EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

samson
Kontakt:

Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Post Postao/la samson » 11 dec 2012, 20:15

Ukoliko nermin (moderator) nađe ijednu laž ili eventualnu provokaciju u mojim postovima nek slobodno briše jer čovjek se dakako za razliku pojedinaca razumije u košarku.

Nazvao si nas grobarima. Zbog toga sam te i mislio prijaviti, da te ne gledam ovdje vise ali nisam klasican forumas i vucibaba pa cu ti samo reci da si naporan.

Za mene je i Jordan NISTA u poređenju sa jednim rudarem rudnika Kreka mada to nema veze sa uspjehom samog Jordana. To sto si ti bukvalac, tvoj je problem. Dok je Sasa Đorđevic za mene totalno irelevantan u svakom pogledu. Kao kosarkas, također. Gledao sam ga jer je bio dio utakmice, a inace ..

To, ko je opterecen granicama i zaziranja u iste :D . O tome fakat ne bih ... Tema je BiH kosarkasi u Sloveniji.

EDIT BY MOD: odakle ti pravo da ovo pišeš: "O Celi Đorđevicu, Bodirogi, .. Razguli na B92 pa laprdaj koliko ti volja. Ti, i ovaj KURUZ!" :?: ko si ti da određuješ ko će šta, gdje i kada, i da li uopće pisati?

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 11 dec 2012, 20:20

samoradnik je napisao/la:Ukoliko nermin (moderator) nađe ijednu laž ili eventualnu provokaciju u mojim postovima nek slobodno briše ;)jer čovjek se dakako za razliku pojedinaca razumije u košarku.

storm raider

Praktično znam sve velike prijatelje Gorana,između ostalog par njih je iz reprezentacije... Al opet kažem nisam se prijavio na forum da bi prenosio izjave nekih od sportista sa kojima sam pričao! Niko ne spori da je Goran osoba koja se ne štedi i koja je profesionalac,al s druge strane itekako je da ima svoj stav.

Opet svjesno ili nesvjesno ideš u neku drugu granu,nije tome mjesto apsolutno. Specijalne veze su nešto što postoji ako se na to potencira.... One bi postojale i bez tog papira,jer je to realnost i sasvim normalno stanje... Slažem se da je svim narodima dosta sukoba i kojekakvih političkih previranja.

Opet ti ponavljam sve i jedan košarkaš iz RS ukoliko dobije poziv od Srbije će pristati da igra. A to opet nema veze sa nikakvim papirima,potpisima i koječime. Otprilike što se kaže,neke stvari novac ne može kupiti!
Sasvim drugo je "lobiranje" koje apsolutno ne postoji! Al kontam da ti nisi svjestan koliko momaka iz Tuzle,Zenice i nekih drugih gradova je išlo na raznorazne probe po Srbiji,dakle svjesni su da će radom sa kvalitetnim stručnim kadrom i oni napredovati,niko im sasvim sigurno i odgovorno tvrdim nije ni pominjao nikakve "bolesne" uslove,a ponajmanje pokušati nametati bilo kakve priče.

Što se kampa tiče, još jedan čudan tvoj zaključak,to znači da kamp FC Milan u Beogradu želi 100 klinaca italijanizovati??? Moraš malo više gledati iz nekog stručnog ugla, a on će ti onda reći da su kampovi realnost u svim normalnim društvima i na svim normalnim teritorijama,a ja BiH ne smatram nenormalnom teritorijom,štaviše!
Nisam primjetio da te je neko prozivao da provociras, mozda sam propustio.

Tesko cemo ovako ista da uspijemo objasniti ikome... Nisi komentarisao nijedan dio mog posta, osim Ikonica. Naravno da znam koliko je momaka otislo u Srbiju, i za to sam sve dok mi ne dobijemo dovoljno strucan kadar, ili ne obucimo. Apsolutno sam i za kampove, nigdje ni to nisam dvojmio, primjetices?!

