Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Jedini kiks mu je Tahirovic, strasno glupo je forsiranje ove ublehe.
Omerovic igra jer je Dedic povrijedjen, stvari su sasvim jasne.
Omerovic igra jer je Dedic povrijedjen, stvari su sasvim jasne.
Pretjerujes moodySetoKaiba je napisao/la: ↑16 nov 2024, 20:27Jer i ovo malo reprezentacije što nam je ostalo uništava. Jer se kune u patriotizam a gura menadžerske igrače njemu bliskih ljudi. Jer ima dvostruke aršine koje ne primjenjuje na sve igrače. Jer je tvrdoglav i egoističan a pojma nema. Mogu ovako do unedogled.
naprijed rejal
SetoKaiba je napisao/la: ↑16 nov 2024, 20:27Jer i ovo malo reprezentacije što nam je ostalo uništava. Jer se kune u patriotizam a gura menadžerske igrače njemu bliskih ljudi. Jer ima dvostruke aršine koje ne primjenjuje na sve igrače. Jer je tvrdoglav i egoističan a pojma nema. Mogu ovako do unedogled.

-
- Kontakt:
Ni meni to nije jasno. Da je Savo, Petev ili Faruk izveo ovakav sastav, yebavalo bi im se sve po redu i pisalo da namjerno unistavaju reprezentaciju skupa s Vicom
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Na putu je da bude najgori selektor otkako postojimo, a to je stvarno poduhvat. Vjerovatno je razočarenje veće jer ljudi nisu očekivali da on bude poltron, dok si od ljigavaca tipa Faruka i sličnih znao kako će biti.Sveti je napisao/la: ↑16 nov 2024, 20:29Pretjerujes moodySetoKaiba je napisao/la: ↑16 nov 2024, 20:27Jer i ovo malo reprezentacije što nam je ostalo uništava. Jer se kune u patriotizam a gura menadžerske igrače njemu bliskih ljudi. Jer ima dvostruke aršine koje ne primjenjuje na sve igrače. Jer je tvrdoglav i egoističan a pojma nema. Mogu ovako do unedogled.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
@Moody šamara činjenicama, iako se često ne slažemo, svaka riječ napisana je tačna i žao mi je što više ljudi to ne vidi. 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Ma i on će večeras naići na osudu javnosti, vidjećete. Već su svi sa sastavom ogorčeni, a tek nakon poraza... Biće veselo, dosta su imali strpljenja i štedili ga.
Upravu je Moody sve nazalost. Lik svaki puta sa svojim odlukama se sve vise ukopava. Nadam se samo da ce prestati sra.ti po Twitteru kad dobije nogu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Nisam ni vidio sastav, nije onaj danasnji sto se ovdje posalo?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vasilj, Bičakčić, Šunjić, Tahirović, Kulenović, Demirović, Gigović, Barišić, Burnić, Muharemović, Omerović.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nikola Vasilj; Nail Omerović, Tarik Muharemović, Ermin Bičakčić, Adrian Barišić, Dženis Burnić; Benjamin Tahirović, Ivan Šunjić, Armin Gigović; Ermedin Demirović, Luka Kulenović.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Beduin
- Kontakt:
Pa dobro, Nail i Tahirovic jedino diskutabilni, ali vjerovatno Dedica cuva za narednu utakmicu jer smo svakako desetkovani na bekovima. Dok za Tahirovica je ispricana prica, samo on zna zasto ga i dalje ovoliko forsira sad kad ne igra, ali je i cinjenica da su i ostali na toj poziciji nit bolji nit gori.
Sve isti racku.
Idemo mi odigrati hrabro. Od 60. minute gurnuti Bazdara i Esmira i ubrzati igru.
075 ❤
075 ❤
Dao bih milju maraka nekom novinaru da ga pita na pressici o tweetovima kad je ismijavao selektore nakon poraza. Ne bi mi žao bilo, kunem se.
Napokon dosao pameti i ostavio Dzeku na klupi.
Taman 5:0 izgubili ali ovo sam prizeljkivao. Iako oslabljeni, pogotovo zadnja linija koja fali komplet faktički (Kolasinac, Dedic, Katic, Gazibegovic), bar ćemo vidjeti odmah na djelu dva debitanta (Sunjic, Kulenovic)...tu bih dodao i Muharemovića.
Taman 5:0 izgubili ali ovo sam prizeljkivao. Iako oslabljeni, pogotovo zadnja linija koja fali komplet faktički (Kolasinac, Dedic, Katic, Gazibegovic), bar ćemo vidjeti odmah na djelu dva debitanta (Sunjic, Kulenovic)...tu bih dodao i Muharemovića.
- Beduin
- Kontakt:

075 ❤
075 ❤
Hahahahhahaha
-
- Kontakt:
Veze ti nemaš ublehašu raspali.
Joj mene linčovala pola komšiluka kad sam rekao da će nas ovaj odvesti u veći sunovrat od Hadžije i Save zajedno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.