Ima do kvaliteta naravno, ali zasigurno i do papira...jasmin10 je napisao/la:Ili tacnije, nije kvalitet.DevilsAdvocate je napisao/la:Papiri roki moj, nismo EU zauzimo bi mjesto nekom crnji migrantu..Moggi je napisao/la:pola Osijeka predje u rangers, za naseg hajradinovica niko ni da priupita
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Kupio Rangers 1, a hoće još jednog igrača Osijeka.BaDa12 je napisao/la:Nisam upratila, kakvu poslovnu relaciju su ostvarili Osijek i Rangers, ili se to samo tako potrefi s vremena na vrijeme, i zbog EL mečeva?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
uz jednog iz belupa...helem, puko gerard na hrvateMokes je napisao/la:Kupio Rangers 1, a hoće još jednog igrača Osijeka.BaDa12 je napisao/la:Nisam upratila, kakvu poslovnu relaciju su ostvarili Osijek i Rangers, ili se to samo tako potrefi s vremena na vrijeme, i zbog EL mečeva?

Realno igrač koji može igrati u HNL - u može sigurno igrati i u škotskoj ligi koja je slabija od Championshipa. Nikad nisam razumio ni zašto se uvijek toliko ističe da su Rangersi i oni zeleni "veliki klubovi", ja od kako znam za sebe to su kvalitetom ekipe koje u Ligi prvaka na Camp Nou i kod 6 : 0 igraju bunker i dalje.
Ovaj Katic nema nikakve sanse da zaigra za nas (opet)? Steta..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Aničić u prvih 11 Astane.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Znam to sve. Više sam mislila da nisu potpisali šta slično onome Alaves-Rudeš, Rijeka i neko od Talijana što su imali, i tako nešto.babino je napisao/la:uz jednog iz belupa...helem, puko gerard na hrvateMokes je napisao/la:Kupio Rangers 1, a hoće još jednog igrača Osijeka.BaDa12 je napisao/la:Nisam upratila, kakvu poslovnu relaciju su ostvarili Osijek i Rangers, ili se to samo tako potrefi s vremena na vrijeme, i zbog EL mečeva?
Dakle, ipak je ovo drugo: potrefilo se, a i EL mečevi su vjerovatno pomogli da se pobliže upoznaju.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Jel fakat Koljic karijeru nastavlja u Rumuniji
suncetijebem
To je ta naša liga

suncetijebem
To je ta naša liga
Ma nije to do lige, vec do ugleda lige. Nije hrvatska TOLIKO bolja pa da tako prodaje igrače u super klubove, jednostavno je to Maminho pokrenuo, pa za njim i ostali klubovi. Koljic bi i u HNL bio sigurno jedan od najboljih napadača.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Normalna prica kao uvjek, belgija spanija turska- beveren anderlecht, real, barca, besiktas galata a na kraju craiova...nije da nismo navikli..da je vjerovat propagandi nasih novinara mi bi do sada trebali imati 50 igraca u ligi petice i to svi u top klubovimaVucevich je napisao/la:Jel fakat Koljic karijeru nastavlja u Rumuniji![]()
suncetijebem
To je ta naša liga

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Samo sto nije prešao u Panathinaikos
Neki od najvrsnijih nasih premijerligasa nije imalo mjesto u HNLu. Medju njima i Husejinovic koji je razvaljivao u Sarajevu, onda otisao u Dinamo da ih gleda sa tribina. Normalno kad od svih nasih PL igraca u 20 godina izbacimo samo 2 solidna igraca i jednog vrhunskog, za kojeg smo i sami tvrdili da je levat dok je bio tu, onda gubimo ma ugledu i nasi proizvodi postanu upitni. HNL je u zadnjih par godina izbacio vise dobrih igraca nego nasa liga od postojanja.
ma jedino istinito od svega je bilo za beveren, al ovi su dali vecu platu , a i beveren ce ispasti 80% iz lige
nije ovo losa ekipa ,negdje su po rejtingu treci iza cluja i steaue ali da smo ocekivali vise, jesmo
po pitanju reprezentacije on meni ima isti status kao hodzic
imat ce za jarana jednog potencijalnog,martica
nije ovo losa ekipa ,negdje su po rejtingu treci iza cluja i steaue ali da smo ocekivali vise, jesmo

Zarathustra
kapic standardan u sheriffu, mozda ga GC vrati vec na zimu
Zarathustra
Žalosna činjenica da daleko najbolji igrač lige ne može dalje od prosječne rumunjske ekipe.Moggi je napisao/la:ma jedino istinito od svega je bilo za beveren, al ovi su dali vecu platu , a i beveren ce ispasti 80% iz lige
I to za manje od pola miliona eura.
800 hiljada maraka, dok plate porez i ulozeno ostane im 600 hiljada i sa tim su sebi osigurali iducu godinu u premijer ligi.Bas ih briga
za klub kakav je krupa ova suma je jack pot uz 300k eura od vukotica, nadam se da ce uskoro dujakovic i redzic istim putem
mislim da kod njih samo crnov i jos 1-2 igraca imaju nesto malo iznad nekih 1500km platu, zato su i prisiljeni traziti mlade i gurati ih sto im se isplacuje kako vidimo
mislim da kod njih samo crnov i jos 1-2 igraca imaju nesto malo iznad nekih 1500km platu, zato su i prisiljeni traziti mlade i gurati ih sto im se isplacuje kako vidimo
Zarathustra
Jesteforgempp je napisao/la:Ma nije to do lige, vec do ugleda lige. Nije hrvatska TOLIKO bolja pa da tako prodaje igrače u super klubove, jednostavno je to Maminho pokrenuo, pa za njim i ostali klubovi. Koljic bi i u HNL bio sigurno jedan od najboljih napadača.
Nije do lige do omladinske skole je. Svi igraci koji kod nas kao nauce fudbala igrati su sa svojih 20 godina u fudbalskom smislu su levati. Samo kod nas sa 22 godine si talent.
Fudbal ucis od 4 godine zivota a ne sa 18 kada igras vec za prvi tim.
Fudbal ucis od 4 godine zivota a ne sa 18 kada igras vec za prvi tim.
kakva je liga cudo je da imamo bilo kakve transfere, ali reprezentacija nas vadi
Zarathustra
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Cwirek, denza, FerdinandF, Google Adsense [Bot], HariTz, invincible1921 i 61 gost.