Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Belgijanci su visi u skok igri i zato sma u nekim komentarima pred utakmicu uvijek stavljao Sunjica..Ne zato sto je Sunjic puno bolji igrac od Vranjesa i slicno nego samo zbog skok igre i trebao je i MEsa analizirati taj segment..U nas smao Dzeko ,a tamo Vermalen KOmpany Fellaini Lukaku
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kriviti Vranjesa za nesto moze neko ko veze nema o fudbalu ili nije gledao utakmicu. Covjek je igrao i za sebe i za Spahica dok ovaj nije izasao, pogledajte snimak i uvjetite se. Uzeo je barem 5-6 zivih lopti iz noga napadaca u prvom poluvremenu. Fellaini ga je odnio, ali odnijece bilo kojeg stopera svijeta, to Thiagu Silvi ne mozes zamjeriti.
Bundesliga je napisao/la:@ forumasmahalas
Naravno poštujem tvoje mišljenje i jasno je kao dan da smo jako limitirani u odbrani ali ja i dalje stojim pri tome da Vranješ ne bi smio igrati u prvoj postavi naše reprezentacije, a to je bilo jasno već nakon njegovih makazica protiv Mexica nakon kojih smo izgubili utakmicu u posljednjim sekundama. Nadam se da bi barem Bičakčić ili Šunjić mogli poboljšati svoju igru jer odbrana nam se mora popraviti.
po meni je Vranješ sinoć bio jedan od boljih na terenu, s obzirom na kvalitet protivnika.. za penal jest kriv, ali onakav penal može uzeti samo par fudbalera na svijetu tipa mesi, aguero, hazard .. i tu je dosao do izrazaja kvalitet hazardov.. ja mu ne zamjeram nista dobar je bio, a kod prvog gola svi igraci su trebali biti bolje rasporedjeni po kaznenom..
I one makazice protiv Mexica sto spominjes nije napravio on, nego njegov brat Stojan Vranješ.
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
To svakako stoji. Ja sam recimo vidio dosta njegovih dobrih poteza kada je lopta na zemlji, i kada treba ganjati igrača. Međutim skok je njegova slabija strana, i to i laik vidi, i opet stoji on na Felainiju. Recimo kod kasnijih kornera uvijek se DŽeko ganjao sa njim. Čak je i njemu uzeo jedan skok, ali ga je ovaj uspio izgurati i loše je zahvatio loptu. E sad jbg uvijek se može kriviti Ognjen, njemu je pobjegao igrač, ali opet meni taj gol više ide na dušu odluke da ga on čuva. Da li je to bio samo trenutak u meču, možda to i nije bio dogovor, ali se tako zadesilo. Ne mogu sada da se sjetim koga je čuvao Džeko na tom korneru. Ali što se tiče penala tu samo trebaSlevinKelevra je napisao/la:Yebiga, to je vec pitanje dogovora ko koga cuva. Samo kazem da covjek nije odigrao lose koliko ce se to sigurno probati predstaviti zbog stvari koje veze nemaju sa fudbalom. Penal je takodjer napravljen u trenucima kad su samo on i drugi stoper bili zaduzeni za odbranu, nakon ulaska Hajrovica.Pappy je napisao/la:S tim sto je Felaini najbolji belgijski glavonja, dok Ognjen nije nas. U tome je razlika. Na zemlji je bio dobar, narocito prvo poluvrijeme, ali mu je skok kao i gotovo uvijek problemSlevinKelevra je napisao/la:Bolji od Spahica, a Fellainija ne mogu cuvati ni stoperi koji za mjesec zarade ko Vranjes za 5 godina. Nisam ni sumnjao da ce mu se raja navaliti na kosti cim je napravio prvu gresku. Nidje veze...

zaletio se ko bak, zamalo čovjeku noge ne polomi kod penala,, hebo majku pa ono više se ne vidja ni na našim pašnjacima.
qarina obična
qarina obična

Vranjes mora van,nema tu kompromisa.
I to ne samo zbog tetovaze nego zato sto je najslabiji stoper od svih koje pozivamo,ukljucujuci i Zukanovica,Aničića pa i Cocalica.Izrazito glup igrac a to se ne ispravlja.
I to ne samo zbog tetovaze nego zato sto je najslabiji stoper od svih koje pozivamo,ukljucujuci i Zukanovica,Aničića pa i Cocalica.Izrazito glup igrac a to se ne ispravlja.
-
- Kontakt:
PotpisFidelis je napisao/la:Vranjes mora van,nema tu kompromisa.

