FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rahman zabio besiktasu
-
- Kontakt:
Dobar gol Rahmana Besiktasu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Veceras se zagrijavaju za Slobodu u baštama onih novih zgrada na Stupu, pored naravno standardnih baza i nargilana na Novoj Otoci.scudetto89 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 18:15Gdje su curice odmarajuli kafica, sisa pivce koje , moguli uzeti tri boda mrtvoj slobodi, nebi me cudilo da sutra opet pokazu kvalitet na terenu i popusimo naravno, kakvi manekeni igraju za ovakav klub , ja prosto nekad ne vjerujem !
Da im se i danas sjetimo najmilijih,nadam se da uzivaju curice kao i miscudetto89 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 18:15Gdje su curice odmarajuli kafica, sisa pivce koje , moguli uzeti tri boda mrtvoj slobodi, nebi me cudilo da sutra opet pokazu kvalitet na terenu i popusimo naravno, kakvi manekeni igraju za ovakav klub , ja prosto nekad ne vjerujem !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Iz FK Sarajevo će naredne sedmice, možda već u ponedjeljak, predstaviti novog sportskog direktora. Navodno, to neće biti Emir Spahić, saznajemo u petak Titovoj 38 b. S druge strane, klupi bordo tima trenutno je najbliži Vule Trivunović.
- Zovu me sa svih strana, od Sarajeva i Novog Sada, do Malte, i čestitaju, a ja objašnjavam da ništa nije gotovo, rekao je Trivunović za “Dnevni avaz” i dodao:
- Bez obzira koga će FK Sarajevo dovesti za trenera, znate svi da ja volim taj klub, te da cijenim sve što mi je dao taj grad i moj FK Sarajevo. Neću da budem ono što nisam. Sačekat ću svoj red - ako dođe, spreman sam. A i ako ne dođe, opet ću voljeti moj klub i radovati se svakom njegovom uspjehu. Neka čelnici kluba odluče onako kako misle da je najbolje, zaključio je Trivunović.
- Zovu me sa svih strana, od Sarajeva i Novog Sada, do Malte, i čestitaju, a ja objašnjavam da ništa nije gotovo, rekao je Trivunović za “Dnevni avaz” i dodao:
- Bez obzira koga će FK Sarajevo dovesti za trenera, znate svi da ja volim taj klub, te da cijenim sve što mi je dao taj grad i moj FK Sarajevo. Neću da budem ono što nisam. Sačekat ću svoj red - ako dođe, spreman sam. A i ako ne dođe, opet ću voljeti moj klub i radovati se svakom njegovom uspjehu. Neka čelnici kluba odluče onako kako misle da je najbolje, zaključio je Trivunović.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- ElCartel11
- Kontakt:
Čuj Trivunovic pa oca mi ko da smo bez prebijene marke.
Sta treba da se izreda 10 anonimusa trenera i kad sa jednim ubodemo bice priča kako smo ekstra skautirali.
Sta treba da se izreda 10 anonimusa trenera i kad sa jednim ubodemo bice priča kako smo ekstra skautirali.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Gledajući reakcije, niko od pobrojanih trenera i SD ne zadovoljava, a vrte se ista imena, očigledno da se ne može naći neko sa kim će svi biti zadovoljni, to bi morala biti neka jaka imena. Gledajući situaciju mislim da takve nećemo naći.
Trener koji nije radio 2 godine i nikad nije bio u ovaj 1 mrtvoj premijer ligi. to je za svakog trener u akademije udarac.bolje staviti Ahmetovic ko trenera.
A i nema kod nas nekog izbora. Nema šta nismo pokušali loše pa loše. Po meni nije problem ni u treneru nama treba jedan dobar restart i pravac da znamo šta hoćemo. Da se prvo riješiti ovog škarta da nam malo svane. Pa ćemo lakše disati.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
@ zagor, lucas sve od rijeci je tako, brukaju se iz dana u dan, navijace ko **** doslovno tako , ni jedne godine da ako nista pokazu na terenu da im je stalo da odigraju jako i muski tekmi, pa nek izgube, a ne ko curice i na kraju krajeva plate i to dobre zaradjaju, po meni nekima i previse , ali dobro mirva odlucuje o tome, vidjet cemo naredne sta ce se desavati, mislim da nece nista posebno, nadam se da grijesim .
