Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
PLODI VAS KRPAAA HAHAHAHAHAHAHAHA
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Fakat sto nema navijaca Slobode ?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ljudi ne gledaju tekmu ali zato sve znaju!
Pa gdje ces nego nazad, kad ste vi vec u autobusu bili.Raonffa je napisao/la:Misliš nestat će kamenja Rikverc brigadi prije nego dođu do ograde pa onda ide šprint nazad na svoju tribinuPiromanBL je napisao/la:Ne vjerujem, atleticari ce prije u kros nego sto se mi pocnemo nabijati oko donje ograde da preskocimoConvicts1988 je napisao/la:Sutra prekid u BL kvota 1.03

BTX je napisao/la:Duplo vise Hordi nego Fukara na tribini![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Radni dan, a i 10 KM ulaznica. Ja imam sezonsku, ali dzaba, ne moze kuknjavaRikardo je napisao/la:Fakat sto nema navijaca Slobode ?
Preskupo.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Radni dan, a i 10 KM ulaznica. Ja imam sezonsku, ali dzaba, ne moze kuknjavaRikardo je napisao/la:Fakat sto nema navijaca Slobode ?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Pa realno jest, kad skontas minimalno ti cvaja treba.Bolanos je napisao/la:Preskupo.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Radni dan, a i 10 KM ulaznica. Ja imam sezonsku, ali dzaba, ne moze kuknjavaRikardo je napisao/la:Fakat sto nema navijaca Slobode ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
skupo bas jos ako je stvarno bez sezonskeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Radni dan, a i 10 KM ulaznica. Ja imam sezonsku, ali dzaba, ne moze kuknjavaRikardo je napisao/la:Fakat sto nema navijaca Slobode ?

Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
MitomanskaRedBlue je napisao/la:
Pa gdje ces nego nazad, kad ste vi vec u autobusu bili.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
I opet belaj u Tuzli.Majke mi nema gore publike i gore policije od Tuzlanske.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Na zalost jos jedan segment naseg fudbala na kojem se treba raditi, nema narod para a ocekuje se veca popracensto domaceg fudbala.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Radni dan, a i 10 KM ulaznica. Ja imam sezonsku, ali dzaba, ne moze kuknjavaRikardo je napisao/la:Fakat sto nema navijaca Slobode ?
Evo me na utakmici, horde su krive, dvadesetak momaka je uletilo.na teren ka domacim navijačima, tu su ih docekel fukare i obezbjedjenje, dobro ih natabali, a poslije kad su Hz izlazile gotovo svaki je dobio poneki udarac od specijalaca.Bihac96 je napisao/la:I opet belaj u Tuzli.Majke mi nema gore publike i gore policije od Tuzlanske.
-
- Kontakt:
Navijaci Sarajeva na poluvremenu uletili na teren, do tada najnormalnije navijanje bilo....nit ih je ko dirao, nit je mogao doci do njih....Bihac96 je napisao/la:I opet belaj u Tuzli.Majke mi nema gore publike i gore policije od Tuzlanske.
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Opet ce manijaci spasavati obraz Sarajeva kao i prosle god... kad su "nasamarali" one "opasne" o kojim su Tuzlaci brujili i pisali hvalospjeve... jer kao ko se sa njima zakaci bude je.ban... vazda hordasi gdje god odu dobiju po labrnji...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Šta je ovo povlačenje nakon par flaša sa tribine? Auuu Horde debeli debeli minus za ovo danas.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
10 vs 500, gdje si herojsamocelik je napisao/la:Šta je ovo povlačenje nakon par flaša sa tribine? Auuu Horde debeli debeli minus za ovo danas.
a ovih 10 retarda se igraju heroja ko i ti...zalosno ko nas sve predstavlja
Zadnja izmjena: BTX, dana/u 09 mar 2016, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
DivoviiiBTX je napisao/la:10 vs 500, gdje si herojsamocelik je napisao/la:Šta je ovo povlačenje nakon par flaša sa tribine? Auuu Horde debeli debeli minus za ovo danas.

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.