Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JTS
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la JTS » 11 jun 2013, 02:40

vrtim neke formacije po glavi :lol:

4-3-3:

________________Džeko____________

___Aguero____________________Jesus Navas

_______Fernandinho______David Silva_________

_________________Toure_______________

4-2-4:

____________Aguero__________Džeko___________

____David Silva______________________Jesus Navas_____

___________Fernandinho______Yaya Toure__________

4-2-3-1:

_________________Aguero______________

_____Nasri_______David Silva_________Jesus Navas______

__________Fernandinho______Yaya Toure__________

mislim da će biti jedna od ove tri formacije, a izbor igrača će sigurno biti ovakav, jedino nisam siguran za Edina, možda bude Tevez
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 jun 2013, 23:09

JTS je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:
JTS je napisao/la:gledaj, mislim da bi bilo neozbiljno prodati Teveza, a pri tome nemati dogovoren dolazak nekog napadača .. tako bi ostali na Edinu i Agueru i pitanje je da l' bi nekog uspjeli dovest', mislim na kvalitetnije napadače, a nema ih baš na tržištu .. a ukoliko Edin nema dogovoren transfer, mislim da će on ostati u Man Cityu ako mu Pellegrini kaže da računa na njega, tj. da će imati veću minutažu nego kod Mancinija .. pare + borba za trofeje + veća minutaža, mislim da će ga to zadovoljiti
Na klupu komotno moze John Guidetti. Momak zasluzuje cak i vise od klupe.
Tevez, Dzeko i Aguero nisu igraci za klupe. Ako vec nema mjesta za trojicu (a nema), nek proda jednog.
a gledaj, ako imaš tri world-class napadača, zašto bi se odrekao bilo koga od njih? Cityu ne trebaju novi napadači, nego novi sistem igre, bolje rotiranje igrača, trener psiholog .. a ne kao Mancini, izabere 11 igrača, tu i tu formaciju i ajte igrajte :roll: kad bi Pellegrini našao modul za Edina, ovaj bi hladno trpao 20+ po sezoni

ipak se nadam da bi ga Jozo mogao dovest', al' dabogda šćeri :D
Pa bas to i jeste problem. Takvi igraci nisu za klupe ni za rotacija. Oni hoce i trebaju uvijek da igraju.
Mislis da bi RvP onoliko utrpao da je rotiran? ;)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 11 jun 2013, 23:31

a gledaj, ne možeš rotirati RVP i Rooneya .. to bi odmah dovelo do neželjenih situacija .. ne paše ni Tevezu kad se mora rotirati, al' jebga .. nema mu druge .. stoji sve što si ti napisao, al' nema trenera da će se odreći najboljih igrača

npr, Song je odličan igrač, al' ne igra skoro nikako, al' neće Tito reći da ga prodaju .. uvijek je lijepo imati odličnog igrača na klupi, pa makar odigrao samo par mečeva u sezoni

naravno, to nosi rizik nezadovoljstva i unošenja nemira u ekipu, al' ako si dobar trener, ti to nećeš dozvoliti, a ne kao Mancini kreten

NON MOLLARE MAI

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 12 jun 2013, 00:29

Jeste, da takvi igraci hoce da sjede na klupi. Pored toga su previse skupi za klupe.
Naravno da bi svaki trener 300 najboljih igraca ali nema.
Igrac koji ne igra ne moze ni biti u formi.

Pa bas si naveo najbolji moguci primjer koji ti pokazuje/dokazuje da WC igraci nece na klupu. Rooney hoce da napusti United. Hoce covjek da igra. Kontas?!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 12 jun 2013, 00:32

ma Rooney igra, al' ko zna koji su razlozi njegovog nezadovoljstva .. ne igra više kao napadač, nego je tu sada RVP i on je prva violina, a to se njemu sigurno ne sviđa

Mancini nije znao rotirati Teveza, Balotellija i Džeku

NON MOLLARE MAI

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 12 jun 2013, 00:44

Rooney se u protekloj sezoni NIJE naigro. Startovao je u smao 22 EPL tekme, sto je najmanje u 9 godina provedenih u Unitedu. PREVELIK je to igrac za klupe. Volio ga ne volio, Rooney MORA uvijek igrati.

Mancini je rotirao 4 napadaca i nijedan mu nije bio u formi. Ne moze se to. Ni Messi nebi bio Messi da se rotira.

Dzeki je bolje da ide ako opet bude rotacija. Za nadati se da Tevez ide a da ne dolazi niko od napadaca. I opet to nije garancija da ce se naigrati.

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 12 jun 2013, 18:02

kako je samo rusio ovaj neki ray william na comments sekciju protiv dusmane edina dzeke, pogledajte:

http://bleacherreport.com/articles/1669 ... mer/page/2" onclick="window.open(this.href);return false;

aferim

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jun 2013, 20:43

Owned 8-)

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 13 jun 2013, 10:55

slika
Doboj, uzivancija 8-)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 13 jun 2013, 11:31

Ray William posted about 18 hours ago Contributor I
Maybe if Manchester City played more like Bosnia (you know, passing the ball and all and actually playing football), Dzeko would score a lot more goals. Dzeko for Bosnia: 29 goals in 54 games. Cavani for Uruguay: 13 goals in 49 games. Don't make me point out Aguero and Tevez's inferior goalscoring statistics for Argentina. It's a miracle Dzeko is City's top goalscorer considering the system City currently plays pins down his greatest assets and amplifies all of Tevez and Aguero's best attributes. If these 3 played for let's say Bayern or Dortmund, Dzeko would score more than both of these two combined. Fact.

