Bullsi strah i trepetLenBias je napisao/la:ma nisu, svi zele samo bullse izbjeciAmar Dzeko je napisao/la:Oni su htjeli da izbjegnu Brooklyn a ne Bullse.Titova-Juga je napisao/la:Heat mudro izbjegao umaranje protiv Thibsovaca.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Bullsi strah i trepetLenBias je napisao/la:ma nisu, svi zele samo bullse izbjeciAmar Dzeko je napisao/la:Oni su htjeli da izbjegnu Brooklyn a ne Bullse.Titova-Juga je napisao/la:Heat mudro izbjegao umaranje protiv Thibsovaca.
rambo16 je napisao/la:
Bullsi strah i trepet
mozemorio_Ferdy88 je napisao/la:Mogli ste za te prognoze vala i posebnu temu napravitiNešto kao playoff predictor, gdje bi dobijali bodove za pogođenog pobjednika serije, rezultat ili najboljeg igrača u seriji.
Kreirajte ligu: http://nbabracketology.com/" onclick="window.open(this.href);return false;rio_Ferdy88 je napisao/la:Mogli ste za te prognoze vala i posebnu temu napravitiNešto kao playoff predictor, gdje bi dobijali bodove za pogođenog pobjednika serije, rezultat ili najboljeg igrača u seriji.
ne..ti imaš pojma o ovom sportuTitova-Juga je napisao/la:rambo16 je napisao/la:
Bullsi strah i trepet
Tačno tako.
Klub s kojim niko ne želi igrati bez obzira na sve nedostatke.
Ti ako to ne vidiš ili se samo praviš blesav, ili pojma nemaš o ovom sportu.
Odlična ideja Ferdy
Imas poseban paket sad kupiti za PO .Otidji na NBA.com/Leaguepass i sve vidi.Placa se karticom.Hes je napisao/la:Kreirajte ligu: http://nbabracketology.com/" onclick="window.open(this.href);return false;rio_Ferdy88 je napisao/la:Mogli ste za te prognoze vala i posebnu temu napravitiNešto kao playoff predictor, gdje bi dobijali bodove za pogođenog pobjednika serije, rezultat ili najboljeg igrača u seriji.
Nego, ako bi neko mogao odgovoriti na moje pitanje
Na sta mislis ?Titova-Juga je napisao/la:Ne daj Bože nikome. Znam ja malo bolje Amere da bi se na taj korak odlučio.
Zna Salt o čemu pričam
kad_kako je napisao/la:Ja u srijedu picim za Chicago, tako da se sa streamovima moram patiti jos samo 2 utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.