Joj onog kralja sto naleti na Ramosa

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ofiran je do jaja, a njegov cilj je sasvim jasan...huška svoje igrace ko kerove da prave budale od sebe i cirkus na el clasicima, i time pravi razdor u selekciji Španije misleci da ce tako pomoci Portugalu ili šta li vec..Bolesnik je umislio da ce time destabilizovati La Roju i time pomoci svojim zemljacima na reprezentativnom nivou. Cak i od Reala je uveliko napravio portugalsku koloniju.warden je napisao/la:Unisti vas Mourinho (blancose i culese) iako mi je jako drag ,mnogo grijesi svojim (ne)odmjerenim "potezima"
"Mi se svi borimo za isti cilj i svi smo suigrači, u to nema sumnje", izjavio je nakon utakmice Andres Iniesta aludirajući na činjenicu da su nakon velikih tenzija u Superkupu između dva najbolja španjolska kluba Barcelone i Real Madrida, ovoga puta ujedinili snage i pokazali da si mogu pomagati kada je to najvažnije.
[youtube][/youtube]L_blancos je napisao/la:Realova nekadasnja nada -Rodrigo, inace dosta dobra utakmica,
Spanci su sebi zabili autogolcinu,tj petom sa nekih 25 m lobovao De Geu neko iz odbrane![]()
Canales mozak ekipe..
Teorije zavjere, uvijek su prisutnenever je napisao/la: Ofiran je do jaja, a njegov cilj je sasvim jasan...huška svoje igrace ko kerove da prave budale od sebe i cirkus na el clasicima, i time pravi razdor u selekciji Španije misleci da ce tako pomoci Portugalu ili šta li vec..Bolesnik je umislio da ce time destabilizovati La Roju i time pomoci svojim zemljacima na reprezentativnom nivou. Cak i od Reala je uveliko napravio portugalsku koloniju.
Mada nece uspjeti u svojoj namjeri. Ipak je Španska selekcija i ti igraci prije svega, dovoljno jaka da se odupre bolesnikovim planovima.
ja se slazem da bi trebalo zvati igrace ako su u formi, Torres bi definitivno izgubio mjesto, za Villu je diskutabilno, dok je Pedro klasa, i sad je vec drugi najbolji napadac Barce, poslije Messia, i vjerovatno najbolji napadac spanske reprezentacije...spizz je napisao/la:Soldado jednostavno mora imati mjesta u La Roji...da je kakve pravde i on i Negredo bi igrali u prvih 11 jer su ljudi pravi golgeteri (minimalno gol po utakmici) ali ih yebe cinjenica što ne igraju u Barci ili Realu.
Lako je Villi i Pedru trpati u onakvom uigranom i podmazanom stroju Barcelone, gdje bi i Lazar Popović zabijao po 20 golova u sezoni.
Torres je svakako odavno van forme, a Llorente nije bolji strijelac ni od Soldada ni od Negreda.
Pedro je krilo, nije klasicni napadac..ali jeste odlican igrac, to stoji...ZELJO DO GROBA je napisao/la:ja se slazem da bi trebalo zvati igrace ako su u formi, Torres bi definitivno izgubio mjesto, za Villu je diskutabilno, dok je Pedro klasa, i sad je vec drugi najbolji napadac Barce, poslije Messia, i vjerovatno najbolji napadac spanske reprezentacije...spizz je napisao/la:Soldado jednostavno mora imati mjesta u La Roji...da je kakve pravde i on i Negredo bi igrali u prvih 11 jer su ljudi pravi golgeteri (minimalno gol po utakmici) ali ih yebe cinjenica što ne igraju u Barci ili Realu.
Lako je Villi i Pedru trpati u onakvom uigranom i podmazanom stroju Barcelone, gdje bi i Lazar Popović zabijao po 20 golova u sezoni.
Torres je svakako odavno van forme, a Llorente nije bolji strijelac ni od Soldada ni od Negreda.
OcekivanoAdi_Zepce je napisao/la:Jordi Alba postao reprezentativac
Ah, zaboravi reći i ovo za Soldada, al' evo @juznjak je sve rek'o. Del Bosque je ponovo pogriješio pozivajući Torresa (koji odavno nije u formi) i izostavljajući sa spiska Soldada, čovjeka koji postiže golove u svim mogućim takmičenjim za Valenciu. U briljantnoj je formi i zaslužio je poziv. Velika greška Generala.juznjak> je napisao/la:Opet me brko malo razocar'o . Jednostvano morao je pozvati Soldada umjesto Torresa , takodjer ne razumjem pozivanje Albiola koji je u ocajnoj formi ,dok imas Ruiza i Domingueza koji od pocetka sezone igraju veoma dobro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.