Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
The Telegraph je ozbiljna novina i sigurno ne objavljuju informaciju ako nije provjerena tako da sto se tice oko Dzeke i Chelsea tj Mou sigurno je info tacna sad vidjet cemo sta ce se desiti
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Meni je satisfakcija to sto ga Mou gotivi. Pametnom dosta. 
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Mozda bi mu bilo bolje da ostane u Sitiju.
Pelle voli da ima igrace Dzekinog profila. U Malagi je strasno gotivio Rondona, Ruda i Santa Cruza koji su slicni Dzeki.
Na kraju krajeva, Navas bi mu sluzio bolje nego sto je Miske u Wolfsburgu.
Sa druge strane Chelsea ima ofanzivce koji vole da imaju loptu i ne igraju pretjerano na ubacivanja u 16 m.
Zbog toga i Demba i Torres cesto izvise.
Pelle voli da ima igrace Dzekinog profila. U Malagi je strasno gotivio Rondona, Ruda i Santa Cruza koji su slicni Dzeki.
Na kraju krajeva, Navas bi mu sluzio bolje nego sto je Miske u Wolfsburgu.
Sa druge strane Chelsea ima ofanzivce koji vole da imaju loptu i ne igraju pretjerano na ubacivanja u 16 m.
Zbog toga i Demba i Torres cesto izvise.
Ovdje sam stao čitati.L_blancos je napisao/la: Navas bi mu sluzio bolje nego sto je Miske u Wolfsburgu.
i ja sam bogami mislio da ima 33 godinemandraX je napisao/la:Dobar je Zabaleta bio ove sezone.
Jbt, ja sve kontam lik ima 31-2 godine, tako mi djeluje.
ona ga celavica ****
The Times ima te neke provjerene sportske novinare koji imaju prste u svemu tako da bi se reklo da su pouzdane . Al to kad dobiju jedni neku informaciju odmah je svi objavljuju .
Ako si ikad gledao Navasa nastavio bi citati.Wisey je napisao/la:Ovdje sam stao čitati.L_blancos je napisao/la: Navas bi mu sluzio bolje nego sto je Miske u Wolfsburgu.
Ono sto on radi citavu utakmicu jeste jednostavni prodori, protrcavanja u cosak i centarsut. Citava njegova igra se zasniva na tome i Dzeko bi sa njim imao dosta vise lopti. Profilom je daleko i od Aguera i Nasrija, covjek nije dao 40 utakmica gol i to govori o tome da ce uvijek prije uposliti nekog nego se zavlacit ko gore navedeni.
Miske i Džeko bi mogli igrati naslijepo, toliko se dobro poznaju. Ne moš mi jednog Navasa staviti u tu priču nikako.L_blancos je napisao/la: Ako si ikad gledao Navasa nastavio bi citati.
Ono sto on radi citavu utakmicu jeste jednostavni prodori, protrcavanja u cosak i centarsut. Citava njegova igra se zasniva na tome i Dzeko bi sa njim imao dosta vise lopti. Profilom je daleko i od Aguera i Nasrija, covjek nije dao 40 utakmica gol i to govori o tome da ce uvijek prije uposliti nekog nego se zavlacit ko gore navedeni.
Ne sumnjam da bi u Chelseaju imao lopte sa svih strana, od Mate, Oscara, Hazarda, Lamparda, Mosesa ili ko god bude igrao. Svi oni vole davati golove, ali im je primarni zadatak da namjeste priliku napadaču. Uostalom, u Chelseaju bi imao puno veću minutažu i važniju ulogu od jokera s klupe, ili super-suba, što bi rekli Englezi.
A sustained run of bets on Tuesday morning has seen Dzeko backed from 20/1 into 8/11 to join Chelsea by the end of the summer transfer window
http://www1.skysports.com/football/news ... elsea-move" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www1.skysports.com/football/news ... elsea-move" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta kazu ovi dole sto komentarisu.Mislite da ce se Dzeko naigrat i Celziju pa oni imaju 3 spica kolko znam.
- Rentiranrentan
- Kontakt:
Bog mu dao zdravlja! Prošle godine na račun biskupske konferencije u BiH i na račun Caritasa (dobrotvorna katolička udruga) uplatio preko 100.000 KM.
Edine, dobrota je u tebi!
Edine, dobrota je u tebi!
Ako Edin dodje igrat ce 100%.Ne bi ga Mourinho ni uzimao da nece igrat.Uostalom,bolji je od svih napadaca u Chelseaju trenutno.
Oni imaju 2 špica (Ba i Torres) + Lukakua na posudbi.Međutim, Džeko je od ove četvorice vjerovatno i najbolji, a sasvim sigurno bi jednog prodali kad bi došao Edin (ili neki drugi napadač).
Ali sačekajte da vidimo kakva će situacija biti sa Pellegrinijem.Ako Džeki bude davao šanse onoliko koliko ih on zaslužuje, onda ne vidim nikakvu potrebu da se napušta City.
Ali sačekajte da vidimo kakva će situacija biti sa Pellegrinijem.Ako Džeki bude davao šanse onoliko koliko ih on zaslužuje, onda ne vidim nikakvu potrebu da se napušta City.
Zadnja izmjena: Shanks, dana/u 04 jun 2013, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
To jeste,ali Dzeko bi mogao otici i prije nego Pellegrini dodje.Shanks je napisao/la:Oni imaju 2 špica (Ba i Torres) + Lukakua na posudbi.Međutim, Džeko je od ove četvorice vjerovatno i najbolji, a sasvim sigurno bi jednog prodali kad bi došao Edin (ili neki drugi napadač).
