Kako gotivna ekipa
Sve se poklopilo Juvetu
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Sve je započeo LazioChinaglia je napisao/la:kakvo kolo za Juve, ovako ofirno nikad niti jedan klub nije namještao
Gdje si ti pet dva.Biscione je napisao/la:Umjesto da pobjedimo 5-2 mi izgubismo 1-0. Sve ono što smo imali sreće na početku sezone sada smo vratili s kamatama.
DB je nas od 01.07., ovu sezonu je ostao da nam donese titulu iz zasjedeSampiJuve je napisao/la:Strasna tekma.JUventus mi nije jasan s ovim Berardijem nikako, momak je novi Tomas MIller.A oni nake Moratte dovode.
FORZA EDER!
To bi bio neki realan rezultat s obzirom na kreirane čiste prilike.VelaHavle je napisao/la:Gdje si ti pet dva.Biscione je napisao/la:Umjesto da pobjedimo 5-2 mi izgubismo 1-0. Sve ono što smo imali sreće na početku sezone sada smo vratili s kamatama.
Biscione je napisao/la:To bi bio neki realan rezultat s obzirom na kreirane čiste prilike.VelaHavle je napisao/la:Gdje si ti pet dva.Biscione je napisao/la:Umjesto da pobjedimo 5-2 mi izgubismo 1-0. Sve ono što smo imali sreće na početku sezone sada smo vratili s kamatama.
IlPrincipino je napisao/la:Ko nije vidio
Inace bila je ovo losa utakmica Domenica. Postigao je gol iz penala ali nista posebno nije pokazao.
Sime Vrsaljko je takodjer dobio odlican poklon za rodjendan. Zajedno sa cijelom odbranom Sassuola bio je dosta dobar.
Kako se zove dotični gospodin sa Arene?Padovan je napisao/la:Komentator na AS prekucao sada mora biti gol, Inter opasno razbaranio Consiglia i na kraju zahvaljujući njemu Sassuolo dođe i do pobjede.
Il bolje žena? Htio sam da mu sve po spiskuVelaHavle je napisao/la:Kako se zove dotični gospodin sa Arene?Padovan je napisao/la:Komentator na AS prekucao sada mora biti gol, Inter opasno razbaranio Consiglia i na kraju zahvaljujući njemu Sassuolo dođe i do pobjede.
To se nije dogodilo u današnjoj utakmiciIlPrincipino je napisao/la:Pas Kondogbie za Icardia. Icardi bio u off jedno metar min???vrebac86 je napisao/la:Kada????JuventinoVero je napisao/la:Dulum u ofsajdu covjek ne svira..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.