Fino procitat da prate i Bosnu. :D

Ovaj Ray nam u nastavku dize Dzeku iznad Cavania, aferim Ray momciluko.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 13 jun 2013, 11:47

jel ga turio Amri prije ove slike pa je ovako sretan? :mrgreen:

Jordan23
Kontakt:

Post Postao/la Jordan23 » 13 jun 2013, 15:12

Ja ne znam dali je to pogresno od mene ali mi se stvarno smuci kad vidim kako neki ljudi "uzivaju". I kako je to sve (ne)moralno. Ne mogu da vidim kako na jednoj strani moze da se pomaze humanitarno, prica o patriotizmu itd. a na drugoj strani odmarati po npr. Maldivama sto je naj ekskluzivnije na planeti. Te dvije strane mi nikako ne idu u glavu jer su absolutno suprotnost.

Ali hajde... Nije vazno. Vazno je da ce bosanac na kraju gledati kako da odvoji 5-10.000 maraka kako doci u Brazil na SP. Glupih ljudi u pm.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jun 2013, 15:13

Jordan23 je napisao/la:Ja ne znam dali je to pogresno od mene ali mi se stvarno smuci kad vidim kako neki ljudi "uzivaju". I kako je to sve (ne)moralno. Ne mogu da vidim kako na jednoj strani moze da se pomaze humanitarno, prica o patriotizmu itd. a na drugoj strani odmarati po npr. Maldivama sto je naj ekskluzivnije na planeti. Te dvije strane mi nikako ne idu u glavu jer su absolutno suprotnost.

Ali hajde... Nije vazno. Vazno je da ce bosanac na kraju gledati kako da odvoji 5-10.000 maraka kako doci u Brazil na SP. Glupih ljudi u pm.
Glupog posta u pm.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 13 jun 2013, 15:15

gle mu novi odgovor.. ja bi pozvao rej viliamsa na pecenje sa kolasincem koliko mi je drag nakon te postove inace nemoras bit ogroman i jak kao seo da rusis ipak se moze sa rijecima unistit dusmane to cesto govorim seu kad ga neko nervira ali on me ne slusa hoce fizicki da polomi nos na sandzacki nacin momak je legenda mislim na sea

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 13 jun 2013, 15:20

Jordan23 je napisao/la:Ja ne znam dali je to pogresno od mene ali mi se stvarno smuci kad vidim kako neki ljudi "uzivaju". I kako je to sve (ne)moralno. Ne mogu da vidim kako na jednoj strani moze da se pomaze humanitarno, prica o patriotizmu itd. a na drugoj strani odmarati po npr. Maldivama sto je naj ekskluzivnije na planeti. Te dvije strane mi nikako ne idu u glavu jer su absolutno suprotnost.

Ja mislim da ni ti ne znas sta si htio reci.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 13 jun 2013, 15:24

Jeste pogrešno od tebe. Et' da se ne prepiremo previše.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 jun 2013, 15:24

Mislim da je htio reći da bi i Džeko, kada već pomaže toj djeci humanitarnim akcijama, trebao da se okrene isposničkom životu egipatskih pustinjaka, odrekne se sve svoje imovine, te da do kraja života živi u samostanskim zidinama. :!:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 13 jun 2013, 15:25

Pa sto ti ne zaradis onda pa kupi nam svima rezervacije. Tebi briga 10 000 za SP a nekom briga da pojede i popije, bas ti je tesko u zivotu... Ti surfas tu internetom , zajebavas se, u kuci si u toplom a neki nemaju krov nad glavom.. Ja mislim da i ti "uzivas"... Sto ne odes u crveni krst, sto ne volontiras, sto ovo sta ono...

Jordan23
Kontakt:

Post Postao/la Jordan23 » 13 jun 2013, 15:31

Nek si ti savremen a ja "egipatski vehabija". Ne sumnjam ni sekunde da bi ti sutra cak s svojim jahtom otisao u Maldive - jahtom kojeg si kupio od "Sheik al Arabija". Necu da se svadjam. Bio je cist komentar bez vrijedanja. A da ti imas imalo logike (a da te egoizam ne grize) i ti bi mozda malo vise vremena potrosio prije nego sto bi tako nesta napisao.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 jun 2013, 15:47

Zaradio je i zasluzio da se odmara gdje mu srce pozeli,s druge strane on je humanitarac mnogima je pomogao i dan danas pomaze i ne znam kako neko moze pisati ovakve gluposti :roll: :roll: sta trebao bi u Neum da ode,da potrosi 200km i da glumi patriotu na taj nacin :lol: :lol: :lol: svasta ce covjek ovde procitati :?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Burberry46, Confiance, ebi46, tuzlanskinacin i 71 gost.