Ali sačekajte da vidimo kakve će situacija biti sa Pellegrinijem.Ako Džeki bude davao šanse onoliko koliko ih on zaslužuje, onda ne vidim nikakvu potrebu da se napušta City.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kazu da je grozan,flop obicni..Neki govore da se stalno zali kako ne igra a uopste se ne trudi da zaradi mjesto u prvih 11 itd....uglavnom 90% ne 10% daAlipasino je napisao/la:Sta kazu ovi dole sto komentarisu.Mislite da ce se Dzeko naigrat i Celziju pa oni imaju 3 spica kolko znam.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma dzaba sve kad ce njih Lukaku sviju zasjeniti u chelseau. Profil drogbe covjek ima 
Steta sto fanovi ne biraju pojacanja. Ipak gomila napaljene otocanske djece vise zna od iskusnih strucnjaka.Ponos Torina je napisao/la:Kazu da je grozan,flop obicni..Neki govore da se stalno zali kako ne igra a uopste se ne trudi da zaradi mjesto u prvih 11 itd....uglavnom 90% ne 10% daAlipasino je napisao/la:Sta kazu ovi dole sto komentarisu.Mislite da ce se Dzeko naigrat i Celziju pa oni imaju 3 spica kolko znam.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ja se za Dzeku ne brinem.
Prosjecan trener moze od njega napraviti Masineriju, kao sto ga je nas Pape vratio u stroj protiv Grcke, iako je u tom vremenskom periodu sjedio vecinu vremena na klupi u Cityu..
Pellegrini je svjetska klasa, Mourinhu da ne pricam, tako da ako ostane i ako ode u oba ce dati 20 + golova.
Jer ce ga ovi treneri koristiti kako treba, to je sigurno.
Vidjeli su Plavci u ovim prijateljskim kako Dzeko zabija( a i asistira Boga mi) i Special One od 2010 ima naseg Dijamanta na listi zelja.
Kad bi presao, ja mislim da bi on sa Torresom cinio fantastican tandem, a ne sa Hazardom (koji nerijetko napravi potez vise u 16). Torres bi trcao za dvojicu, nije skrt na lopti i mislim da bi se sjajno Dopunjavali.
Sad je na Dzeki da pokaze svijetu da hoce trcati, truditi se i odlucivati nekad za solo akcije, a on isto ko da se toliko nabildao da mu je mrsko trcati.
Aguero i Tevez, koliko god sebicni bili, cesto uprate bekove do svoje polovice. Dzeko nek trci 5% ko Mandzo, od kojeg je bolji u svim ostalim segmentima, bice onaj Ballon d'Or kandidat iz 2009.
Samo nek u najboljim godinama zivota ne sjedi na yebenoj klupi, makar u Napoli otiso, samo nek igra i zabija, nek se pise o njemu.
Yebale ga pare, nakupio ih je u ove dvije godine za dva zivota.
Ja sam znao da se on zakacio sa Mancinijem kad sam vidio kako je protiv Grka igrao kao preporodjen, a u Cityu hodao po terenu. Sve je to bilo jer je glupi "kralj rotacija" ubio mu volju za fudbalom. Samo mu pare u mislima ostale.
TO IM RADI DZEKO, DA NAS SE U BRAZILU BOJE ZBOG TEBE
Prosjecan trener moze od njega napraviti Masineriju, kao sto ga je nas Pape vratio u stroj protiv Grcke, iako je u tom vremenskom periodu sjedio vecinu vremena na klupi u Cityu..
Pellegrini je svjetska klasa, Mourinhu da ne pricam, tako da ako ostane i ako ode u oba ce dati 20 + golova.
Jer ce ga ovi treneri koristiti kako treba, to je sigurno.
Vidjeli su Plavci u ovim prijateljskim kako Dzeko zabija( a i asistira Boga mi) i Special One od 2010 ima naseg Dijamanta na listi zelja.
Kad bi presao, ja mislim da bi on sa Torresom cinio fantastican tandem, a ne sa Hazardom (koji nerijetko napravi potez vise u 16). Torres bi trcao za dvojicu, nije skrt na lopti i mislim da bi se sjajno Dopunjavali.
Sad je na Dzeki da pokaze svijetu da hoce trcati, truditi se i odlucivati nekad za solo akcije, a on isto ko da se toliko nabildao da mu je mrsko trcati.
Aguero i Tevez, koliko god sebicni bili, cesto uprate bekove do svoje polovice. Dzeko nek trci 5% ko Mandzo, od kojeg je bolji u svim ostalim segmentima, bice onaj Ballon d'Or kandidat iz 2009.
Samo nek u najboljim godinama zivota ne sjedi na yebenoj klupi, makar u Napoli otiso, samo nek igra i zabija, nek se pise o njemu.
Yebale ga pare, nakupio ih je u ove dvije godine za dva zivota.
Ja sam znao da se on zakacio sa Mancinijem kad sam vidio kako je protiv Grka igrao kao preporodjen, a u Cityu hodao po terenu. Sve je to bilo jer je glupi "kralj rotacija" ubio mu volju za fudbalom. Samo mu pare u mislima ostale.
TO IM RADI DZEKO, DA NAS SE U BRAZILU BOJE ZBOG TEBETwo-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Treba biti drzak,bezobrazan vise solirati,driblati,pucati,trcati i sigurno da bi ga cijenili vise i igrao bi svaku utakmicu.Onako miran,ponasa se normalno na trenerovu odluku da ce sjediti na klupi reaguje"djecijim pogledom"zato mu se i desavalo da stalno sjedi na klupi,kvalitet nije upitan samo mu treba velika doza drskosti...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
jel neko čitao komentare ispod?soxx je napisao/la:A sustained run of bets on Tuesday morning has seen Dzeko backed from 20/1 into 8/11 to join Chelsea by the end of the summer transfer window
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 24 gosta.