Kampove stavljas u pogresnu konotaciju onoga sto sam ja napisao. Ja sam prvi podrzao te iste kampove, cak, sta vise i obilazio sam ih, jer drzim da Srbija ima i imala je najbolju skolu kosarke u Europi, zajedno sa Rusijom. Nasi klinci mogu samo da uce i napreduju. Ono sto si stavio u pogresnu konotaciju je AC Milan. Zamisli da taj AC Milan ima kampove u Beogradu i potpise ugovor sa recimo Rakovicom (dio Beograda, gdje se tradicionalno radjaju veliki talenti), da igraju za Italiju. Ne ide, jednostavno ne ide. A uzmi jos pritom zajednicku historiju i drzavu u kojima su ocevi te djece rodjeni. Da ne citiram svoj prijasnji post ponovo, molicu te da ga procitas.

Da li ce ta djeca igrati automatski za Srbiju i da li ih srce toliko vuce kao sto pokusavas da apliciras? Ja ti kazem da nece, i nikakve pare ni sporazumi sa Srbijom to nece da ohrabre. Problem je sto ce se tu izgubiti odredjeni procenat djece koji ce zeljeti da igra za BiH.

Sto se tice samih kampova i Srbije, ja podrzavam mostove izmedju ove Bosne i Hercegovine i Srbije (cak, sta vise, i sam radim na "gradnji" istih), ali ovo je korak unazad, ne velik, ali bolan za obje zemlje i pametne ljude u obje zemlje.

Molicu te da opet procitas moj post prijasnji, jer ovo sto si napisao je mediokritet i nista vise.

@samsone, Grobari su navijaci Partizana, to je napisao zbog komentarisanja Nemanje Gordica. Ne primaj se.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 11 dec 2012, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 11 dec 2012, 20:20

filip13 je napisao/la:
samoradnik je napisao/la:Ukoliko nermin (moderator) nađe ijednu laž ili eventualnu provokaciju u mojim postovima nek slobodno briše ;)jer čovjek se dakako za razliku pojedinaca razumije u košarku.

Target

Sam si me upitao za mišljenje o nekakvim bilateralnim sporazumima!
Dakle odgovorio sam ti... Kvalitetan košarkaš iz Sarajeva,Tuzle,Bijeljine,Trebinja prije će izabrati da igra za Partizan,Zvezdu,Cibonu nego Bosnu,Široki,Igokeu! Što se reprezentacija tiče,sve ijedan Srbin iz Bosne i Hercegovine ukoliko kvalitetom zasluži poziv za reprezentaciju Srbije prihvatiće oberučke. Sam si mi pomenuo tu paralelu sa regionom Sandžak i njihovim talentima,ja kažem želja svakog dijeteta iz tog dijela Srbije se mora poštovati,ni slučajno ne smije biti primoravano na nešto što ne želi!

nenad marković?

Razgovarao je on i sa Markovicem na kavici. Iznenadili bi se kakvo je njegovo viđenje situacije. Ah, ne, nije to. Sasa Đorđevic je tada dirigirao u Yugoslaviji. Ne bi Neno mogao prismrditi .. Zato je igrao za nas na kraju ...

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 11 dec 2012, 20:23

Pa, neka pametni pise sa velikim G, da znam ... Pojma nema ..

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 dec 2012, 20:40

Sta se lozite narode :?: Mi mozda nemamo pojma,ali imamo najboljeg igraca sa ovih prostora ;) ;) Prestigli smo ih u Nogometu a za 5,6 godina slijedi Kosarka :!: Nisu Bosa,Kari bez razloga vezani za Bosnu,ima nesto u nama Bosancima,a to je postenost,obraz,Rad!Pozz

Kuruz
Kontakt:

Post Postao/la Kuruz » 11 dec 2012, 22:11

lumani je napisao/la:Sta se lozite narode :?: Mi mozda nemamo pojma,ali imamo najboljeg igraca sa ovih prostora ;) ;) Prestigli smo ih u Nogometu a za 5,6 godina slijedi Kosarka :!: Nisu Bosa,Kari bez razloga vezani za Bosnu,ima nesto u nama Bosancima,a to je postenost,obraz,Rad!Pozz
:lol: begaj bre

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 12 dec 2012, 14:48

storm_raider je napisao/la: Nisam primjetio da te je neko prozivao da provociras, mozda sam propustio.

Tesko cemo ovako ista da uspijemo objasniti ikome... Nisi komentarisao nijedan dio mog posta, osim Ikonica. Naravno da znam koliko je momaka otislo u Srbiju, i za to sam sve dok mi ne dobijemo dovoljno strucan kadar, ili ne obucimo. Apsolutno sam i za kampove, nigdje ni to nisam dvojmio, primjetices?!