04.10.2009 !
Svi ovi hoce da imaju FK Sarajevo u CV-u a sa klubom sta bude bude
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Po meni ako bi ko od U21 generacije sledeće sezone trebao da dobije više prilike za igru to je Ališah. Momak je talentovan, lijepo igra i treba nam jedan tako visok i jak igrač na sredini terena. Mi na sredini terena imamo deset patuljaka.
Ako je npr. Dejanovic iz Veleza, koji je rodjen 19.01.2000. godine imao status U21 igraca, da li to znaci da ce u narednoj sezoni igraci rodjeni 2001. godine imati taj status ?
Samozdravlje je napisao/la: ↑20 maj 2022, 23:21
Prijatelju pitao bih te sljedece:
- Ako nisu planirani za veliku minutazu, zasto ugovori na 2 god. Dvije godine ugovora za 10 min. Po mom skromnom misljenju njima je grehota dati da gaze tepih na Butmiru, a da ne govorimo da sjede na klupi ( za recimo 5k necega- € ili KM+ doprinosi)
- Naosvajali se trfeja uz Rahmana, Deraca Dresa(sve ga vise shvacam), Kovu i Ahmo dok je bio igac. Kako te legende ne osvojise na +13
![]()
Kako Evropu ne dohvatise.
- Je li se zezas "DOPRINOSE STABILNOSTI UNUTAR EKIPE"? Neka vise ne doprinose, odosmo u crnu rupu. Je li to ono zna dobre viceve ?
- To sto su dugo u Klubu i sto ce ostati ili zagrabiti iz kase, jeste ono sto nas i dovelo do ovog sad.
Kod nas se sve svodi na pare. Ne radi se o pričanju viceva nego se radi o stvarima koje se ne mogu kupiti. 20 drugih igrača ima koji mogu napraviti rezultat. Da je 5 akademaca, to je opet 15 drugih igrača koji mogu napraviti rezultat. Naš problem je što smo fulali sa svih njih 15 pa odosmo u crnu rupu. U istu crnu rupu bismo otišli i da njih trojce nije bilo ali se iz te crne rupe daleko lakše vraćaš kad imaš ljude kojima je stalo da klub napreduje i ne gledaju samo na vlastitu promociju ili na vlastiti džep.
-
- Kontakt:
Da, to je tako i određeno. Igrači rođeni 1. januara 2001. godine i kasnije naredne sezone će se računati kao U-21 igrači, onda sezonu poslije igrači rođeni 1. januara 2002. godine i kasnije i tako dalje.
Ma mirni smo iduce godine sa tim pravilom,Belmin,Trako i Ramic su dovoljna trojka da se ispostuje to bez problema .

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dakle, Dizdarević, Đokanović, Dino Islamović i Dal Varešanović su i naredne sezone bonus igraci ?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑21 maj 2022, 20:27Da, to je tako i određeno. Igrači rođeni 1. januara 2001. godine i kasnije naredne sezone će se računati kao U-21 igrači, onda sezonu poslije igrači rođeni 1. januara 2002. godine i kasnije i tako dalje.
-
- Kontakt:
Jesu, ali nemoj brojati bezveze Dinu Islamovića 
Lijepo se s momkom rastati, a u seniore prebaciti Jovaševića, da ne bi imali u Jovaševiću novog Islamovića za dvije godine.

Lijepo se s momkom rastati, a u seniore prebaciti Jovaševića, da ne bi imali u Jovaševiću novog Islamovića za dvije godine.
I on će dobiti otkaz za 2 mjeseca.ElCartel11 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 19:39Čuj Trivunovic pa oca mi ko da smo bez prebijene marke.