Cekaj jeli Lulic ljevak ?Ibizevic je napisao/la:Lulica probati na desnoj strani...Bosnier je napisao/la:Ako Lulic i Papac na lijevoj strani budu , gdje ce salihovic ?
To bi bila izvrsna varijanta ja mislim
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Cekaj jeli Lulic ljevak ?Ibizevic je napisao/la:Lulica probati na desnoj strani...Bosnier je napisao/la:Ako Lulic i Papac na lijevoj strani budu , gdje ce salihovic ?
ima ljevicu bolju od sejadove što jest jestBosnier je napisao/la:Cekaj jeli Lulic ljevak ?Ibizevic je napisao/la:Lulica probati na desnoj strani...Bosnier je napisao/la:Ako Lulic i Papac na lijevoj strani budu , gdje ce salihovic ?
kako nemoze :/ moze itekakoGoalgetter je napisao/la:Dzaba vama sve to, kad Dzeko nemoze sam u napadu. Treba mu Ibisevic.
ima ljevicu bolju od sejadove što jest jestBosnier je napisao/la:Cekaj jeli Lulic ljevak ?Ibizevic je napisao/la:Lulica probati na desnoj strani...Bosnier je napisao/la:Ako Lulic i Papac na lijevoj strani budu , gdje ce salihovic ?
Ovo mi se svidja , a Lulic sjajan dribler i brz !
Stvar je ta, sto je Balotelli bio pored njega, koji je navlacio na sebe suigrace, ovako kad bi bio sam u napadu, ne bi toliko toga napravio, jer bi ga oba stopera cuvala. Dzeki treba jedan koji ce za njega trcati, a Vedo je idealan za to.Plivadon je napisao/la:kako nemoze :/ moze itekakoGoalgetter je napisao/la:Dzaba vama sve to, kad Dzeko nemoze sam u napadu. Treba mu Ibisevic.nek mu na glavu nabacuju
kako se izvuko fino protiv intera...i to sam
Igrao je u Wolfu jedno vrijeme kao jedini spic , i dobro se snalazio ...Goalgetter je napisao/la:Stvar je ta, sto je Balotelli bio pored njega, koji je navlacio na sebe suigrace, ovako kad bi bio sam u napadu, ne bi toliko toga napravio, jer bi ga oba stopera cuvala. Dzeki treba jedan koji ce za njega trcati, a Vedo je idealan za to.Plivadon je napisao/la:kako nemoze :/ moze itekakoGoalgetter je napisao/la:Dzaba vama sve to, kad Dzeko nemoze sam u napadu. Treba mu Ibisevic.nek mu na glavu nabacuju
kako se izvuko fino protiv intera...i to sam
Ja kada vidim ovu tvoju reĆenicu, meni se plaĆe.emir_ je napisao/la:kad vidim u kojim klubovima nam igraju igraci a jos nisu standardni plaće mi se
zaboravio si mujdzu,salihovica,stilicaGoalgetter je napisao/la:@Bosnier
Da igrao je sam u napadu, ali je kasnije priznao da mu je lakse bilo kad je neko uz njega.
Vedo je uz Lulica i Spahica nas najbrzi igrac u reprezentaciji, uz to je uporan i ima jako dobru kondiciju, tako da uvijek vrsi pritisak na protivnicku odbranu. Mozda ne zabija toliko cesto, ali vrsi taj pressing na odbranu.
Ali sad ga mozda nema protiv Grcke, tako da imamo samo jednog napdaca, Dzeku. Minimalno 2 napadaca je jos trebao pozvati Pape.
upravo zato mi se i plaĆe troluguber90 je napisao/la:Ja kada vidim ovu tvoju reĆenicu, meni se plaĆe.emir_ je napisao/la:kad vidim u kojim klubovima nam igraju igraci a jos nisu standardni plaće mi se
izostavio Ruse a pozvao Zahirovića... oplakaćemo mi Asmira čim se Keno povrijediMOZAK je napisao/la:Meni stvarno nije jasno, zasto je izostavio ove "ruse"!
Zar ovo nije generalna proba, pred odlucujuci dvomec sa bjelorusima!
Kad je u pitanju begovic, mislim da je zavrsena prica , barem dok je susic selektor!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.