FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Šteta za Thiaga nadam se će se vratiti brže nego što je prognozirano.Poslije Super Kupa ionako slijedi pauza od 15 dana.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Steta sto nece bit thiaga protiv chelseaa. Mislim steta za chelsea. Ovako mozda zaigra i javi ..
Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4
bitch pleeeeeeeeaseBavaracZenica je napisao/la:#Boateng! Igrao je protiv Nurnberga u 7 utakmica (3x u Bayernu, 4x u HSV-u) - njegova ekipa nikad nije primila gol!

Die Bayern eilen von Erfolg zu Erfolg – und einen besonderen Anteil daran hat vor allem einer: Franck Ribéry (30). In den letzten 33 Bundesliga-Spielen, in denen der Franzose zum Einsatz kam, hat der Rekordmeister nicht verloren (30 Siege, 3 Remis)
koja moc ubjedjivanja...Polako, ovo ide u najboljem mogućem smjeru,
onakva karizma Pepuna jednostavno ne može da iznevjeri
 na post iz kojeg sam otkino ovaj citat mislim, a gore je citav post koji to dokazuje.
  na post iz kojeg sam otkino ovaj citat mislim, a gore je citav post koji to dokazuje.cekaj, ovo mi je poznato... kao da sam vec ranije vidio strucnjaka koji to radi...Boa na beka, i ne samo to, nego i glavni organizator igre sa preciznim dugim loptama.
Lam ofanzivni vezni ni na strani, a Bogami ni u sredini, što bi se reklo posve Neutralan

pep plagijator
 prepisuje od...
  prepisuje od......prepisuje od papeta.

pep... pape... pep i pape, pape i pep...
mind fuck.

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
						film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Ne bih rekao. Kod njih 'gori', mi pod laganim stresom pred meč sa Čelskim. Trener im je 'bomba', da vidimo kakvu će spremiti za Bayu.Klare je napisao/la: Mislim da nam sada slijedi jedno lakše gostovanje...

Boljeg i korektnijeg (fer) igrača u odbrani nećeš nigdje drugo naći. Mada se mora priznati da je kod ovog 'žutog' ispao iz trake.BavaracZenica je napisao/la: Lahm je danas dobio žuti karton nakon 41 utakmice "posta" u Bundesligi!

Ribu prvi gol glavom u BuLi, u drugim takmičenjima

Naprotiv, mi očekujemo bolje partije. Ovo dosad nije ništa spektakularno (čak je i ispod nekih očekivanja) ali bodovi su tu, pa...BadrHari je napisao/la:Nemojte da vas zavara ova pobjeda.
...će biti uspješniji - to ne znamo. Barem u prvoj sezoni.Klare je napisao/la: Meni je ovaj Bayern 2x zanimljiviji od Hejnkinog, a da li...
Zanimljiviji je iz više razloga, zbog tripla (i evt. odbrane Lp), zbog boljeg rostera, zbog nepredvidljivosti, zbog čestog rotiranja, zbog toga što cjelokupna sportska javnost baca jedno oko
 na njegov rad, zbog Pepunovog dopunjavanja sa Sammerom, kao i kontaktom sa cijelim timom...
   na njegov rad, zbog Pepunovog dopunjavanja sa Sammerom, kao i kontaktom sa cijelim timom...Mah, zanimljiviji je i što nema više onog panja, što sad kika u čizmi.

Svaka povreda zabrine, pa tako i Alcantare. Mada me momčiluk za sada nije oduševio.
Zaraziste me sa anketama, evo nova stiže.
 Reklo bi se - aktuelna.
  Reklo bi se - aktuelna.U prethodnoj je Pepica dobio najviše glasova na - polovičan uspjeh.
Vom Jäger zum Gejagten
Samo vremena treba.Do sad nisam vidio da se ide "unazad"(još nijednom), svakom tekmom bolje izgledamo.Jedva čekam Engleze i superkupgeronimo je napisao/la: ...će biti uspješniji - to ne znamo. Barem u prvoj sezoni.
Zanimljiviji je iz više razloga, zbog tripla (i evt. odbrane Lp), zbog boljeg rostera, zbog nepredvidljivosti, zbog čestog rotiranja, zbog toga što cjelokupna sportska javnost baca jedno okona njegov rad, zbog Pepunovog dopunjavanja sa Sammerom, kao i kontaktom sa cijelim timom...