Kampove stavljas u pogresnu konotaciju onoga sto sam ja napisao. Ja sam prvi podrzao te iste kampove, cak, sta vise i obilazio sam ih, jer drzim da Srbija ima i imala je najbolju skolu kosarke u Europi, zajedno sa Rusijom. Nasi klinci mogu samo da uce i napreduju. Ono sto si stavio u pogresnu konotaciju je AC Milan. Zamisli da taj AC Milan ima kampove u Beogradu i potpise ugovor sa recimo Rakovicom (dio Beograda, gdje se tradicionalno radjaju veliki talenti), da igraju za Italiju. Ne ide, jednostavno ne ide. A uzmi jos pritom zajednicku historiju i drzavu u kojima su ocevi te djece rodjeni. Da ne citiram svoj prijasnji post ponovo, molicu te da ga procitas.

Da li ce ta djeca igrati automatski za Srbiju i da li ih srce toliko vuce kao sto pokusavas da apliciras? Ja ti kazem da nece, i nikakve pare ni sporazumi sa Srbijom to nece da ohrabre. Problem je sto ce se tu izgubiti odredjeni procenat djece koji ce zeljeti da igra za BiH.

Sto se tice samih kampova i Srbije, ja podrzavam mostove izmedju ove Bosne i Hercegovine i Srbije (cak, sta vise, i sam radim na "gradnji" istih), ali ovo je korak unazad, ne velik, ali bolan za obje zemlje i pametne ljude u obje zemlje.

Molicu te da opet procitas moj post prijasnji, jer ovo sto si napisao je mediokritet i nista vise.

@samsone, Grobari su navijaci Partizana, to je napisao zbog komentarisanja Nemanje Gordica. Ne primaj se.
Mnogo čudno viđenje imaš... AC Milan kao primjer koji sam ti naveo ima kampove širom svijeta,svako dijete koje zadovolji kvalitetom,automatski ide u Italiju,bilo bosanac,srbin,jermen,libijac.
Samim time papirološki obavezuju dijete na promjenu mnogobrojnih dotadašnjih navika....Svjedoci smo obojica, da se svugdje u Evropi sve više multikulturališe, igraju igrači iz raznih kontineta,rasa,religija! Kod nas se sve gleda kroz nekakav nacionalizam,otimačinu i šta ja znam... Jedno logično pitanje,zašto KSBIH ne organizuje kampove za djecu širom bivše države?! Svugdje ima bosanaca,apsolutno?! Ili su za to krive komšije,ili ti neki viši organi? Budimo realni kriv je nedovoljno stručan kadar,nedovoljno jasna strategija za razvoj... ;)

Opet se vraćamo na staro! I opet ti ponavljam svako dijete (ako ćemo toliko djecu dijeliti,što je suludo) koje dobije poziv Srbije,a košarkom se bavi na teritoriji RS će oberučke prihvatiti,bez da se priča i o kakvim bilateralnim specijalnim vezama! To je priroda stvari i države u kojoj živimo! Ali istovremeno itekako ima djece koja taj poziv nikada neće dobiti ni od Srbije ni od Bosne. Već se ponavljam,nikakvi papiri,pare, zakoni ne mogu kvalitetnu ličnost,košarkaša, natjerati na ono što on ne želi! A interes svakog sportiste je napredak! Mirza nikako nije mogao u Slobodi doživjeti svoj zenit,kao što ga nebi mogao doživjeti ni u Borcu,Bosni,mogao je doživjeti u tada,Partizanu,Ciboni,ili Kahi! Svi znamo šta je izabrao i kakav je danas košarkaš. ;)

Što se mostova tiče ne bih,da ih ranije nisu neki gradili,nebi se desilo što se desilo. Imaš pravo raditi što hoćeš,ali mislim da je od gradnje mostova dakako pametnije da sopstvene naraštaje tjeraš da se što više bave sportom,bilo karateom,bilo odbojkom,košarkom. Jer tvoji naraštaji neće imati ništa od te gradnje mostova,dok će od sportskog života imati itekakve koristi.

lumani

Mirza Delibašić nek mu je laka zemlja je dakako bio odličan i veliki košarkaš.
Ako misliš na današnju generaciju košarkaša u regiji,sam si svjestan da griješiš.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 12 dec 2012, 16:38

Da, Mirza je najbolji igrac ovog Regiona :!: :!:

Ona djeca sto ih Tata natjera, igrat ce za Srbiju ;) Ali ima onih gradskih Tatica koji se ipak osjecaju kao Bosanci ;)
Nisu svi isti,pasha moj solidni :!:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 12 dec 2012, 23:00

samoradnik je napisao/la:
storm_raider je napisao/la: Nisam primjetio da te je neko prozivao da provociras, mozda sam propustio.

