Ja opet ponavljam,nba liga je bila mnogo jaca kada je igrao Danilovic,a odigrao je dosta dobroEpidaurus je napisao/la:Cekaj ovaj je fakat ubjedjen da je Manu j.e.b.e.n.i Ginobilli nivo Predraga Danilovica ?
Kada pojedinci porede Currya sa Jordanom
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ja opet ponavljam,nba liga je bila mnogo jaca kada je igrao Danilovic,a odigrao je dosta dobroEpidaurus je napisao/la:Cekaj ovaj je fakat ubjedjen da je Manu j.e.b.e.n.i Ginobilli nivo Predraga Danilovica ?
Manu Ginobili je igrac koji ima 4 NBA titule i koji je na svom vrhuncu poslije Kobea i Wadea najbolji SG lige bio. Manu je predvodnik one argentinske generacije, jedne od najjacih ikad. O tome kako je odigrao Olimpijadu 2004. ne treba trosit rijeci. Predrag Danilovic je neuporediv s njim. Cak je i jednog Drazena glupo poredit s njim, a kamoli Danilovica.lumani je napisao/la:Ja opet ponavljam,nba liga je bila mnogo jaca kada je igrao Danilovic,a odigrao je dosta dobroEpidaurus je napisao/la:Cekaj ovaj je fakat ubjedjen da je Manu j.e.b.e.n.i Ginobilli nivo Predraga Danilovica ?![]()
Sta ja sada trebam Rudeza da poredim sa Paspaljom
Ili da kazem Prigioni je bolji igrac od Djordjevica
Cekaj zaboravio sam Ukica
![]()
i on je igrao u nba
Kada pojedinci porede Currya sa Jordanom![]()
valjda sam ja blizi u poredjenju ove dvojice.
Da se i s tobom oko neceg slozimEpidaurus je napisao/la:Nauci citat i vidjeces sta sam rekao za Stepha u odnosu na MJa. Ne da mi se vracat na to. Drazen je od Manua samo bolji suter bio. To sto je tebi prije sve duplo bolje bilo i ne zelis jasno gledat, to je drugi par cipela. Manu Ginobilli - najbolji neamericki bek ikad (Nasha racunam kao Amera, isti klinac Kanada Amerika). Predrag Danilovic je neuporediv s Manuom, Manu da je bio u nekoj drugoj ekipi gdje je mogao biti vodja bi imao 25-5-5 statistiku, nista manji SBB-KBB od tog tvog da bi Danilvic imao istu karijeru ko Manu da je uletio u Spurse.
Nisam ni jednog ni drugog gledao,daj malo detalja i poređenjaKajzer10 je napisao/la:Drazen Dalipagic je bolji od Larry Birda
Epidaurus je napisao/la:Nauci citat i vidjeces sta sam rekao za Stepha u odnosu na MJa. Ne da mi se vracat na to. Drazen je od Manua samo bolji suter bio. To sto je tebi prije sve duplo bolje bilo i ne zelis jasno gledat, to je drugi par cipela. Manu Ginobilli - najbolji neamericki bek ikad (Nasha racunam kao Amera, isti klinac Kanada Amerika). Predrag Danilovic je neuporediv s Manuom, Manu da je bio u nekoj drugoj ekipi gdje je mogao biti vodja bi imao 25-5-5 statistiku, nista manji SBB-KBB od tog tvog da bi Danilvic imao istu karijeru ko Manu da je uletio u Spurse.
Da je bolje samo citati i ne ulaziti u rasprave?Donnie Darko je napisao/la:Svašta se može naučit na ovom forumu.
A Moka od Magica. Ipak je tadasnja ekipa Juge dobila college ekipu USA gdje su igrali i Magic i Bird. To je najrelevantnije. A i Divac je bolji od Paua.Kajzer10 je napisao/la:Drazen Dalipagic je bolji od Larry Birda
To je definitivno slučajBernardBarnjak je napisao/la:Da je bolje samo citati i ne ulaziti u rasprave?Donnie Darko je napisao/la:Svašta se može naučit na ovom forumu.![]()
Meni se barem tako cini.
I kud ces boljeg argumenta da su Jugosloveni izmislili kosarku za dopingovane AmereEpidaurus je napisao/la:A Moka od Magica. Ipak je tadasnja ekipa Juge dobila college ekipu USA gdje su igrali i Magic i Bird. To je najrelevantnije. A i Divac je bolji od Paua.Kajzer10 je napisao/la:Drazen Dalipagic je bolji od Larry Birda
Epidaurus je napisao/la:A Moka od Magica. Ipak je tadasnja ekipa Juge dobila college ekipu USA gdje su igrali i Magic i Bird. To je najrelevantnije. A i Divac je bolji od Paua.Kajzer10 je napisao/la:Drazen Dalipagic je bolji od Larry Birda
U poredjenju sa ovim ti ne pises gluposti.Donnie Darko je napisao/la:Svašta se može naučit na ovom forumu.
Ne znam na koga mislis ali ako je kolega lumani u pitanju... Mislim da gluposti nisu u pitanju.Greivis je napisao/la:U poredjenju sa ovim ti ne pises gluposti.Donnie Darko je napisao/la:Svašta se može naučit na ovom forumu.
Tebi bi sve bilo bolje kada bi svi mislili kao tiKawhi je napisao/la:Najjači mi je argument da je liga nekad bila jača. Po čemu to osim po tome što je neko tada počeo drkati/guziti pa mu je čitav svijet izgledao predivno? Mnogi mi kažu i da je u ratu bilo bolje nego danas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.