Lukaku je odlican napadac. Jako je brz i pokretan za konstituciju koju ima.Donnie Darko je napisao/la:Brojil se ako izgleda kao Drogba protiv određenih igrača?Virtu4l je napisao/la:Malkice vi pretjerujete sa Lukakuom, da ne znam o kome se radi pomislio bih da je Drogba.Goalgetter je napisao/la:A Lukakua je bas lagano cuvati, nema sta.
Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
@greivis slazem se ali je jako los realizator.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Problem je kad nemas kvalitetna rjesenja.
Da je Sunjic bio u onoj situaciji na samom pocetku,Lukaku bi mi pobjegao 99%. Vranjesu nije uspio pobjeci. A s druge strane,Vranjes je nemocan u duelu i u skoku.
Pretpostavljam da je Mesa birao manje lose rjesenje,po njemu.Racunajuci da ce problemi oko skoka biti uglavnom iz prekida,a tu ce Vranjesa pokriti Kolasinac,Dzeko...
Na zalost,nemamo kvalitet. Ne mislim da bi sta bitno drugacije bilo i sa nekim drugim rjesenjima.
Da je Sunjic bio u onoj situaciji na samom pocetku,Lukaku bi mi pobjegao 99%. Vranjesu nije uspio pobjeci. A s druge strane,Vranjes je nemocan u duelu i u skoku.
Pretpostavljam da je Mesa birao manje lose rjesenje,po njemu.Racunajuci da ce problemi oko skoka biti uglavnom iz prekida,a tu ce Vranjesa pokriti Kolasinac,Dzeko...
Na zalost,nemamo kvalitet. Ne mislim da bi sta bitno drugacije bilo i sa nekim drugim rjesenjima.
Imamo rijesenja za skok igru ali to nije Vranjes. Vranjes je bio jedan od problema sinoc i radi njega i jos jednog igraca smo izgubili utakmicu. Nakon utakmice sa Grckom samo je neobavjesten covjek mogao staviti Vranjesa da cuva Lukakua. Zao mi je ali ovo je istina.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Da je neki igrac davno bi otisao u bolji klub od Gaziantepa, pa koliko je los igrac dovoljno govori cinjenica da je za vrijeme Safeta imao period od pola godine bez kluba, pa to je uspijelo jos samo Borisu Pandzi da kao standardni repezentativac pola godine nema kluba, i eto dje je zavrsio, u Sirokom, u najboljim igrackim godinama. Steta samo sto je Spahino jos par godina jer cemo morati ovog cetalja trpit jo dugo, nadam se samo da ce Arslanagic opravdat svoj potenijal i doci u repku, zadnjih utakmica je klupa u Standardu...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Nemojte se praviti englezi.Cuj nemas kvalitetnije rjesenje od Vranjesa,svi znamo da je Bičakčić za njega Maldini.
Pa gdje je Zukanovic,Šunjić je isto bolji.
Ja ne znam jeste vi pojedini zastupnici ovih sto guraju Ognjena mimo svake logike i kriterija pa imate zadatak spinovati i razvodnjavati forama tipa,ma koga staviti.
Ja ne znam jeste vi pojedini zastupnici ovih sto guraju Ognjena mimo svake logike i kriterija pa imate zadatak spinovati i razvodnjavati forama tipa,ma koga staviti.
Zukanovic je na operaciji ali uopce to i nije vazno. Ognjen sinoc nije nikako smio biti u sastavu makar na poziciju stopera mislim.Fidelis je napisao/la:Nemojte se praviti englezi.Cuj nemas kvalitetnije rjesenje od Vranjesa,svi znamo da je Bičakčić za njega Maldini.
Mesa ima razlog zasto je poredao ekipu kako jeste. Eto, spominjete Ramosa, Kompanya itd., pa sve i jedan su kostali svoje ekipe ili reprezentacije golova. Evo danas Ramos na pocetku tekme, izgubi loptu, i da je Slovacka znala pogoditi, ista prica.
Mi nemamo stopera da kosta ni 5M, kamoli vise, i samim tim znamo da nisu vrh, ali to je to sto imamo.
