Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

meecko
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la meecko » 15 nov 2024, 17:21

killafrommanilla je napisao/la:
15 nov 2024, 16:41
meecko je napisao/la:
15 nov 2024, 16:31
Slažem se za Mujakića jer momak nije ni stoper, niti je bek za reprezentaciju, na Hadžikićevom mjestu mogu zamisliti bilo kojeg golmana iz PL BiH. E sada možda kao nagradu nekom koji se istakne, Muftić iz Želje ajde kao neka nagrada, ali kada se pogleda da ima pune 23 godine i da je u nazad godinu dana se ustalio na golu, a Željezničar je muku mučio sa golmanima u posljednje....
Problem nikad nije i ne moze biti ybni treci golman, ali je problem sto se naucilo prodavati preko reprezentacije. Nikad ni u jednoj drzavi se nije polemisalo vise o trecem golmanu nego kod nas.
Pa razlog je jasan, treci golman je oduvijek sluzio kao eksponat za menadzere i klubove, od Kjosevskog do Pirica. Svi su tu bili kako bi neko mogao prodati reprezentativca, a sad je tu Hadzikic kojem istice ugovor na kraju godine, pa nekima nije jasno ocito kako to.
A cinjenica je da bi svi navijaci Zeljeznicara na gol svog kluba stavili Hadzikica, jer kao sto i rekoh, ne postoni segment u kojem je Muftic bolji trenutno od njega. Nijedan.
Vidi nit' mi je bitan taj treći golman nit' Željo ili Velež. Ako ćemo da pričamo realno Hadžikić je u nekakvom zenitu karijere, teško da može što bolje od Veleža,Želje... Muftića sam spomenuo čisto zato što je mlađi da je neki ekstra kvalitet i nije. Ali nekada te mlađe igrače treba nagraditi, možda i bude nešto, jer ako ostane u BiH, ništa posebno neće biti od njega, nešto ala Kružik...
Isto se slažem sa gore napisanim, ako nemaš lijevog beka za A selekciju, uzmi iz mlade neka se kali, makar ćeš imati nešto u budućnosti, jer od Mujakića i sličnih nikakve koristi nemamo. Naglašavam ako će taj iz mlade igrati, ako će sjediti na klupi onda ga ne diraj
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 15 nov 2024, 17:24

TMovac je napisao/la:
15 nov 2024, 17:09
killafrommanilla je napisao/la:
15 nov 2024, 16:41
meecko je napisao/la:
15 nov 2024, 16:31
Slažem se za Mujakića jer momak nije ni stoper, niti je bek za reprezentaciju, na Hadžikićevom mjestu mogu zamisliti bilo kojeg golmana iz PL BiH. E sada možda kao nagradu nekom koji se istakne, Muftić iz Želje ajde kao neka nagrada, ali kada se pogleda da ima pune 23 godine i da je u nazad godinu dana se ustalio na golu, a Željezničar je muku mučio sa golmanima u posljednje....
Problem nikad nije i ne moze biti ybni treci golman, ali je problem sto se naucilo prodavati preko reprezentacije. Nikad ni u jednoj drzavi se nije polemisalo vise o trecem golmanu nego kod nas.

Pa razlog je jasan, treci golman je oduvijek sluzio kao eksponat za menadzere i klubove, od Kjosevskog do Pirica. Svi su tu bili kako bi neko mogao prodati reprezentativca, a sad je tu Hadzikic kojem istice ugovor na kraju godine, pa nekima nije jasno ocito kako to.

A cinjenica je da bi svi navijaci Zeljeznicara na gol svog kluba stavili Hadzikica, jer kao sto i rekoh, ne postoni segment u kojem je Muftic bolji trenutno od njega. Nijedan.
nije samo treci golman, nego i drugi. Pozvani su Vasilj, Zlomislic i Hadzikic. Jedini je Vasilj zaslugom tu, jer trenutno nemamo boljeg. Sto se tice debate Hadzikic vs Muftic. Mozda Vedad nije bolji od Osmana, ali nije ni gori. Stim da je Vedad 6 godina mladji od istog, i samim tim ima veci potencijal da napreduje od Hadzikica. Mada se nadam da cemo pridobiti malog Hamzica.
Nije puno gori, ali je ovaj jos uvijek bolji golman, sto je na kraju krajeva jedino relevantno, a sutra nek' Vedo predje u neki ino klub i zauzme jedinicu, bit ce vremena za njega. Sad, nije bolji i to je sve u pet deka, a previse se polemise o tome

A ko je trebao biti, po tebi, drugi i treci golman s obzirom da ne saradjujemo usko sa Husaricem pa Piric nije u opcijama. Pitam bas onako jer me zanima misljenje, ja ne vidim sad da imamo wow golmane.