Mnogo čudno viđenje imaš... AC Milan kao primjer koji sam ti naveo ima kampove širom svijeta,svako dijete koje zadovolji kvalitetom,automatski ide u Italiju,bilo bosanac,srbin,jermen,libijac.
Samim time papirološki obavezuju dijete na promjenu mnogobrojnih dotadašnjih navika....Svjedoci smo obojica, da se svugdje u Evropi sve više multikulturališe, igraju igrači iz raznih kontineta,rasa,religija! Kod nas se sve gleda kroz nekakav nacionalizam,otimačinu i šta ja znam... Jedno logično pitanje,zašto KSBIH ne organizuje kampove za djecu širom bivše države?! Svugdje ima bosanaca,apsolutno?! Ili su za to krive komšije,ili ti neki viši organi? Budimo realni kriv je nedovoljno stručan kadar,nedovoljno jasna strategija za razvoj... ;)

Opet se vraćamo na staro! I opet ti ponavljam svako dijete (ako ćemo toliko djecu dijeliti,što je suludo) koje dobije poziv Srbije,a košarkom se bavi na teritoriji RS će oberučke prihvatiti,bez da se priča i o kakvim bilateralnim specijalnim vezama! To je priroda stvari i države u kojoj živimo! Ali istovremeno itekako ima djece koja taj poziv nikada neće dobiti ni od Srbije ni od Bosne. Već se ponavljam,nikakvi papiri,pare, zakoni ne mogu kvalitetnu ličnost,košarkaša, natjerati na ono što on ne želi! A interes svakog sportiste je napredak! Mirza nikako nije mogao u Slobodi doživjeti svoj zenit,kao što ga nebi mogao doživjeti ni u Borcu,Bosni,mogao je doživjeti u tada,Partizanu,Ciboni,ili Kahi! Svi znamo šta je izabrao i kakav je danas košarkaš. ;)

Što se mostova tiče ne bih,da ih ranije nisu neki gradili,nebi se desilo što se desilo. Imaš pravo raditi što hoćeš,ali mislim da je od gradnje mostova dakako pametnije da sopstvene naraštaje tjeraš da se što više bave sportom,bilo karateom,bilo odbojkom,košarkom. Jer tvoji naraštaji neće imati ništa od te gradnje mostova,dok će od sportskog života imati itekakve koristi.

lumani

Mirza Delibašić nek mu je laka zemlja je dakako bio odličan i veliki košarkaš.
Ako misliš na današnju generaciju košarkaša u regiji,sam si svjestan da griješiš.
Opet mediokritet od odgovora, mozda ja grijesim pa trazim od tebe smislenije nesto. Ne mozes odbraniti ono sto je neodbranjivo. Opet nisi odgovorio na moj post za koji sam trazio da to uradis. Nigdje ja ne dvojbim kampove, kamo srece da Srbija, Italija, Spanija, Rusija imaju vise kampova u BiH, ali taj papir je cista provokacija i nista vise. Lican, bezobrazan, podcjenjujuci napad na teritoriju Bosne i Hercegovine. Odredjeni procenat djece koji bi izabrao ovu zemlju ce se izgubiti, upravo zbog toga. Nece on ni neko dobro donijeti Srbiji svakako, ali im je potreban dakako, jer inace to ne bi radili, a samim tim ruse neke mostove koji su teskom mukom sagradjeni.

