Nemoj bogati Karića da spominješ njega znamo iz prvih 5 kola kakav je bio......fukara87 je napisao/la:Iskreno niste mogli naci goreg trenera, cast njemu sto voli Slobodu i sve to, al njemu je vrhunac Proleter iz Slavinovica, Smajl Karic je za njega Murinho![]()
Mozemo mi pricati protiv Smaila al on je za ovog klauna Murinjo i covjek je u pravu. I sam Darko je priznao kad je dosao da je ekipa izuzetno fizicki spremna e sad sto Smail nije motivator to je druga prica. AKo su ove krtice uspjele u svom naumu da dovedu crnkica onda je nazalost raspad na pomolu. Sto je jos zalosnije je da je i sam Lovic stao na stranu ovog smrada Adija Dautovica i ekipe oko njega. Njihova druga alternativa kolko ja znam je jos gore smece od covjeka Denis Sadikovic. Tugasamolukavac je napisao/la:Nemoj bogati Karića da spominješ njega znamo iz prvih 5 kola kakav je bio......fukara87 je napisao/la:Iskreno niste mogli naci goreg trenera, cast njemu sto voli Slobodu i sve to, al njemu je vrhunac Proleter iz Slavinovica, Smajl Karic je za njega Murinho![]()
Mirza Bekrić zvani Giga, odličan fudbaler, interes za njega je pokazao Borac iz Banja Luke......Jasmin1986 je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/mirza ... 38041.html komsije o kakvom igracu se radi
Cuj voli slobodu?Zar se to meze voljeti.Neznam kako mu se ne gadifukara87 je napisao/la:Iskreno niste mogli naci goreg trenera, cast njemu sto voli Slobodu i sve to, al njemu je vrhunac Proleter iz Slavinovica, Smajl Karic je za njega Murinho![]()
Jako dobar po cijeloj lijevoj strani, može i u sredini.Jasmin1986 je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/mirza ... 38041.html komsije o kakvom igracu se radi
Tayyp je napisao/la: Cuj voli slobodu?Zar se to meze voljeti.Neznam kako mu se ne gadi
Jos jedan pacenik..Tayyp je napisao/la:Cuj voli slobodu?Zar se to meze voljeti.Neznam kako mu se ne gadifukara87 je napisao/la:Iskreno niste mogli naci goreg trenera, cast njemu sto voli Slobodu i sve to, al njemu je vrhunac Proleter iz Slavinovica, Smajl Karic je za njega Murinho![]()
zanimljivo nema staTayyp je napisao/la:Cuj voli slobodu?Zar se to meze voljeti.Neznam kako mu se ne gadifukara87 je napisao/la:Iskreno niste mogli naci goreg trenera, cast njemu sto voli Slobodu i sve to, al njemu je vrhunac Proleter iz Slavinovica, Smajl Karic je za njega Murinho![]()
Kafić i juniori dobili iste informacije, mora da su tačnem1x je napisao/la:Većina tračeve donosi iz kafića (i ja sam u toj grupi) dok drugi, manji dio, su kadeti i juniori (nadam se da nema pionira na forumu
) koji čuju svašta na treninzima pa potrče ovdje da prenesu.
A za 13-ku se po gradu priča da ideevo i juniori kažu da ide
samo još čekamo zvaničnu potvrdu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.