Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

motty
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la motty » 09 dec 2012, 22:17

Kako smo samo dobar posao odradili danas, jest da smo imali i srece al cini mi se da smo vise zeljeli trijumf. City se probudio tek nakon naseg treceg (onog ponistenog) gola. Nakon toga svi neutralini navijaci su naprosto morali uzivat a Unitedovi strepit do samog kraja.
Nema se momcima sta zamjerit, mada smo opet loshe odigrali odbranu kod prvog gola losha reakcija kerika cini mi se da je mogao i morao bolje, a drugi gol ostavit igraca na 16 metara samog je neoprostivo. Na kraju se ipak dobro zavrsilo.

Sad treba odradit ovo do FA kupa na visokoj razini kako bi ova pobjeda dosla do izrazaja. City ima malo jaci raspored, ali otom potom danas uzivamo :D
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 09 dec 2012, 22:19

Cautinho je napisao/la:Pozdrav svima.Evo mene,nisam umro,hvala na brizi.Da kazem nesto o utakmici:svaka cast,pobjeda zasluzena,pokazali ste puno.mi se nismo branili na visokoj razini i fasovali poraz.Nisam uplakan niti razocaran,kao sto neki kazu,nego sam podjeljena misljenja.A sad,sto se tice mog posta od ranije,izljev necega sto mi je smetalo.Mala provokacija i trollanje,nikakva teza namjera.Sto se tice ovih sto odgovaraju pogrdno,posebno ovog sto mi je spomenuo (pokojnu ) majku zelim da dozivi isto sto sam i ja dozivio.svu patnju i bol,da dozivis i ti,i tvoja zena,djeca i sve sto drago na svijetu imas.svaka čast.ja sam pogrijesio,ja cu se ispricat ja sam kriv...ali to nije nacin.Rio Ferdy,bravo,mislio sam da si ozbiljniji.pozdrav.
Prvo, to je bila šala, nisam znao da ti je majka pokojna, izvini, a ovo ti nije način da odgvooriš na to.
Zadnja izmjena: <3 LiMes <3, dana/u 09 dec 2012, 22:51, ukupno mijenjano 2 puta.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 09 dec 2012, 22:48

slika :mrgreen:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 09 dec 2012, 22:55

Bilo bi lijepo kada bi vas dvojica prestali s "cascenjem". Nastavite raspravu preko PP ako vec imate nesto takvog tipa reci jedan drugom. Mozda bi vam godilo i malo odmora, jedno 7 dana cisto kao opomena. Ono, dobronamjerno. ;)

Danas smo opet pokazali mentalitet, doduse nekako ga i nosimo godinama kao etiketu, nije sada neka novina u igri Manchester Uniteda. RvP pokazao jos jednom extra klasu. Ipak ja mislim da on moze jos i bolje od ovoga. Rooney? Za tog covjeka se vise i ne zna sta igra a on to radi odlicno. Cleverley, Carrick, Young, Rafael i Rio danas su takodjer bili odlicni. Valencia je imao dosta dobrih poteza ali on moze bolje od ovoga, sigurno. DDG je solidno branio, cak izletio na neke lopte, (ne)ocekivano. :D Evra mi je zakazao nekako, bilo je dosta slobodnog prostora po njegovoj strani, sreca pa to City nije znao/mogao iskoristiti, kao da igra vec 2 sezone u nekom grcu, forma mu je u drasticnom padu i na njegovoj poziciji lagano treba traziti adekvatnu zamjenu. Prvi bih volio da to bude Buttner ali nekako sam skeptican po tom pitanju mada decko ima potencijala - to mu priznajem. Samo molim boga da niste nije ozbiljnije sa Evansom, dramaticno je popravio igru i mogao bi uz nekog boljeg stopera i on sam, bar statisticki, izgledati bolje. Ferdinand je ovu odigrao na vrhunskom nivou OK ali za njega polahko treba traziti zamjenu, kao i za Evru.

