Igrač br. 6
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Ognjen Vranješ
Ja sam prije skoro 2 godine pricao o njegovom umanjenom fudbalskom IQ i njegovom neznanju, tada je bilo da sam nacionalista. O tetovazi nista nisam htio kucati, a tada se svega ovdje pisalo.
Ja ostajem na tome da je los igrac i da nije na reprezentativnom nivou.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja ostajem na tome da je los igrac i da nije na reprezentativnom nivou.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Da je Ogi bio sinoć loš, bio je. Al' isto tako slobodno me pljunite u po face, sutra kada Šunjić zasere, a zasrat će, jer svi stoperi kad tad kiksaju, isto će se ovo pisati na njegovoj temi. Potencirat će se da igra jer je Hrvat, da mu je otac ratni zločinac itd, itd... Ista stvar se pisala za Spahu, koliko god čovjek odlično odigra, čim kiksa, postaje kabadahija, kyrton od igrača, vođa klana.
- forumasmahalas
- Kontakt:
Vranješ je sinoć bio solidan, jer, treba prvo pogledati koje je igrače sinoć taj isti Vranješ čuvao. Odradio je po meni korektan posao. Kod penala dio krivice snosi i Hajrović koji je pokazivao 'guzove' Hazardu umjesto da ga isprati do kraja 

Korektan posao a lik kriv za dva gola.
- forumasmahalas
- Kontakt:
Pratio je igru koliko je mogao. Dobro je neutralizirao Lukakua većim dijelom susreta. Kod kornera ga je Fellaini prije svega zbog svoje fizičke konstitucije ajde da tako kažem "razbio". Kod penala je već bio umor i slabiji refleks i napravio je to što je napravio. Ja ponovo kažem, treba pogledati koga je imao protiv sebe. Vranješ nije igrač od kojega se može očekivati da većim dijelom susreta bude odličan na terenu ako protiv sebe ima Fellainija, Hazarda, De Bruynea, Lukakua. Da on može protiv ovakvih igrača cijeli susret odigrati perfektno ne bi igrao u nekom osrednjem Turskom klubu nego bi nosio dres Reala ili Barcelonejasmin10 je napisao/la:Korektan posao a lik kriv za dva gola.

-
- Kontakt:
Vidis da su ljudi prolupali !!!! Izgleda neki ne shvacaju da se u fudbalu broje golovi, a on je za dva kriv sto znaci popusio si utakmicu.jasmin10 je napisao/la:Korektan posao a lik kriv za dva gola.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Ognjen Vranjes - vrijednost Transfermarkt: 700.000 Eura, Spahic: 1.500.000 Eura
Fellaini - vrijednost Transfermarkt: 20.000.000 Eura
Lukaku: 28.000.000 Eura
Company vrijedi sam kao 15 Spaisca i Vranjesa zajedno.
Nasa Odbrana sve u svemu je po vrijednosti ca. u rangu sa kiprom, mozda u pet deka vise vrjede nasi ali smo nekoliko miliona deka daleko od Belgije. Treba biti realan. Nemamo mi kapaciteta da 90 minuta cuvamo napadace od reprezentacije koja je na 2. mjestu Fifine tabele. Jedino ako su neraspolozeni a mi imamo neki perfektan dan...
Nasa Odbrana sve u svemu je po vrijednosti ca. u rangu sa kiprom, mozda u pet deka vise vrjede nasi ali smo nekoliko miliona deka daleko od Belgije. Treba biti realan. Nemamo mi kapaciteta da 90 minuta cuvamo napadace od reprezentacije koja je na 2. mjestu Fifine tabele. Jedino ako su neraspolozeni a mi imamo neki perfektan dan...
- forumasmahalas
- Kontakt:
O tome sam baš i pisao post-dva iznaddoe182 je napisao/la:Ognjen Vranjes - vrijednost Transfermarkt: 700.000 Eura, Spahic: 1.500.000 Eura

-
- Kontakt:
Glupa vam je priča momci logično je da stoperi daleko manje vrijede nego li napadači, vazda bilo vazda će i biti. Ovdje se radi o tome da momak jednostavno nije takav kalibar za reprezentaciju i da ne bi trebalo da igra tamo jer jednostavno ne posjeduje takav kvalitet. Dobro da on ne može čuvati Lukakua ali sinoć je izgubio 90 posto duela a to je nedopustivo taman da ti je Maradona protivnik a ne Lukaku. Kriv za dva gola plus smo mogli primiti još nekoliko komada zbog njega. Ako mislimo nešto značajnije postići ovakvi nam igrači ne smiju igrati u prvoj postavi zbog nekvaliteta a ne zbog nečega drugog.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- forumasmahalas
- Kontakt:
Ovdje se postavlja pitanje da li mi imamo boljeg igrača na toj poziciji? Nije izgubio ni blizu kako ti pišeš 90% duelaBundesliga je napisao/la:Glupa vam je priča momci logično je da stoperi daleko manje vrijede nego li napadači, vazda bilo vazda će i biti. Ovdje se radi o tome da momak jednostavno nije takav kalibar za reprezentaciju i da ne bi trebalo da igra tamo jer jednostavno ne posjeduje takav kvalitet. Dobro da on ne može čuvati Lukakua ali sinoć je izgubio 90 posto duela a to je nedopustivo taman da ti je Maradona protivnik a ne Lukaku. Kriv za dva gola plus smo mogli primiti još nekoliko komada zbog njega. Ako mislimo nešto značajnije protivnici ovakvi nam igrači ne smiju igrati u prvoj postavi zbog nekvaliteta a ne zbog nečega drugog.

Tvoja je jos gluplja prica momcicu, kako onda da Company vise vrijedi nego nasi svi napadaci zajedno?Bundesliga je napisao/la:Glupa vam je priča momci logično je da stoperi daleko manje vrijede nego li napadači, vazda bilo vazda će i biti. Ovdje se radi o tome da momak jednostavno nije takav kalibar za reprezentaciju i da ne bi trebalo da igra tamo jer jednostavno ne posjeduje takav kvalitet. Dobro da on ne može čuvati Lukakua ali sinoć je izgubio 90 posto duela a to je nedopustivo taman da ti je Maradona protivnik a ne Lukaku. Kriv za dva gola plus smo mogli primiti još nekoliko komada zbog njega. Ako mislimo nešto značajnije postići ovakvi nam igrači ne smiju igrati u prvoj postavi zbog nekvaliteta a ne zbog nečega drugog.
Ovaj republikas je tanak ko led.....
Ovaj momak nije kriv sto je limitiran, Mesa je pogrijesio sto ga je sinoc stavio umjesto Sunjica, Virtu4l je to na pocetku stranice lijepo objasnio.
Tanka utakmica našeg Ogija, bio je prevaga na strani Belgije, šteta što Mesa ima neke safetovkse manire pa gura pojedince iako je jasno ko dan da su limitirani
-
- Kontakt:
Uvijek se nađe izuzetak ali gledaj u globalu kolika je vrijednost stopera a kolika napadača. Stoperi jednostavno igraju na nezahvalnoj poziciji i time se njihova vrijednost umanjuje u odnosu na napadače koji su često i precjenjeni i uvijek će u globalu imati veću vrijednost nego li stoperi ili misliš drugačije?doe182 je napisao/la:Tvoja je jos gluplja prica momcicu, kako onda da Company vise vrijedi nego nasi svi napadaci zajedno?
Evo ti primjer Ramosa koji je na transfermarktu 28 m eura a u stanju je čuvati i napadače koji su skuplji i po tri puta od njega. Dakle ili imaš kvalitet ili nemaš a ta vrijednost na transfermarktu je nebitna upravo zbog toga što sam rekao da su napadači u globalu mnogo skuplji od stopera.
Pa baš zato što nemamo nekog izbora na tim pozicijama se Spahić i vratio iz reprezentativne penzije. Šunjić i on su svakako bolji par od njega i Vranješa iako ni Šunjić nije neki izbor ali eto znalo se da ćemo imati velikih problema nakon što Spahić ode jer bez obzira šta on radio je daleko najbolji stoper kojeg je ova država imala.forumasmahalas je napisao/la:Ovdje se postavlja pitanje da li mi imamo boljeg igrača na toj poziciji? Nije izgubio ni blizu kako ti pišeš 90% duela
Složit ćeš se da Andora nije nikakvo mjerilo.forumasmahalas je napisao/la:Eto, prilika za komplet novu zadnju liniju je protiv Andore, nadam se da će uspjeti odigrati tako da Andori ne pruže ni polupriliku.
- forumasmahalas
- Kontakt:
@Bundesliga - Slažem se da Andora nije mjerilo, ali, ipak se mogu neke stvari primijetiti
. A, sada, lako je i poslije bitke biti general i reći da bi Šunjić bio puno bolji i da bi sve zatvorio, ali, ja stojim iza toga da Šunjić ne bi mogao puno više pridonijeti, ali, možda bi bilo i suprotno, tko zna. Da još jednom istaknem, to je samo moje mišljenje. A, ono što hoću da kažem jeste to da ne treba osuti drvlje i kamenje po Vranješu, ipak je nasuprot sebe imao puno kvalitetnije nogometaše 

-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 04 sep 2015, 13:07, ukupno mijenjano 1 put.
Bundesliga je napisao/la:a to je bilo jasno već nakon njegovih makazica protiv Mexica nakon kojih smo izgubili utakmicu u posljednjim sekundama

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- forumasmahalas
- Kontakt:
Nije ovaj Vranješ pravio makazice protiv Meksika nego stariji brat, StojanBundesliga je napisao/la:@ forumasmahalas
Naravno poštujem tvoje mišljenje i jasno je kao dan da smo jako limitirani u odbrani ali ja i dalje stojim pri tome da Vranješ ne bi smio igrati u prvoj postavi naše reprezentacije, a to je bilo jasno već nakon njegovih makazica protiv Mexica nakon kojih smo izgubili utakmicu u posljednjim sekundama. Nadam se da bi barem Bičakčić ili Šunjić mogli poboljšati svoju igru jer odbrana nam se mora popraviti.

-
- Kontakt:
Lapsus brišem i izvinjavam se Vranješu ali i dalje stojim pri tome da nije dovoljno dobar za prve postave.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.