Sto se tice mojih "mostova", ja eto opet vjerujem u covjeka vise nego u naciju i nacionalnost, i opet u covjeku trazim covjeka, nego naciju i nacionalnost, tako sam do sada radio i prilicno sam uspjesan u tome, a nadam se da cu biti jos uspjesniji. Vrlo cesto sam gost "grada na Uscu" u zadnje vrijeme (vjerovatno vise od tebe), sto zbog posla, sto zbog zadovoljstva, pa mi je uvijek drago kada vidim ljude kako hodaju i polazu cigle u neke nove, ljepse mostove. Ti svakako mozes raditi sto ti smatras da je najbolje, ali mostovi izmedju Srbije i BiH moraju biti jaki, zdravi, i prepuni obostranog postovanja, a sve ostalo je upravo ovaj papir koji je tema ovog dijela foruma. Upravo oni koji nisu za njih su i doveli do ovoga sto je bilo, kada vec to spominjes.

Sto se narastaja tice, sport je lutrija i uspjeh u sportu je lutrija, jer uvijek postoji ne-mala sansa za povredu, a eto znam najbolje - prosao sam to. Ja nekako vjerujem u obrazovanje prije sporta, a eto od obrazovanja se u svijetu dobro zivi, pogotovo od onog koji gradi mostove medju ljudima, religijama i nacijama. Od sporta, eh pa, koliko djece pokusa, moze se reci da rijetki uspiju. Naravno, svakako da je u zdravom tijelu - zdrav duh. Osim izuzetaka, kao npr potpisnika tog papira.
Sport je lijek za tijelo i duh.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 12 dec 2012, 23:07

Odlicna partija zekice , konstanto napreduje u ekipi sto je odlicno imao je problema na pocetku vjerovatno nova sredina novo sve pa nije pruzao bas zavidne partije ova je odlicna . 11 poena , 10 asistencija 7 skokova malo mu je falilo za tripl, sve u svemu super :D I nezz kako vam se da raspravljat sa ovim mediokritetnim provokatorima na tebi BIH u sloveniji ... Rezultati ce pokazat svoje .

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 dec 2012, 23:29

Ma Jure mu mora davati sto vise sanse. Jer on je upravo igrac kakve je Jure uvijek volio i na pocetku sam se iznenadio kad ga nije odmah gurnuo.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 13 dec 2012, 10:38

storm raider

Ružno je da me nazivaš mediokritetom,jer ja tebe nigdje nisam uvrijedio.
Evidentno ne razumiješ poentu moje priče,e tu ti već pomoći ne mogu... Ali ću se potruditi da je barem što bolje vidiš.
BEZ OBZIRA NA BILO KAKVE BILATERALNE POTPISE, SPECIJALNE VEZE,KVALITET REPREZENTACIJE,SVE IJEDAN DJEČAK,MOMAK,ČOVJEK KOJI SE BAVI SPORTOM,PRVENSTVENO KOŠARKOM ĆE BEZ RAZMIŠLJANJA OBUĆI DRES SRBIJE PRIJE DRESA BILO KOJE DRUGE ZEMLJE KADA SE RADI O IGRAČIMA IZ RS.
A oko potpisa u košarci,tu se više radi o ispomoći dva saveza,pomoći u vezi stručnog kadra i logistike KSRSu,pa ako ćemo u krajnju liniju,pružanje prilike najtalentovanijoj djeci da rade i druže se van RS. I da, veoma bih volio kada bi KSS potpisao slične ugovore sa Tuzlom i Sarajevom,siguran sam da bi i reprezentacija BiH imala koristi.
REZIME: Za razliku većine zemalja Evrope,gdje se strani sportisti primoravaju na državaljanstva, uslove igranja za reprezentaciju te zemlje u kojoj igraju za klub, u Srbiji još NIJEDAN sportista nije primoran (tu prvenstveno mislim na sportiste iz regiona) ni na jedan od tih uslova.

I da javno ti se izvinjavam u vezi onog za mostove,jer te nisam najbolje shvatio,oprosti još jednom,drago mi je da postoje takvi ljudi,al u punom smislu te riječi. ;) Totalno sam pogrešno shvatio tu tvoju "gradnju".

lumani

imaš pravo misliti šta hoćeš.... Ne vidim po kom to aspektu je Mirza najbolji igrač,zbog toga što igra u NBA??? :) Al dobro,razumijem ja da je svakom svoje najbolje...
A što se tiče gradske djece,dakako Salihović,Stevanović,Ikonić,Supić,Kovačević,Pjanić i još dobar dio njih do najbližeg gradskog naselja su morali koristiti prvenstveno automobile.... al evidentno si to smetnuo,ne ljutim se....

