Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Monolog » 12 jan 2013, 22:03

M4kaveli je napisao/la:Ma Ramos je previsok za beka, nit je prodoran nit eksplozivan.
Puna 2 centimetra viši od Anglome, jednog od najboljih desnih bekova u Primeri. Ne znam koliko godina imaš, al' taj Angloma je žario i palio po toj desnoj strani prije desetak godina. Mislim da je i Candela te visine (koji cm niži), a on je u tada najzahtjevnijoj ligi odlično igrao na poziciji beka.
Što se tiče eksplozivnosti, griješiš. Pa Ramos je i u reprezentaciji Španije i u Realu pokazao da može igrati odlično po toj desnoj strani. U svakom slučaju, barem je 3x bolji od Arbeloe (valjda je Namik napolju :mrgreen: ).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 12 jan 2013, 22:04

Mourinha stvarno gotivim kao trenera, ali stvarno me nervira sa ovim Modricem, to je kloc svih kloceva, dobro, mozda nije kloc za Tottenhama, ali za Reala je kloc nevidjeni. Ako vec nije bilo Ronalda onda je trebao pojacati napad i igrati i sa Pipitom i sa Benzemom. Lijevo Di Maria, desno Calejon, u sredini Xabi i Ozil. Jest ofanzivno, ali moze se tako protiv Osasune koja je mrtva napadacki.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 jan 2013, 22:06

Vec je bilo govora o povratku Carvajala na kraju godine sa posudbe iz Kuzena , tako ce vjerovatno i biti..
Ramos moze traziti mjesto na beku il na klupi(on ili Pepe) pored najboljeg stopera od pocetka sezone - aka Varane

igra dakako ista
nema ROnalda da nekom bombom procepi protivnika u trecoj minuti
nabij , trci i tako to
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 12 jan 2013, 22:06

Monolog je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Ma Ramos je previsok za beka, nit je prodoran nit eksplozivan.
Puna 2 centimetra viši od Anglome, jednog od najboljih desnih bekova u Primeri. Ne znam koliko godina imaš, al' taj Angloma je žario i palio po toj desnoj strani prije desetak godina. Mislim da je i Candela te visine (koji cm niži), a on je u tada najzahtjevnijoj ligi odlično igrao na poziciji beka.
Što se tiče eksplozivnosti, griješiš. Pa Ramos je i u reprezentaciji Španije i u Realu pokazao da može igrati odlično po toj desnoj strani. U svakom slučaju, barem je 3x bolji od Arbeloe (valjda je Namik napolju :mrgreen: ).
Ramos je zestok momak i pravo dobar na svojoj poziciji. On je po meni jedan od nezamjenjivih i polahko ikona Reala. To se ne uporedzuje ni sa kim. Ramos je momak kojem odajem postovanje izuzev u onim namjernim faulima, ali opet to je do trenera koji im daje te zadatke. Ramos - ovakav/onakav - on je to sto jest i nezamjenjivi dio Reala.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 jan 2013, 22:06

Monolog je napisao/la:
naravno da je tako samo ovaj makaveli kanta troluje konstantno i negira sve sto bi i najmanje islo u korist reala pa samim tim istinu i zdravu pamet u ovom slucaju :)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 12 jan 2013, 22:06

Monolog je napisao/la:
Zario i palio.
Danas zare i pale .. mali, eksplozivni i prodorni bekovi.
Ne sumnjam da bi Ramos bio bolji od Arbeloe, ali da bi bio medju 5 najboljih, sumnjam.
Jednostavno je previsok. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 12 jan 2013, 22:09

Mourinho: Imao sam odlične igrače na večerašnjoj utakmici, Albiol i Fabio."

Pa je li on mene zeza, PANJ je bolji od Albiola. Ovako, redom, Arbeloa, Albiol, Khedira, Di Maria, Higuain, sve ovo treba nabit nogom, mrš iz kluba. Ovo su nesposobni ljudi, mrsko im igrat.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 jan 2013, 22:10

anonymousHD je napisao/la:Mourinho: Imao sam odlične igrače na večerašnjoj utakmici, Albiol i Fabio."

