Pocelo je poceloEmir ZENICA je napisao/la:Prva infuzija odradjena,ima jos 2 .Strava bolestan![]()
![]()
Pozdrav antilegendama
I ostali kvislinzi ce uskoro poceti osjecati iste simptome,nebi o detaljima.

Moderator/ica: insider
Pocelo je poceloEmir ZENICA je napisao/la:Prva infuzija odradjena,ima jos 2 .Strava bolestan![]()
![]()
Pozdrav antilegendama

UFFFFFFFFFFVanBasten je napisao/la:Nema brige, Andressa će ti otvoriti očidon_burza je napisao/la:Joj jebote sad sam usto![]()
[youtube][/youtube]
I opste me ne cudi to ne davno sam procitao da ce kao uskoro vanzemaljci doci na zemlju sa 3 svemirska broda precnika 320 KM.neutralan__ je napisao/la:Ma dobro uvijek je toga bilo,ali ne u ovolikom broju.Devil je napisao/la:Bilo je toga iznad Bg-a bruku puta u poslednjih 10 godina,ne zaboravi da smo mi prvi i srusili jedan "NLO".neutralan__ je napisao/la:Nešto mi puno NLO-a u zadnje vrijeme.Gotovo pa svaki dan na nekom portalu izađe nova snimka.Evo sada u Beogradu snimljen.Baš mi je čudno da se pojavljuje veliko broj NLO-a u zadnje vrijeme.
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/mark ... vina/63552" onclick="window.open(this.href);return false;kakavdanakneiskustvu je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/mark ... imne/63531
jedna bajramska samo za ljubitelje Celika da vidite kako adil po rajvoSa zabijaJesil ti to na sergiji radioBianconeri1988 je napisao/la:Jedno zanimljivo pitanje!?
Kolika je navjeća svota novca koju ste držali u svojim rukama!?![]()
Ja 1230 KM jučer
Slicni smo ja 1230 KFBianconeri1988 je napisao/la:Jedno zanimljivo pitanje!?
Ja 1230 KM jučer

Bianconeri1988 je napisao/la:Jedno zanimljivo pitanje!?
Ja 1230 KM jučer
Toliko palo na sergiji?Bianconeri1988 je napisao/la:Jedno zanimljivo pitanje!?
Ja 1230 KM jučer
Jesam...Dushi_Rob je napisao/la:Jesil ti to na sergiji radioBianconeri1988 je napisao/la:Jedno zanimljivo pitanje!?
Ja 1230 KM jučer
Odavno nismo o tomeDylan Dog je napisao/la:milf![]()