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 13 dec 2012, 11:38

samoradnik je napisao/la:storm raider

Evidentno ne razumiješ poentu moje priče,e tu ti već pomoći ne mogu... Ali ću se potruditi da je barem što bolje vidiš.
BEZ OBZIRA NA BILO KAKVE BILATERALNE POTPISE, SPECIJALNE VEZE,KVALITET REPREZENTACIJE,SVE IJEDAN DJEČAK,MOMAK,ČOVJEK KOJI SE BAVI SPORTOM,PRVENSTVENO KOŠARKOM ĆE BEZ RAZMIŠLJANJA OBUĆI DRES SRBIJE PRIJE DRESA BILO KOJE DRUGE ZEMLJE KADA SE RADI O IGRAČIMA IZ RS.
A oko potpisa u košarci,tu se više radi o ispomoći dva saveza,pomoći u vezi stručnog kadra i logistike KSRSu,pa ako ćemo u krajnju liniju,pružanje prilike najtalentovanijoj djeci da rade i druže se van RS. I da, veoma bih volio kada bi KSS potpisao slične ugovore sa Tuzlom i Sarajevom,siguran sam da bi i reprezentacija BiH imala koristi.
REZIME: Za razliku većine zemalja Evrope,gdje se strani sportisti primoravaju na državaljanstva, uslove igranja za reprezentaciju te zemlje u kojoj igraju za klub, u Srbiji još NIJEDAN sportista nije primoran (tu prvenstveno mislim na sportiste iz regiona) ni na jedan od tih uslova.

I da javno ti se izvinjavam u vezi onog za mostove,jer te nisam najbolje shvatio,oprosti još jednom,drago mi je da postoje takvi ljudi,al u punom smislu te riječi. ;) Totalno sam pogrešno shvatio tu tvoju "gradnju".

lumani

imaš pravo misliti šta hoćeš.... Ne vidim po kom to aspektu je Mirza najbolji igrač,zbog toga što igra u NBA??? :) Al dobro,razumijem ja da je svakom svoje najbolje...
A što se tiče gradske djece,dakako Salihović,Stevanović,Ikonić,Supić,Kovačević,Pjanić i još dobar dio njih do najbližeg gradskog naselja su morali koristiti prvenstveno automobile.... al evidentno si to smetnuo,ne ljutim se....
Dosadan si vise sa svojim postovima,jer ovaj sporazum je postignut prvenstveno zbog neceg drugog!Zar ti nije cudno da se sporazum potpisuje "slucajno" poslije osvajanja U18 prvenstva.Pa nije ovde niko budala.Doslo je do toga da bi BiH postala respektabilna reprezentaija za koju godinu,pa valja to u korijenu sasjeci.Zato molim te,nemoj vise da nastavljamo sa ovom pricom.Hvala

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 13 dec 2012, 11:55

samoradnik je napisao/la:
lumani

pa koje onda bolji ??? Mirza-Pekovic sad sve zavisi od posmatraca :roll:
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 13 dec 2012, 12:12

samoradnik je napisao/la:storm raider

lumani

Mirza u nba ,ne pruza nista dosada,ali je dosta toga pokazao u Europi :)

Zamolio bih te, da procitas ponovo sta sam napisao gore :!: Nece svaki pravoslavac iz BIH prihvatiti Srbiju prije Bosne :!:

Kuruz
Kontakt:

Post Postao/la Kuruz » 13 dec 2012, 14:54

Ove godine nema Srbije na Akropolisu,ne bi ni ja zvao kad ih je Krstić prošle godine izlupetao stolicama :lol:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 13 dec 2012, 14:57

Kuruz je napisao/la:Ove godine nema Srbije na Akropolisu,ne bi ni ja zvao kad ih je Krstić prošle godine izlupetao stolicama :lol:

Mislis kada je bjezao od Baby Shaqa? :mrgreen:
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 13 dec 2012, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.

Kuruz
Kontakt:

Post Postao/la Kuruz » 13 dec 2012, 15:01

Bježao bi i ti :mrgreen:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 13 dec 2012, 15:36

mislim da je dosta offtopica. ko sljedeci skrene sa teme "EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši" dobit ce odgovarajucu nagradu. hvala.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BIHpatriota, Google Adsense [Bot], MElloo, UtdBiH21, Vaya i 35 gostiju.