Ja onakvog velemajstora još nisam prežaliogeronimo je napisao/la:Mah, zanimljiviji je i što nema više onog panja, što sad kika u čizmi.
 I ti si ovo mogao manjim "fontom", može vidit neko 'ko ne treba
 I ti si ovo mogao manjim "fontom", može vidit neko 'ko ne treba   
 Nije ni mene ako ćemo iskreno.Vremenom bi trebao biti bolji i ova povreda je baš u nezgodno vrijeme stigla.Samo, izraz lica mu je nekakav čudan.Uvijek smrtno ozbiljan, imal emocijegeronimo je napisao/la:Svaka povreda zabrine, pa tako i Alcantare. Mada me momčiluk za sada nije oduševio.

Ova mi se više sviđa od prethodne, baš da vidim šta "narodne mase" misle.Neka neko "Noju" pogura, ja sam glasao za Neutralovog ljubimcageronimo je napisao/la:Zaraziste me sa anketama, evo nova stiže.Reklo bi se - aktuelna.
U prethodnoj je Pepica dobio najviše glasova na - polovičan uspjeh.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
						25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
kantara out nije neka šteta neka malo igra fudbal na playstation dok ne upozna njemačku...

- BavaracZenica
- Kontakt:
Dobro ba ljudi meni nije jasno ovo oko penala, znaci nek i Ribery suta, pogodi 4 puta zaredom i onda profula, a mi odmah ko je sljedeci za penale, eto najbolje da Svajni puca, pa nek fula, kad udje u fazon bice to dobro..
Sto se mene tice znaci Svajni, ako njega nema Ribery, ako nema njega Alaba, Kroos Neuer

Sto se mene tice znaci Svajni, ako njega nema Ribery, ako nema njega Alaba, Kroos Neuer

FC Bayern !!!!!
						- el-fighter
- Kontakt:
Sve se nema para, a nove ankete se stavljaju  

Mislim da bi Ribery ili Lahm trebali preuzeti odgovornost, ali sam ovdje glasao za Neuera. Momak je imao damu da suta penal protiv Chelsia (ako me sjecanje dobro sluzi) i zasto da Manu ne postane novi Butko.

Mislim da bi Ribery ili Lahm trebali preuzeti odgovornost, ali sam ovdje glasao za Neuera. Momak je imao damu da suta penal protiv Chelsia (ako me sjecanje dobro sluzi) i zasto da Manu ne postane novi Butko.

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
						Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- roy_makaay
- Kontakt:
Penale bi i dalje trebao pucati Muller.Prošle sezone je zabio svaki.Omaklo mu se protiv Stegena.Specifično izvodi penale,uvijek čeka dugo na reakciju golmana pa onda bira stranu,većinom mu uspije poslat golmana u jednu a loptu u drugu stranu,hladan je poput Paulanera s Oktoberfesta  . Pokazao je bezbroj puta da je igrač za velike tekme,tako da vjerujem da je najsigurniji izvođač kad baš zagusti.
. Pokazao je bezbroj puta da je igrač za velike tekme,tako da vjerujem da je najsigurniji izvođač kad baš zagusti.
Da imam još jedan glas dao bih ga Alabi,a kako vidim još niko ga nije pogur'o .Samo se sjetite kako je izveo prvi penal na Bernabeu protiv Casillasa.Te sezone je čini mi se i protiv Gladbacha u polufinalu kupa pri izvođenju penala 'ladno poenir'o.
.Samo se sjetite kako je izveo prvi penal na Bernabeu protiv Casillasa.Te sezone je čini mi se i protiv Gladbacha u polufinalu kupa pri izvođenju penala 'ladno poenir'o.
Schweini i Robben su previše iztraumatizirani mada me ne bi čudilo za Robbena da se opet poigra s vatrom.Moj treći pik je ipak kapiten.

