Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

hz1987
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la hz1987 » 24 maj 2013, 09:03

e sad ide ona nasa cuvena :D
tevez i aguero su izmislili fudbal i miljama su ispred dzeke. dzeko je jedan obicni kloc i uspjeh mu je da grije klupu takvim velicinama i strpljivo ceka svoju sansu i da se dokaze...
jutros ili ti sinoc je pogodio 2 puta ali je bio u odlicnim sansama da zabije jos 2.
znaci njegov ucinak je 50% i ako zeli da bude veliki napadac to sebi ne smije vise dozvoliti. da su kojim slucajem na njegovom mjestu u tim situacijama bili aguero ili tevez sigurno bi 3 ili 4 puta pogodili i zato su klasa vise od dzeke...al eto nisu imali priliku da budu u poziciji u kojoj se dzeko slucajno nasao i pogodio 2 od 4 :D :D :D :D

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 maj 2013, 09:49

svaka cast Dijamantu na 2 gola,oba iz izgradjenih akcija,lijepo! a i dobro mu stoji novi dres Citya za narednu sezonu... da ovako nastavi pogadjati u Rigi bice extra!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 maj 2013, 10:20

Dzeko najbolji strijelac Citya kako ovaj klub nastupa u Nike sportskoj opremi. :mrgreen:
1946

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 24 maj 2013, 10:21

Ediiiin Dzekooooooo :D Jest mi lijepo jutro počelo :D Znači dijamant sijao i u AmeriKi :D jeeej :D :D :D
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 maj 2013, 10:30

Ma majstor je majstor a Dzeko to jeste!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 24 maj 2013, 10:31

Nisam gledao tekmu al fini golovi Edina
Tevez opet u ulozi asistenta, ove sezone ja mislim ima najvise asistencija u Sitiju i svaka je iz igre, tj nije iz slobodnih, kornera i sl i po tome je ove sezone mozda i najbolji igrac uz Zabaletu...

Aguero je dosta losiju sezonu imao u odnosu na proslu i on je uz Silvu mozda i najvise zakazao...

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 24 maj 2013, 10:32

Sad slušam intervju Kidd-a nakon utakmice i govori mu novinarka (parafraziram): Sjajna utakmica od nekih igrača večeras. A on će na to. Kad samo pogledate večeras Teveza, Aguera ili na pak Clichy-a koji je san svakog menadzera...bili su sjajni...

Dzeku nije ni spomenuo frajer...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 24 maj 2013, 10:45

Head je napisao/la:Dzeko najbolji strijelac Citya kako ovaj klub nastupa u Nike sportskoj opremi. :mrgreen:
:lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 maj 2013, 10:52

Čestitke Džeki na golovima. :!: Drago mi je da pokazuje dobru formu pred nadolazeću utakmicu sa Latvijom.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 24 maj 2013, 11:09

Vedad87 je napisao/la:Sad slušam intervju Kidd-a nakon utakmice i govori mu novinarka (parafraziram): Sjajna utakmica od nekih igrača večeras. A on će na to. Kad samo pogledate večeras Teveza, Aguera ili na pak Clichy-a koji je san svakog menadzera...bili su sjajni...

Gledah i ja to i spomenuh mi sto blize sto dalje u rodu... :evil:
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 maj 2013, 11:33

sad treba cekati da vidimo ko ce biti novi trener Citya,Tevez ide sigurno i umjesto njega doce adekvatna zamjena sto znaci da bi Dzeko vrlo lako mogao ostati u Mancesteru sa puno ozbiljnijom minutazom,jer nek dodje npr Falcao,vjerujem da bi on bio odlican tandem sa Dzekom,dok Aguero ove sezone nije napravio nista u velikom je padu forme,iako svi znamo da je rjec o odlicnom igracu...iole ozbiljan trener pored Dzeke nece bacati pare na Cavanija(63miliona eura), Dzeko golovima u zadnje vrijeme potvrdjuje ono sto svi znamo,da je svjetska klasa i da je najbolji ambasador BIH u svijetu!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 24 maj 2013, 11:37

lolcina je napisao/la:
Vedad87 je napisao/la:Sad slušam intervju Kidd-a nakon utakmice i govori mu novinarka (parafraziram): Sjajna utakmica od nekih igrača večeras. A on će na to. Kad samo pogledate večeras Teveza, Aguera ili na pak Clichy-a koji je san svakog menadzera...bili su sjajni...