Dobro neko rece, kad zbog Sunjica dobijemo gol, doce on na red da se lincuje, isto Bicakcic i svaki drugi i sve u krug.
Ja isto godinama govorim da Medunjanin nije za prvih 11, ali onda kazem Mesa je sef i neka on odlucuje.
I Begovic je najbolji golman kojeg imamo pa ga tjeramo sa gola kao da imamo na klupi jos Casillasa i Neuera. Mi smo prosjecna repka sa 2-3 odlicna igraca i isto toliko jako dobrih, i kada shvatimo to, bice nam lakse.
Mi nemamo stopera da kosta ni 5M, kamoli vise, i samim tim znamo da nisu vrh, ali to je to sto imamo.
Dobro neko rece, kad zbog Sunjica dobijemo gol, doce on na red da se lincuje, isto Bicakcic i svaki drugi i sve u krug.
Ja isto godinama govorim da Medunjanin nije za prvih 11, ali onda kazem Mesa je sef i neka on odlucuje.
I Begovic je najbolji golman kojeg imamo pa ga tjeramo sa gola kao da imamo na klupi jos Casillasa i Neuera. Mi smo prosjecna repka sa 2-3 odlicna igraca i isto toliko jako dobrih, i kada shvatimo to, bice nam lakse.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Gabon
- Kontakt:
Bezobraznik iz Pribram, tatoSAT RS-a 

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Spahic-Zukanovic-Sunjic-Bicakcic-Anicic-Vranjes. Za Anicica i ne mogu sa sigurnoscu reci jer sam ga premalo gledao ali ovo malo sto sam ove godine vidio mi je dovoljno da ga stavim ispred Ogija. Ognjena sam nazalost gledao dovoljno da bi ovo sljedece napisao. Poslije Grcke i Belgije on mi vise nikad ne bi zaigrao protiv ozbiljne momcadi u prvom timu. Msllim na poziciju stopera naravno, desnog beka u nekoj defanzivnoj formaciji mozda i moze igrati
-
- Kontakt:
Lukaku, Samaras te dominirali.. nedaj boze da naletis na ibru, lewandowskog, ronalda, costu... pola godine bez kluba, pape govori u mene samo oni sto igraju dobiju poziv, RS i dalje na spisku ! Ovo je Bosna !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Koliko je protiv Izraela dobro odigrao, toliko je protiv Belgije bio loš. Večeras će vjerovatno biti na klupi, očekujem da Meša stavi Tonija i Biču iako je, po meni, Vranješ bolji od Bičakčića, ali neka malo promjene.
#Salihović
Jasta nego bolji,zato i igra u gigantu Gaziantepu i to ne bi ni to da nije reprezentacije i novinarsko-menadzerske ofanzive.BozePetra je napisao/la:Koliko je protiv Izraela dobro odigrao, toliko je protiv Belgije bio loš. Večeras će vjerovatno biti na klupi, očekujem da Meša stavi Tonija i Biču iako je, po meni, Vranješ bolji od Bičakčića, ali neka malo promjene.
A Bičakčić igra u slabasnoj Bundesligi.
Sta reci nego dobrodosli u Bosnu i Hercegovinu.
ovog cetalja neko opasno gura u repki, mozda bude igrao i veceras.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Re: RE: Re: Ognjen Vranješ
Nece valjda, pa vidio je Mesa sta mu je Lukaku uradio, treba to nekako kazniti. Danas ocekujem Bicakcica i Sunjica.STEVIE je napisao/la:ovog cetalja neko opasno gura u repki, mozda bude igrao i veceras.

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Ogi nisi u sastavu crtaj tetovažu.....
- Nerminovic
- Kontakt:
STO DALJE OD REPKE!!! FUJ JESI GADAN
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Sarajlijc@
- Kontakt:
???Nerminovic je napisao/la:STO DALJE OD REPKE!!! FUJ JESI GADAN
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Beduin
- Kontakt:
Kakav je trans bio upucen njemu sinoc?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.