Sad su već klikeri proradili!adnan24 je napisao/la: Zasto je to losije? Mozda jedino zato sto ce Bayern uzeti Reusa ali i da ne uzme pitanje je koliko cemo mi uopste zagristi za njega i da li ce neki europski velikan mozda pokazati interes...
Kada bi to bas islo tako da ako prodamo Gotzea Bayernu dobijamo automatski Reusa,onda ok ali u suprotnom ne vidim tu neku prednost za BvB.Gotze u Arsenalu je sigurno bolje nego Gotze u Bayernu. .
naravno u tom je cijela kvaka. Ako BvB to može isposlovati to je to. Ne ide to sam tak, ali zato su tamo ljudi koji bi takve stvari trebali pretvoriti u djelu. Ne bum im valjda ja rekao kak da to rade, ja im to samo mogu natuknuti.
BvB mora znati da radi na način - PRODAJA IGRAČA. Jer još uvijek su takav klub, ali moraju pametno prodavati i na način da to učine u onom trenutku kada je to najpovoljnije za njih ili kada mogu dobiti najbolju cijenu za svoju vendetu a da na tržištu postoji igrač koji ga more nadomjestiti...
U nekim bajkama to bi išlo ovak - prodaja svih kojima istiće ugovor + Kuba + Gotze + Subotić. Za te igrače dobiti nekih 60 miljona eura što nije nemoguće i na kraju sezone dovesti reusa za 18, Schmiedebacha za 0kn, Wollenschieda za 5 i još jedno krilo tipa barnetta za 0kn ili se upustiti u avanturu i dovesti nekog tipa Krasić, Elia, Marin itd. za 10-15.
Nije to tako jednostavno, ali je ostvarivo

-----