Pa je li on mene zeza, PANJ je bolji od Albiola. Ovako, redom, Arbeloa, Albiol, Khedira, Di Maria, Higuain, sve ovo treba nabit nogom, mrš iz kluba. Ovo su nesposobni ljudi, mrsko im igrat.

khedira neka ostane, za ostale se slazem
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 12 jan 2013, 22:12

LenBias je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Mourinho: Imao sam odlične igrače na večerašnjoj utakmici, Albiol i Fabio."

khedira neka ostane, za ostale se slazem
Pipitu nedirajte a ovo ostalo goni :D
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 12 jan 2013, 22:14

Vi niste navijaci. Cuj pola tima otjerati.
Boze sacuvaj...

Al' aj, ko sam ja da ispravljam krivu Drinu. Kad sam bio mladji i ja sam tjerao Gravesena, Woodgatea, Reyesa, Beckhama, Figa i ostale radi trenutnog dojma i losih utakmica... Samo vi.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 jan 2013, 22:15

Nedo Bog da su nas Gravesen,Wodgate zaista i napustili
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 jan 2013, 22:18

M4kaveli je napisao/la:
Zario i palio.
Ne sumnjam da bi Ramos bio bolji od Arbeloe, ali da bi bio medju 5 najboljih, sumnjam.
Pa i prije su "malci" bili najbolji bekovi. Ne znam, možda nisi zapamtio Carlosa i Cafua (ne bih da griješim dušu). Ja tebi lijepo govorim/pišem da ti je glupo to o visini. Evo, sad se sjetih još jednog koji je jedan od najboljih defanzivaca svih vremena (igrao 2 pozicije na preyebenom nivou), a viši je od Ramosa skoro 5 cm. Naravno, riječ je o Maldiniju. Spomenuh Maldinija pa se sjetih i jednog "tvog" - Thurama. :D
Eh, sad ti nastavi sa tom (ne)eksplozivnošću, možda na kraju uvjeriš i samog sebe. Mene sigurno nećeš, jer sam odgledao dovoljan broj utakmica, a sumnjam da ćeš i ostale koji su pročitali tvoje postove na temu desnog beka u vidu Ramosa. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 12 jan 2013, 22:22

Monolog je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:
Zario i palio.
Pa i prije su "malci" bili najbolji bekovi. Ne znam, možda nisi zapamtio Carlosa i Cafua (ne bih da griješim dušu). Ja tebi lijepo govorim/pišem da ti je glupo to o visini. Evo, sad se sjetih još jednog koji je jedan od najboljih defanzivaca svih vremena (igrao 2 pozicije na preyebenom nivou), a viši je od Ramosa skoro 5 cm. Naravno, riječ je o Maldiniju.
Eh, sad ti nastavi sa tom (ne)eksplozivnošću, možda na kraju uvjeriš i samog sebe. Mene sigurno nećeš, jer sam odgledao dovoljan broj utakmica, a sumnjam da ćeš i ostale koji su pročitali tvoje postove na temu desnog beka u vidu Ramosa. :D
Ko su Cafu i Carlos ? :mrgreen:
Jel ti to mene hoces uvjerit da je Ramos nesto eksplozivan i prodoran ?
Jos se momak privikao na poziciju stopera ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 12 jan 2013, 22:23

Modrica, Arbelou i Kaku treba otjerati. Dovesti jednog dobrog desnog beka ili stopera da se moze kombinovati sa Ramosom, prebaciti iz B tima jednog ofanzivnog veznog koji bi imao talenta da napreduje ili dovesti takvog iz Juzne Amerike al da nije skup pretjerano pa nek se steli uz Ozila i to je to. Ostalo je sve odlicno.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 12 jan 2013, 22:25

Ovo trenutna forma? Pa ovako igraju stalno. Khedira jedino što radi jeste trči po terenu isto muha bez glave. Jednom u celoj tekmi dadne loptu napred. Albiol loptu ne zna smiriti, usere se kad dođe do njega, samo nabija. Arbeloa stalno ispada, kad ode u napad, bolje da loptu nabiješ na tribine nego da je dadneš Arbeloi. Higuain, pa to mrtvi flop, već 2 sezone zaredom, odigra jednu dobru tekmu i onda 15 utakmica flop, da ga nema većeg. Di Maria, taj više nije zainteresovan, da ga nije izmenio, ne bi ni skonto da je igrao danas...