Napad? O njima ne treba trositi rijeci, zabijaju kome stignu i to po 3 komada. Tesko ko moze na Etihadu zabiti 3 gola, nije to bas tako lagan zadatak bez obzira na trenutnu bezidejnost Citya.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

beela
Kontakt:

Post Postao/la beela » 09 dec 2012, 22:57

Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Edit :
slika
Nekako se ne mogu otet utisku da je ovdje i mogao biti sviran penal. Svirano je ovakvih x penala. Evra gurnuo loptu prije i onda potpetljana noga. Mislim da se penal mogao svirati, ali eto... Uglavnom, bilo bi zanimljivo naći neko stručnije mišljenje. Ima l' neko neki isječak komentara sa Sky Sportsa ?
Ne treba ti nikakvo strucnije misljenje, penal je cist ko' suza. Isto tako to je rekao i engleski komentator koji je prenosio tekmu, a sutra ce izaci i MOTD pa ce se tu sve dileme otkloniti.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 09 dec 2012, 23:06

@Rooney88: Ma kakva rasprava, napisao sam jedan post i našalio se, ali nisam znao za njegovu sitauciju. Nema potrebe da se hladimo, meni je stvarno žao i izvinio sam se momku.

Pobijedili smo, ali igra može proći samo u prvom poluvremenu, drugo je bilo naše standardno ove godine. Cityju je potreban novi trener, Mancini je potrošio sve svoje ideje, i on više ne može doprinijeti njihovom napretku.
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

beela
Kontakt:

Post Postao/la beela » 09 dec 2012, 23:16

joj uzivancije :D

[youtube][/youtube]

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 dec 2012, 23:23

Ovo je bila vrlo vazna pobjeda psihicki. Jest da smo ih prosle sezone u kupu pobjedili, ali nije to-to. Pobjedili su nas u odlucujucoj utakmici prosle sezone i uz to nas posteno osramotili na Old Traffordu. Ovaj put smo mi njih zayebali pred sami kraj tekme, znaci razbili smo taj mali kompleks.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 09 dec 2012, 23:24

beela je napisao/la:joj uzivancije :D

[youtube][/youtube]
Imal nešto ovako kod našeg trećeg gola ? :D

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 09 dec 2012, 23:25

sve čestitke ;). uz određena pojačanja na sredi i u odbrani stvarno bi bili prejaki
Vođa zna.

beela
Kontakt:

Post Postao/la beela » 09 dec 2012, 23:35

<3 LiMes <3 je napisao/la:
Imal nešto ovako kod našeg trećeg gola ? :D[/quote]

a nema, trazio sam svuda...
Ima samo reakcija kod 0:2. Mozes je naci na tom istom kanalu :D

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 09 dec 2012, 23:44

Biti ce i treci na tom kanalu ;)

beela
Kontakt:

Post Postao/la beela » 09 dec 2012, 23:50

Nego sta kazete na Rafaelov novi friz ? :D

slika

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 10 dec 2012, 01:00

Odličan video za sve one koji i dalje misle da je Rio provocirao navijače S(h)itija (obratiti pažnju na 0:47s):

[youtube][/youtube]

I naravno: :mrgreen:

slika :twisted: :twisted: :mrgreen: :evil:
LUHG!

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 10 dec 2012, 01:21

HAha koja ludnica na tribinama :) Da je biti tu i doziviti ovaj osjecaj, ono sto rodje kroz tijelo...jbte

beela
Kontakt:

Post Postao/la beela » 10 dec 2012, 07:28

[youtube][/youtube]

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 10 dec 2012, 09:45

MoR je napisao/la:slika
slika
slika

Pa gdje ovaj nesrećnik sa ovom pe.derskom kapicom pošao? Da ga Rio usput malo ispleska? Srećom po njega, zastavio ga je Hart :mrgreen:
Kakav idiot majko mila trebao ga je Rio opaliti da ga zakuca za zemlju. :evil: :roll:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 10 dec 2012, 10:18

Pošto još niko nije postavio gifove slavlja koje sam zamolio,evo,ja sam ih sada našao,pa rek'o da ih podijelim sa vama :

slika

slika

slika

slika

slika

Evo još par dobrih slika sa derbija :

slika

Samo za @Evru :

slika

slika

slika

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 10 dec 2012, 10:30

@Narin hvala bas si divan sto si postavio. :D :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 10 dec 2012, 12:05

Nani-ja nigdje u priči, koliko je procjenjena njegova povreda sedmica,mjeseci ? jel zna ko

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.