. Pokazao je bezbroj puta da je igrač za velike tekme,tako da vjerujem da je najsigurniji izvođač kad baš zagusti.
. Pokazao je bezbroj puta da je igrač za velike tekme,tako da vjerujem da je najsigurniji izvođač kad baš zagusti.Da imam još jedan glas dao bih ga Alabi,a kako vidim još niko ga nije pogur'o
 .Samo se sjetite kako je izveo prvi penal na Bernabeu protiv Casillasa.Te sezone je čini mi se i protiv Gladbacha u polufinalu kupa pri izvođenju penala 'ladno poenir'o.
.Samo se sjetite kako je izveo prvi penal na Bernabeu protiv Casillasa.Te sezone je čini mi se i protiv Gladbacha u polufinalu kupa pri izvođenju penala 'ladno poenir'o.Schweini i Robben su previše iztraumatizirani mada me ne bi čudilo za Robbena da se opet poigra s vatrom.Moj treći pik je ipak kapiten.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
						- Omerbavarac
- Kontakt:
Ribery je uvijek bio dobar izvodjac penala, sjecam se da je nakon dolaska 2007. godine dobio tu odgovornost i da je uvijek istu obavljao na maestralan nacin, ali isto tako se sjecam one panenke protiv Svaba, kada mu je Lehmann uhvatio loptu. Ipak ako moja rijec ima neku tezinu, ja kazem da bih vratio Riberyu du ulogu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Lahm ne izvodi dobro penale.
Muller se koristi Balloteli tehnikom sto kolega @makaay napisa.
Najucinkovitija, medjutim kad ne gleda golmana osuta pateticno.
Schweinie izvodi odlicno.
Onda mu je Cech nevjerovatno odbranio a islo je uz samu stativu.
Medjutim sta je tu noc branio i ne cudi.
Iz nekog sam razloga dao glas Neueru, ne bil' ovim golovima iz penala izgubio nagon da izljece ludjacki. 

I dalje sam uvjeren da bi David postizao golova iz penala, ima muda da to uradi na velikim utakmicama.
Ribery zna sve tako da mu penali ne predstavljaju neki problem sigurno. 

Robbenu ne bi niposto dao. On i kad ne ofula jedva postigne. Prelahko ga procitati.
Mogli bi Salihovica dovest' samo za penale.

Muller se koristi Balloteli tehnikom sto kolega @makaay napisa.
Najucinkovitija, medjutim kad ne gleda golmana osuta pateticno.
Schweinie izvodi odlicno.
Onda mu je Cech nevjerovatno odbranio a islo je uz samu stativu.
Medjutim sta je tu noc branio i ne cudi.
Iz nekog sam razloga dao glas Neueru, ne bil' ovim golovima iz penala izgubio nagon da izljece ludjacki.

I dalje sam uvjeren da bi David postizao golova iz penala, ima muda da to uradi na velikim utakmicama.
Ribery zna sve tako da mu penali ne predstavljaju neki problem sigurno.

Robbenu ne bi niposto dao. On i kad ne ofula jedva postigne. Prelahko ga procitati.
Mogli bi Salihovica dovest' samo za penale.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
						- anelbavarac
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakav video 

Kakav video

- schweinsteiger
- Kontakt:
Pojacanje na dva mjeseca smo dobili,ako se mene pita.
Neosporivo je da Thiago ima kvalitet,ali dovesti igraca s Barcine klupe i onda ga gurati u prvu postavu konstantno,iako ne pruza najbolje partije...

Neosporivo je da Thiago ima kvalitet,ali dovesti igraca s Barcine klupe i onda ga gurati u prvu postavu konstantno,iako ne pruza najbolje partije...
#miasanmia
Slazem se u potpunosti.schweinsteiger je napisao/la:Pojacanje na dva mjeseca smo dobili,ako se mene pita.
Ne radujem se ni jednoj povredi. ( ne d'o Bog nikom ) Pogotovo Bayernovih igraca. Ali nalazim pozitivne stvari u njima.
Kroosova je prosle godine pomogla da se ubrza igra.
Ove godine bi Thiagova mogla pomoci da se prestane forsiranje od strane Pepa, u slucaju da on postane tvrdoglav.
Vidjeli smo trenutke fudbalske genijalnosti od njega ali profinjena tehnika nije dovoljna za moderan fudbal.
Treba trkace sposobnosti staviti na prvo mjesto da bi kod Švabe igrao. Nekad mi je djelovao previse staticno i neozbiljno kao na terminima da igra.
Naravno da se treba optimisticno gledati na tog igraca s obzirom na godine, trenutni kvalitet i ogroman prostor za razvoj. Kad se navikne na Njemacki fudbal ima da doprinosi kao duplo skuplja pridoslica iz Španije koja je dosla prosle godine.
Kako to @Klare uvijek radi.

