Jedan od omiljenih igrača FKS ikad.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Negdje sam čuo da dolaze strani treneri u akademiju sad koliko je to istina vidjećemo.revolt je napisao/la: ↑16 jun 2020, 02:20Hvala Bogu pa je otisao ovaj lik. Frajer je Zeljeznicar. Klosar mrtvi. Imaju snimci kad je vodio neku mladu slekciju NKZ protiv nas kad lozi njihovu djecu da udaraju nase. Seljacina i primitivac.Lecler je napisao/la: ↑15 jun 2020, 22:49Z V A N I Č N O
TRENERSKI TRANSFER - IZ AKADEMIJE FK SARAJEVO U SPARTU
Još jedan vrhunski stručnjak priključio se stručnom štabu škole fudbala Sparta!
JASMIN KRAJINA novi je trener ŠF Sparta!
Veliku pažnju pored ostalih organizacijskih segmenata posvećujemo trenerskom sektoru gdje isključivo i ciljano biramo stručna i edukovana imena, koja će biti bitna karika u razvoju naših fudbalera.
Ciljeve smo postavili veoma visoko i korak po korak idemo ka njima.
- Trener Jasmin Krajina jedan je od najperspektivnijih trenera omladinskog pogona u Bosni i Hercegovini.
- Završio je Fakultet sporta u Sarajevu, dobitnik je nagrade "Zlatna značka" za najboljeg studenta generacije.
- Posjeduje trenersku UEFA- A licencu.
- Stručnjak je za video analize.
Jasmin Krajina iza sebe ima veoma bogatu trenersku karijeru.
Svoju trenersku karijeru počeo je u FK Novi Grad, odakle odlazi u Aziju u FC Muscat iz Omana.
Po povratku u BiH trenerski angazman nastavlja u FK Olimpik, te nakon toga u FK Željezničar.
Poslednji angažman prije prelaska u ŠF Sparta imao je u stručnom štabu "Akademije FK Sarajevo U-17", koji je završio šampionski, Akademija FK Sarajevo U17 osvojila je titulu bez poraza!
Ne sumnjamo da će isti uspijeh imati i sa našim generacijama.
Dobro nam došao Jasmine!
Zna li neko zašto je otišao? Jako kvalitetan trener!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
26.06 nove cijene na TM 
-
michplatini
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ko da gledam padamo ispod 9 miliona..Valjda nam ove europske tekme podignu cijenu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Na prvi pogled bi rekao 19,46 %
-
michplatini
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ovo pročitah na ****. Sinoć su ovo objavili, a vidim da niko nije prokomentarisao, pa me zanima i da li je tačno ovo.Pored toga što će se igrati samo jedna utakmica sve do play offa, plan obuhvata i to da se u obzir uzmu ovosezonski rezultati iz domaćih liga.
S obzirom na to da se raspored pretkola formira direktno po plasmanu u domaćim prvenstvima, odnosno prema rasporedu učesnika u grupnoj fazi Lige prvaka, neće se znati svi učesnici grupne faze prije nego počnu kvalifikacije za novu sezonu.
Šta je u suštini bitno? Bitno je da postoji garancija da će Ligu prvaka osvojiti ekipa koja će u domaćem prvenstvu također izboriti učešće u istoj. To u praksi znači da bi Atletico Madrid u Španiji morao izboriti grupnu fazu kroz ligaško takmičenje, kao i da bi Napoli morao ispasti od Barcelone, a Lyon od Juventusa.
U tom slučaju, učešće direktno u drugom pretkolu dobit će Crvena zvezda i kiparska Omonia, a Sarajevo će definitivno biti nosilac.
Stila 
Ne znam sta je fazon spominjanje stilica na ovoj temi od pitara, i opcenito sto se tice istog... nek tamo radi sta hoce i kako hoce mjihova je legenda i igrac.. me znam sta se ovdje ima spominjati pa i u šali...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Hvala brate na odgovoru!
Samo da znate jutros mi je čovjek javio da je Fanimo najbliži našem klubu pa vidjet ćemo ....
12. igrač kluba iz Titove 38b
- feniksptica
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic i 27 gostiju.