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Vranješ je prvenstveno bek, a stoper po potrebi.Fidelis je napisao/la:Vranjes mora van,nema tu kompromisa.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
- Goalgetter
- Kontakt:
Otkud znate da je Anicic bolji od Vranjesa?
Evo ko dodje prosipat pamet na forumuVirtu4l je napisao/la:Bundesliga je napisao/la:a to je bilo jasno već nakon njegovih makazica protiv Mexica nakon kojih smo izgubili utakmicu u posljednjim sekundama![]()

I ljudi sa izjavama prije utakmice da nam bod nista ne znaci protiv Belgije

Nad tobom sunce najljepše sja
Kad sam vidio da je lukakua ostavio samog na 10 m od gola kad je ovaj sutao glavom bilo mi je jasno kakav je ovo igrac.
Penal ne treba komentarisati.Ono moze napraviti samo glup lik.Ko sivonja se zaletio,umalo nije ubio hazarda.
Intelektualno osakacen covjek.
Penal ne treba komentarisati.Ono moze napraviti samo glup lik.Ko sivonja se zaletio,umalo nije ubio hazarda.
Intelektualno osakacen covjek.
Vranješ je odigrao sinoć kako je znao. Nije on svjetska klasa ljudi dragi da Lukakua strpa u džep de se malo skontajte.
Kod prvog gola on nije kriv jer ga je Fellaini vukao, šta je Ognjen mogao, jedino da recimo gurne Fellainia i napravi penal ?
Za penal jeste kriv išao je krkanski na čovjeka, ali prije toga je taj Hazard izvozao pola naše odbrane...
Kod prvog gola on nije kriv jer ga je Fellaini vukao, šta je Ognjen mogao, jedino da recimo gurne Fellainia i napravi penal ?
Za penal jeste kriv išao je krkanski na čovjeka, ali prije toga je taj Hazard izvozao pola naše odbrane...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Naravno da je kriv kod prvog gola.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I da, ovo sto kaze ovaj iznad kod prilike Lukakua, sam lik u pm da Belgija ima Dzeku ono je cist go.
This time next year we'll be millionaires.
- Goalgetter
- Kontakt:
A Lukakua je bas lagano cuvati, nema sta. 
Pretjerujete malo kriv jeste, i sve to, ali da ti Lukaku pobjegne, mora se kad-tad desiti, a smatram da je veliki dio utakmice jako dobro izlazio na kraj sa njim. Pa i Spahicu je na jako amaterski nacin Fellaini pobjegao, i stvorila se zicer situacija, pa nikome nista. U ovoj utakmici stoperi su bili pod ogromnim opterecenjem, posebno u zracnim duelima su nam Fellaini i Lukaku pravili probleme.
Vranjes je kriv za prvi, o trecem da ne pricamo, ali isto tako ostavljeni su na cijedilu od veznog reda.
Ne volim Ogija, usrao je sve sa onom tetovazom, ali mislim treba biti ipak objektivan kad se ocjenjuje ucinak na tekmi.

Pretjerujete malo kriv jeste, i sve to, ali da ti Lukaku pobjegne, mora se kad-tad desiti, a smatram da je veliki dio utakmice jako dobro izlazio na kraj sa njim. Pa i Spahicu je na jako amaterski nacin Fellaini pobjegao, i stvorila se zicer situacija, pa nikome nista. U ovoj utakmici stoperi su bili pod ogromnim opterecenjem, posebno u zracnim duelima su nam Fellaini i Lukaku pravili probleme.
Vranjes je kriv za prvi, o trecem da ne pricamo, ali isto tako ostavljeni su na cijedilu od veznog reda.
Ne volim Ogija, usrao je sve sa onom tetovazom, ali mislim treba biti ipak objektivan kad se ocjenjuje ucinak na tekmi.
Pa samo kazemo da je pogrijesio al mu se nista ne treba prigovorit jer ne moze bolje, kriv je Meša i niko drugi.
This time next year we'll be millionaires.
Malkice vi pretjerujete sa Lukakuom, da ne znam o kome se radi pomislio bih da je Drogba.Goalgetter je napisao/la:A Lukakua je bas lagano cuvati, nema sta.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Brojil se ako izgleda kao Drogba protiv određenih igrača?Virtu4l je napisao/la:Malkice vi pretjerujete sa Lukakuom, da ne znam o kome se radi pomislio bih da je Drogba.Goalgetter je napisao/la:A Lukakua je bas lagano cuvati, nema sta.
Izgleda da broji.Donnie Darko je napisao/la:Brojil se ako izgleda kao Drogba protiv određenih igrača?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vranjes nas je sinoc kostao 2 gola i braniti njegov sinocni nastup je i vise nego neprimjereno. Nikad bas nisam volio Sunjica kao igraca ali samo neobavjesten covjek je mogao staviti Vranjesa na Lukakua. Pa makar 10ak nas je upozoravalo na opasnost od skok igre i popusismo radi toga. Osim ovog jos bi dodao i ovo da su nasa krila sinoc zrtvovana radi pomoci bekovima pa komentator SK danas primjeciva da su odlicno ustopani Hazard i De Bruyne i da nasa krila igraju skoro kao dupli bekovi. Ovo pisem da bi naglasio da Vranjesova tkzv. brzina i nije bila toliko bitna. Fizicki je toliko nemocno djelovao da je to bilo bas smijesno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.