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 12 jan 2013, 22:34

A niste mozda pomislili da je trener kriv za losu igru?

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 12 jan 2013, 22:35

M4kaveli je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:
Zario i palio.
Pa i prije su "malci" bili najbolji bekovi. Ne znam, možda nisi zapamtio Carlosa i Cafua (ne bih da griješim dušu). Ja tebi lijepo govorim/pišem da ti je glupo to o visini. Evo, sad se sjetih još jednog koji je jedan od najboljih defanzivaca svih vremena (igrao 2 pozicije na preyebenom nivou), a viši je od Ramosa skoro 5 cm. Naravno, riječ je o Maldiniju.
Ko su Cafu i Carlos ? :mrgreen:
Jel ti to mene hoces uvjerit da je Ramos nesto eksplozivan i prodoran ?
Jos se momak privikao na poziciju stopera ..
Ramos ima centarsut za 10 ;)
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 12 jan 2013, 22:39

nate je napisao/la:A niste mozda pomislili da je trener kriv za losu igru?
Ma jok, gdje ce to. To samo moze kod drugih klubova biti, u Realu ne. Kazu samo otjerati Higuaina i Khediru i Modrica i Kaku i Di Mariu i Coentra-a ... i ... problem rijesen :lol: .
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 12 jan 2013, 22:46

anonymousHD je napisao/la:Jednom u celoj tekmi dadne loptu napred. Albiol loptu ne zna smiriti, usere se kad dođe do njega, samo nabija.
Imam jedan nadimak za Albiola već dvije godine skoro, a to je IZBIJAČ. Lik stvarno previše paniči, to je strašno. Ali bolje se tako riješiti problema nego eksperimentirati kao Pepe, pa primiti gol...

Vidim sliku, vidim paniku :lol: Čuj ofsajd, odeš na AS nekakvi natpisi poništen čist gol, milimetarski ofsajd ovo ono, vidi koljena, tri metra u ofsajdu.

Koja žalost.

Hajmo Mou brate u Chelsea, da pobjegnemo od iDona (aka ek0). Ubi čojek ovim svojim ironičnim postovima.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 12 jan 2013, 22:48

MALO ZANIMLJIVOSTI NA BRZAKA:

Ni nakon čak dva mjeseca igrači Real Madrida nisu uspjeli povesti na gostujućim utakmicama (zabiti prvi gol na utakmici u španskim takmičenjima). Zadnji put je to uradio Cristiano 11. novembra protiv Levantea (pobijedili smo 1:2 golom Morate), a u međuvremenu smo na četiri gostujuće utakmice prvi primali gol i to:

Protiv Malage u porazu 3:2 prvi gol zabio Isco
Protiv Valladolida u pobjedi 2:3 prvi gol zabio Manucho
Protiv Celte u porazu 2:1 prvi gol zabio Bermejo
Protiv Betisa u porazu 1:0 jedini gol zabio Benat
Protiv Osasune u remiju 0:0 logično niko nije zabio.

Ovo je bio prvi crveni karton za Kaku u ligaškim natjecanjima u Evropi u karijeri.

Ovo je bio 27. crveni karton nekog igrača Real Madrida pod vodstvom Josea Mourinha.

Bila je ovo 100. utakmica Alvara Arbeloe u Primeri u dresu Real Madrida.

Bila je ovo treća uzastopna utakmica u kojoj je pocrvenio igrač Real Madrida.

Real Madrid je zadnji put ovako neuspješnu polusezonu imao u sezoni 2005/06.
2012/2013

Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.