavest red, al kao neko ko je igrao kosarku od djetinstva,mogu rec da na jako malo broj igraca ce to pozitivno uticat....
Mozda i moze za ove domace, al dovedes nekog top igraca za milone i eo zeljko ce mu sad psovat..
Precijenjen trener sa 9 titula ? Sa 4 različite ekipe osvojio , šta treba da ima 20 titula ? Kakve sve gluposti ljudi pišu , ja ne vjerujem . Mogu razumjeti da ti se ne sviđa njegov stil iz milion razloga , ali napisati da je precijenjen trener koji ima 9 titula sa 4 različite ekipe !?!?!?! Svaka čast za nivo ljudino , neviđeno moram priznati .
Pa ima i Murinjo 2 titule Evropskog prvaka, i Boga pitaj koliko jos titula i rekorda pa ga je vrijeme pregazilo.
Reci za Obradovica da je precjenjen nema smisla, jer to sto je debelo najtrofejniji stavlja ga iznad svih ostalih automatski, al nije ni Bog Himself kako neki pokusavaju da predstave.
Zasto je to tako nemoguce da se povjeruje u to da je i njegovo proslo?
Mnogi kazu da ima 5.najveci budzet, ne mogu tvrditi da je to tacno jer ne znam tacno, ali sigurno nije daleko od istine.
Je li ona birao ovu ekipu?
Ako nije zasto nije on kao takvo ime, a ako jeste zasto se sad zali?
A kakvi su mu rezultati?
18.mjesto u Evropi, i ekipa koja ga vise ne **** 2%.
4 godine je u klubu i nije napravio ono sto je Dule uspio u 10 puta losijim uvjetima.
Ljudi pisu on je donio licencu za 3 godine, mislim da su pare te koje su donjele licencu i donjet ce je svakom ko ih ima.
Na koju foru i odakle ih ima Partizan, nemam pojma i je zanima me, ali svako ko dodje s kesom u EL dobit ce svoje mjesto kao sto su ga dobili Dubai i Hapoel.
To je cijela istina.