I ja se nadam Hamzicu ali njemu je tek 18... Treba s njim pricati i obezbijediti ga za buducnost ali nije sad da se radi o prvom golmanu Salzburga pa da je odmah opcija..
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 nov 2024, 17:42

Vedo ima bolji refleks od Hadzikica, bolju igru nogom, obojica su slabi na istrcavanjima sa tim da je Vedo malo visočiji.
Nije mi jasan da Osman ima jednu stvar da je bolji od Vede.
Ali nema veze, bit ce sanse za decka koji ce trudom i radom pokazati kvalitet.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 15 nov 2024, 19:45

Selektor Barbarez osvrnuo se na atmosferu unutar tima, govoreći o inicijativi tima da posjeti lunapark kao način za jačanje timske povezanosti.

"To je bila naša ideja. Zlatan Bajramović je to pokrenuo i meni su to senzacionalne ideje. Svake sedmice smo to prije imali, a to danas nije tako. Ne znam šta nas očekuje, nisam ljubitelj takvih stvari i nisam za to, ali se vidi na momcima kako reaguju. Bilo im je iznenađenje, a uradili su sve kako su rekli. Imaju želju da su zajedno i da se druže. Ponosan sam što treniram ovaj tim", izjavio je Barbarez, koji je istaknuo kako je ponosan na način na koji igrači reagiraju na izazove.
Znal' k'o bosanski da nam preprica ovo ... :hmmmmm:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 15 nov 2024, 20:03

DaVinci je napisao/la:
15 nov 2024, 19:45
Selektor Barbarez osvrnuo se na atmosferu unutar tima, govoreći o inicijativi tima da posjeti lunapark kao način za jačanje timske povezanosti.

"To je bila naša ideja. Zlatan Bajramović je to pokrenuo i meni su to senzacionalne ideje. Svake sedmice smo to prije imali, a to danas nije tako. Ne znam šta nas očekuje, nisam ljubitelj takvih stvari i nisam za to, ali se vidi na momcima kako reaguju. Bilo im je iznenađenje, a uradili su sve kako su rekli. Imaju želju da su zajedno i da se druže. Ponosan sam što treniram ovaj tim", izjavio je Barbarez, koji je istaknuo kako je ponosan na način na koji igrači reagiraju na izazove.
Znal' k'o bosanski da nam preprica ovo ... :hmmmmm:
To pitanje je dobio od njemačkog novinara i odgovorio je na njemačkom. Lik koji je prevodio je užasan, tako da je do njega ovaj dio iako znamo da ni Barbine komunikacijske vještine nisu na nivou 😁

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 15 nov 2024, 21:08

TMovac je napisao/la:
15 nov 2024, 16:51
Sveti je napisao/la:
15 nov 2024, 16:15
Najbolje onda raspustit ekipu i dovest u21 da igraju jer sta ce nam igraci stariji, fuj to hoda
znaci ti opravdavas poziv Mujakicu koji je sa 26 godina profesionalni navijac nikad goreg Partizana naustrb Muharemovica koji sa 21 godinom redovno igra za Sassuolo?
Ja mislim da niko ne opravdava poziv Mujakicu, cak ni njegova rodbina. Mislim i njega da pitas rekao bi da ne zna od kud on ovdje. S tim recenim, lik nije uopste toliko uzasan bio u reprezentaciji ali je cinjenica da imamo boljih i trenutno a i boljih u perspektivi.

Stvar je da ne mozes planirati tim za 2028 vec trenutno uigravati najbolje sto imas, sklapati neki mozaik pa poslije popunjavati kockice. Isto tako je cinjenica da nama taj mozaik trenutno ni na sta ne lici.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 15 nov 2024, 22:45

Madal je napisao/la:
15 nov 2024, 21:08
TMovac je napisao/la:
15 nov 2024, 16:51
Sveti je napisao/la:
15 nov 2024, 16:15
Najbolje onda raspustit ekipu i dovest u21 da igraju jer sta ce nam igraci stariji, fuj to hoda
znaci ti opravdavas poziv Mujakicu koji je sa 26 godina profesionalni navijac nikad goreg Partizana naustrb Muharemovica koji sa 21 godinom redovno igra za Sassuolo?
Ja mislim da niko ne opravdava poziv Mujakicu, cak ni njegova rodbina. Mislim i njega da pitas rekao bi da ne zna od kud on ovdje. S tim recenim, lik nije uopste toliko uzasan bio u reprezentaciji ali je cinjenica da imamo boljih i trenutno a i boljih u perspektivi.
Gazibegović i Mujakić neće biti spremni. Nadam se da će Nihad biti spreman za utorak