Gdje je Javiiiiii

Kad bi opet postavio 4-1-4-1 ...
-----------------Javi-----------
Robben ---Gotze----Schweinie--- Ribery
..............Mandzo.....................
Schweinie bi se oglušio na zapovijed i vratio da orkestrira pa bi imali dva zadnja vezna i to bi bilo sexualno kao i prosle godine. Pokazao Guardioli ko je pravi general i koja je prava formacija.
Sigurica bi to na Chelsea bila.
Gotze je ili rovit il' se nije navikao na Njemacki fudbal

Ocekujem u Super Cupu ili Mullera ili Kroosa na klupi, pa kad udju da Bayern ubaci u brzinu. ( naravno samo ako zapne ).
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
						- anelbavarac
- Kontakt:
Javi ima probleme sa preponama,i njegov nastup je pod upitnikom,cak se i spominje operacijaBadrHari je napisao/la:Gdje je Javiiiiii

Tu sam vijest procitao na nekim portalima,koliko je to vjerodostojno tesko je reci.
i ja sam glaso za riberija.
majku mu, red je da i on nabire golove ko mesituljak i kristina - penalima + trpanje nizerazrednih ekipa.

majku mu, red je da i on nabire golove ko mesituljak i kristina - penalima + trpanje nizerazrednih ekipa.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
ma penali su nebitni ako je dobar izvođač golman ima samo 5% šanse ja sam glaso za Ribija ali i on fula nekad ja bih nastavio sa Alabom mislim da je dosta dobar brine me ovo za Javija ako je tačno za prepone, ako nije volio bih konačno da zaigra i da briljira kao prošle godine...

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma, Alaba treba biti izvodjac.   

Momak ima hrabrosti preuzeti stvar u svoje ruke, a cini mi se da je promasio samo jedan penal. Ili se mozda u medjuvremenu desio jos neki promasaj? Je li Robben odbio da puca jedanaesterac prosle (ili bijase pretprosle) sezone? Ostarih i ja, ne mogu se sjetiti kad je to bilo.
  Je li Robben odbio da puca jedanaesterac prosle (ili bijase pretprosle) sezone? Ostarih i ja, ne mogu se sjetiti kad je to bilo.   

A, sto se tice Alcantare - steta zbog povrede, ali valjda ce to barem malo otvoriti oci Pepu i da ce uvidjeti kako je upravo stavljanje Thiaga najvise razyebalo Bayernovu koncepciju. Momak me nije impresionirao ni na jednoj utakmici u dresu Bayerna. Mogla se njegova minutaza dozirati ulascima s klupe. Uostalom, kad moze Neymar ulaziti s klupe, moze i Alcantara.

Momak ima hrabrosti preuzeti stvar u svoje ruke, a cini mi se da je promasio samo jedan penal. Ili se mozda u medjuvremenu desio jos neki promasaj?
 Je li Robben odbio da puca jedanaesterac prosle (ili bijase pretprosle) sezone? Ostarih i ja, ne mogu se sjetiti kad je to bilo.
 A, sto se tice Alcantare - steta zbog povrede, ali valjda ce to barem malo otvoriti oci Pepu i da ce uvidjeti kako je upravo stavljanje Thiaga najvise razyebalo Bayernovu koncepciju. Momak me nije impresionirao ni na jednoj utakmici u dresu Bayerna. Mogla se njegova minutaza dozirati ulascima s klupe. Uostalom, kad moze Neymar ulaziti s klupe, moze i Alcantara.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
						- BavaracZenica
- Kontakt:
Thiaga nece biti 2 mjeseca , i slijedi ta mala pauza, a imamo pokrivenu ekipu na svim pozicijama , i slazem se da Thiago se mora naviknuti na ovaj stil igranja u novoj ligi.
Sutra prvo idemo dobit Freiburg ak Bog da, i njima je gusto , iz 3 utakmice samo jedan bod tako daa, borit ce se do krvi, nadam se da nece biti povreda u nasoj ekipi i da cemo to glatko uzet a onda protiv Chelsea, kao sto sam vec napisao Javi ako je imalo spreman mora igrat zajedno sa Svajnijem, inace ce bit gutavo, no imamo super ekipu, i Pep to vec polako slaze, siguran sam da im vracamo za ono finale Dahoam

Sutra prvo idemo dobit Freiburg ak Bog da, i njima je gusto , iz 3 utakmice samo jedan bod tako daa, borit ce se do krvi, nadam se da nece biti povreda u nasoj ekipi i da cemo to glatko uzet a onda protiv Chelsea, kao sto sam vec napisao Javi ako je imalo spreman mora igrat zajedno sa Svajnijem, inace ce bit gutavo, no imamo super ekipu, i Pep to vec polako slaze, siguran sam da im vracamo za ono finale Dahoam
FC Bayern !!!!!
Kol'ko je ovaj Guardiola sretan nije normalno...sad ce ni kriv ni duzan izvesti najboljih 11 i skontati da je Alcantara totalni visak u ovom Bayernu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.