nedim1993 je napisao/la:
jbt život pa plačem 20. put. ode i aco definitivno po ovom što priča. nažalost mogli bi doživjet pad u košarci nakon evidentnog napretka
To mene najviše brine. A mora se zadržat ova euforija, sada nam je potrebno da se opet plasiramo, da držimo dalje taj kontinuitet, da ne padnemo u onu rupu ko prije koju godinu.
A ovo je danas veliko izdanje, velika utakmica, strašna igra. Sada mi nešto krivo bude kada pomislim da nismo prošli, ali više prevladava ponos. Velike pobjede ostvarene, u tom ukupnom plasmanu ćemo biti solidno plasirani.
Šteta jeste, ali glava se mora dići brzo gore.
Svi su nestrpljivi, svi dugo čekamo prolaz u drugi krug, ali bit će i to. Pokazao se pobjednički mentalitet, jer ova ekipa se vraća iz nemogućih situacija.
I znate šta ljudi, možemo govoriti o nedostatku sreće, ali ovaj put je više bio nekako nedostatak snage da se sve dovrši. Ljudi širina, samo ta širina nam treba. Pa ne može sve ući iz daljine, ne može baš Mirza toliko pogodit, previše bi bilo. Kod Litvanaca mnogi na visokom nivou odigraju, a mi se 100 % možemo pouzdat na Mirzu, Nihada, u dosta situacija Kikana. Po pitanju poena nam je još Zack zakazao, ali zato je skakao ko lud. Od Bavčića sam neke poene isto očekivao, nije on tolika klasa, ali može po nešto zabit. Znači samo širine.
I ne treba puno ni za Latvijom žalit, da smo nju pobijedili možda bi pukli na drugom mjestu. A ko će znat da 3 pobjede neće biti dovoljne. Zato sad nemamo šta tražit ovo ili ono, što nije ovo, što nije ono....Da smo Bogdom ovo, da smo Bogdom ono.....Nema toga sad, sad puna koncentracija na budućnost i gradit na ovom, dograđivat, podržat reprezentaciju na sve načine....
A da hoće samo Aco ostat......Ufff.....Samo to.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland