NBA Playoffs 2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- LarryDavid
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2012
jesu dobri su, al glavni i odgovorni je tu ipak Scot Brooks...Carlo je napisao/la:kakve su samo mašine igrači OKCa
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
- SheldonCooper
- Kontakt:
Prva polovica mog predvidjenja uspjela
Thunderi u finalu
Još večeras da Celticsi prođu
Thunderi su ko grom
zasluženo su u finalu, nadigrali su sve svoje protivnike. Sinoć su napravili super comeback i to u finalu konferencije i t protiv strašno iskusni Spursa!
Thunderi su ko grom
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
[youtube][/youtube]
Odlična serija.Nadam se nastavku sljedeće godine,naravno da se mi još pojačamo
Odlična serija.Nadam se nastavku sljedeće godine,naravno da se mi još pojačamo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Mozete pricati sta hocete James ovo James ono ali je strasan igrac u pm, u utakmici gdje je biti ili nebiti nosi svoj tim na ledjima i pruza nevjerovatnu partiju, 30 poena nakon 1. poluvremena uz sut 12-14, on sam postigao vise poena nego cijeli ostatak tima
- Kobe Bryant
- Kontakt:
1. Doc treba udvajati lebrona a ne ovako mekanu odbranu
, a pirce i allen sramota pa nista ne mogu pogoditi
prema mom mišljenju sada je trebao biti sviran faul nad bassom, neko mu je podapeo u tranziciji, a i u nastavku akcije nad pierceom.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Vrijeme je za spetakl!

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
pierce i allen sportisti, ostali da cestitaju boljem protivniku, a ona dva miša rondo i garnet prije isteka vremena otisli u svlacionicu 
nema potpisa
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne opravdavam taj postupak, ali nisam ni tebe vidio na pdf-u Miamia da im cestitas, kad su dobili tvoju IndianuAdmir_Sa je napisao/la:pierce i allen sportisti, ostali da cestitaju boljem protivniku, a ona dva miša rondo i garnet prije isteka vremena otisli u svlacionicu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Finale
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kakvo samo finale nam predstoji.
Duel njih dvojice:

BTW:

Duel njih dvojice:

BTW:

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I na kraju on bude MVP finala

I jos jedna zanimljivost:
[youtube][/youtube]
3:30 okrenite i cucete da James nije rekao NOT 1, neg je krenuo Not 2, not 3. Pa et izgleda nece nista slagat.
I jos jedna zanimljivost:
[youtube][/youtube]
3:30 okrenite i cucete da James nije rekao NOT 1, neg je krenuo Not 2, not 3. Pa et izgleda nece nista slagat.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Zajebancija Brona pogrešno protumačena.
Btw ako Miami osvoji i povrijeđeni Wade pored Brona bude MVP ne smijem ni zamisliti šta će se pisati za Brona
Btw ako Miami osvoji i povrijeđeni Wade pored Brona bude MVP ne smijem ni zamisliti šta će se pisati za Brona
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
pa da,Wade bi mogao iskoristiti ovu frku koja se digla oko LeBron vs Durant i hladno pokupiti MVP nagradu 
@LBJ MVP-a sta bi to se trebalo pisati ? LeBron samo ne smije podbaciti kao prosle godine u finalu,a dosada je vukao i nogama i rukama ovu ekipu Heata u sve tri serije bio dalekooooo najbolji igrac.
@LBJ MVP-a sta bi to se trebalo pisati ? LeBron samo ne smije podbaciti kao prosle godine u finalu,a dosada je vukao i nogama i rukama ovu ekipu Heata u sve tri serije bio dalekooooo najbolji igrac.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Upravo i jeste najgore to sto se oni nisu zezali,vec su to stvarno mislili...Zato ih skoro niko,osim njihovih navijaca, i ne voli...LBJ MVP je napisao/la:Zajebancija Brona pogrešno protumačena.
LeBron pokazuje previše inteligencije na terenu tako da ne vjerujem da je tada bio ozbiljan.NEZALAGANJE je napisao/la:Upravo i jeste najgore to sto se oni nisu zezali,vec su to stvarno mislili...Zato ih skoro niko,osim njihovih navijaca, i ne voli...LBJ MVP je napisao/la:Zajebancija Brona pogrešno protumačena.
Pisalo bi se da nestaje kad je najpotrebnije.Ima i opcija da Westbrook bude MVP@LBJ MVP-a sta bi to se trebalo pisati ? LeBron samo ne smije podbaciti kao prosle godine u finalu,a dosada je vukao i nogama i rukama ovu ekipu Heata u sve tri serije bio dalekooooo najbolji igrac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.