On se nada da ce Nihad biti spreman za utorak :D u sta je upro oci u otpisanog igraca Partizana

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 16 nov 2024, 10:01

Dzeko Demirovic Kulenovic Bazdar Tabakovic odma se znalo otpocetka da imamo preise napadaca i odlucio se za Tabakovica zbog male minutaze al svakako da nikom nije drago da ide na tribine bolje da je zvao 23 24 igraca

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 16 nov 2024, 19:44

I sastavom protiv Njemačke je potvrdio ono što se piše ovdje mjesecima, a to je da nema pojma šta radi, te da je dobro podmazan od strane raznoraznih menadžera kako bi progurao polu-amaterske igrače u reprezentaciju a standardne reprezentativce koji su odbili druge reprezentacije otjerao iz iste zbog nekih imaginarnih nezalaganja na treningu.

Što prije ode, bolje za nas, čak je i Savo za ovog mega-stručnjak.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 16 nov 2024, 19:48

baboedindzeko09 je napisao/la:
16 nov 2024, 19:44
I sastavom protiv Njemačke je potvrdio ono što se piše ovdje mjesecima, a to je da nema pojma šta radi, te da je dobro podmazan od strane raznoraznih menadžera kako bi progurao polu-amaterske igrače u reprezentaciju a standardne reprezentativce koji su odbili druge reprezentacije otjerao iz iste zbog nekih imaginarnih nezalaganja na treningu.

Što prije ode, bolje za nas, čak je i Savo za ovog mega-stručnjak.
Kme kme kme
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 16 nov 2024, 19:51

GG3 je napisao/la:
16 nov 2024, 19:48
Kme kme kme
Zamijenio si me s nekim, ja uživam (dakle, ne kmečim - s obzirom da ti vjerovatno treba nacrtati da bi razumio) u ovom trpanju što dolazi, kao i u bilo kojem dok god je neznalica na klupi skupa sa poluamaterskim igračima za koje dobija novce od raznoraznih menadžerskih agencija :yawn:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 16 nov 2024, 20:06

SetoKaiba je napisao/la:
16 nov 2024, 20:03
Jeb.emo ti mrtve đerize kockarski, dabogda umro.
Samo lajte setad husarina
Sramota da mu mrtve psujes bez obzira na sve
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 16 nov 2024, 20:08

NoDi80 je napisao/la:
16 nov 2024, 20:06
SetoKaiba je napisao/la:
Ne laju oni, oni cvile
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Gisada
Kontakt:

Post Postao/la Gisada » 16 nov 2024, 20:09

NoDi80 je napisao/la:
16 nov 2024, 20:06
SetoKaiba je napisao/la:
Ne obaziri se na retarda, vec je banovan zbog psovki.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 16 nov 2024, 20:10

Šta li @Horoz aka @Filgud, ime reći u odbranu Sergeja. :yawn:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 16 nov 2024, 20:10

Može li neko mongoloidu grbavičkom objasniti da mi je na ignoru? Hvala unaprijed.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 16 nov 2024, 20:11

Pitam se, da li je naš narod uistinu normalan i da podržava ovaj cirkus. Ćelavi kockar se sprdao po twitteru sa svojim prethodnicima i sad uredno nastavlja njihovim stopama, štaviše prestigao ih je u apsurdima

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 16 nov 2024, 20:13

slika
Podrška do nekih ljepših vremena! :bih:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 16 nov 2024, 20:25

SetoKaiba je napisao/la:
A zasto svega ti
naprijed rejal

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 16 nov 2024, 20:27

Sveti je napisao/la:
16 nov 2024, 20:25
SetoKaiba je napisao/la:
A zasto svega ti
Jer i ovo malo reprezentacije što nam je ostalo uništava. Jer se kune u patriotizam a gura menadžerske igrače njemu bliskih ljudi. Jer ima dvostruke aršine koje ne primjenjuje na sve igrače. Jer je tvrdoglav i egoističan a pojma nema. Mogu ovako do unedogled.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.