Gledah i ja to i spomenuh mi sto blize sto dalje u rodu... :evil:

A Aguerro znaci opet dominirao. :lol: Sta bi tek bilo da zna davati golove. :lol:

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 24 maj 2013, 11:41

Gledah i ja to i spomenuh mi sto blize sto dalje u rodu... :evil:[/quote]

A Aguerro znaci opet dominirao. :lol: Sta bi tek bilo da zna davati golove. :lol:[/quote]

Baš to i razmišljam. Tamo ga nikako, ali baš nikako cijene. I opet po forumima pa šta ako je dao dva gola, ovo je prijateljska, nije konstantan, ne zna primiti loptu i ono njihovo "first touch" mu loš. Aguero će uvijek biti cjenjeniji od njega, dao on 100 golova ili dva ;)

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 24 maj 2013, 12:01

Baš to i razmišljam. Tamo ga nikako, ali baš nikako cijene. I opet po forumima pa šta ako je dao dva gola, ovo je prijateljska, nije konstantan, ne zna primiti loptu i ono njihovo "first touch" mu loš. Aguero će uvijek biti cjenjeniji od njega, dao on 100 golova ili dva ;)
Ljudi, nije bitno misljenje tamo nekih forumasa u Engleskoj, nego navijaca u Engleskoj.
Navijaci ga gotive i to mnogo. Njegova pjesma je uvijek najglasnija.

Ne trebamo ni mi svrsavati na svaki njegov potez, ali moje misljenje je da je razlika izmedju Dzeke iz Wolfsburga i Dzeke iz Citya, premalo trčanja i soliranja.

Pa on za diva od 1.93 ima nevjerovatnu tehniku i kontrolu lopte u trku, a ne koristi je u Cityu skoro nikad.
Skloni se na kraj 16 i ceka dok ostali kombinuju ne bi li mu se sta odbilo.
Normalno da tu nece biti efikasan strijelac.

Uz malo truda i utrcavanja u prazan prostor od sinoc, Dzekson ce u 2013/14 sezoni imati 20+ golova.
I poslije toga ce neki opet biti nezadovoljni.

Novinari u Engleskoj ce ga podcjenjivati samo sto je iz manje drzave no sto je Argentina. Sad ga smatraju promasajem a City ne bi osvojio nista da nije njegovih odlucujucih golova.

Mora se odreci stava ja dobivam pare pa ne moram ni igrati.
Nek se proba nametnuti sljedecem treneru u Cityu, nek ne izgleda nezainteresovano na terenu kao ove sezone.

Vise ovog slika
slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 24 maj 2013, 12:04

@vedad Prijatelju, pravi navijaci su na tribinama, a ti isti ga cijene i pjevaju mu ;)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 24 maj 2013, 12:09

slika
Potpis ispod fotografije:
IS IT A BIRD? IS IT A PLANE?
Edin spots something at Busch Stadium.

slika
Potpis ispod fotografije:
Even Chelsea fans wanted Edin's autograph.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 24 maj 2013, 12:43

cestitke Dzeki,jako lijepa vijest :) Za mene bi bila jos ljepsa kad bi napravio neki transfer u drugi klub,povraca mi se kad vidim s kim igra :twisted:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 maj 2013, 12:54

Edin zabio svim velikim ekipa na otoku .. Man Utd, Arsenal, Liverpool, Tottenham, Chelsea (istina u prijateljskoj, no dobro) :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 24 maj 2013, 14:40

Papastathopoulos je napisao/la:@vedad Prijatelju, pravi navijaci su na tribinama, a ti isti ga cijene i pjevaju mu ;)
Sve ja to znam, ali onda možemo ovako, nije ga cijenio strucni stozer. Eto Mancini, a evo i sad se nastavlja. Opet ulazi sa klupe (znam, ne mora to nista znaciti) i onda Kidd, nakon sto je dzeko napravio prekokret u drugom pluvremenu, on hvali Aguera, teveza i Clichy-a. gdje je tu logika? Osim ako Dzeko nije na izlaznim vratima pa ga zato ne smatra bitnim...

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 24 maj 2013, 15:08

koga boli **** za kidda, matori je vijecni asistent na klupi plus dovoljno je vidjeti kako je prosao u tri kluba gdje je bio trener a ne asistent.. vazno je da je nas dzeko opet dokazao svoju klasu, ljudina!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: dedo26, DeeWa, General505, Google Adsense [Bot], Maverick i 47 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []