Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Rockefeller
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Rockefeller » 02 feb 2013, 18:53

Profesor je napisao/la:nekada...
kratkog vijeka dok su igrali italijanski stil.

Puno je od onda proslo. Taj fudbal je bio u modi. Zabari ga nametnuli.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 02 feb 2013, 18:54

Nisam danas gledao tekmu jer sam imao obaveza, ali kada sam vidio da smo pobijedili uz kikseve Evertona i Celzija jako sam se obradovao. Pogledao sam malo highlightse i vidi se da smo bili bolji toko cijele utakmice i zasluzeno smo slavili. Uvijek je neugodno igrati protiv Stokea i veoma je vazno da smo pobijedili danas, jer sada smo mnogo blizi 4, mjestu i nadam se da cemo do kraja izboriti plasman u LP. Ako Beniez ostane u Celziju nebi me cudilo da i njih presignemo, jer fkt igraju grozno otkako ih je on preuzeo.

GO GUNNERS

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 02 feb 2013, 19:02

Ovaj Stoke je ruzna ekipa, patnja za gledati. Zao mi je Owena na sta je spao. Asmir ce, naravno napustiti Sotke na ljeto i otici u neki veliki klub, gdje mu i jeste mjesto. I onda sto se mene tice mogu i ispasti. Mesari!

Igra je bila dobra ali zavrsnica tanka. Mora ono bolje. Sreca je pa se na kraju dao gol, na srecu. Inace bi pored ovakvog napada ostalo 0:0. Svaka cast Oxu, igrao je dobro ali ono se moralo dati, bar jedna je morala uci.
Giroud je bio dobro zatvoren i nekako bezopasan ali nije da se nije trudio. Walcott je bio dosta prodoran ali nista vise od toga.

Svi mogu dobiti prolaznu ocjenu, pogotovo za trud i zalaganje. Wojo ne moze dobiti nikakvu jer nije ni imao posla. I bolje je sto nije. :)

P.S. Pobjeda je zasluzena, tu nema dileme.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 02 feb 2013, 19:27

U ovoj ligi nasoj odbrani samo Stoke ne moze zabiti gol :mrgreen:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

CLASSisPERMANENT
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 02 feb 2013, 19:29

Monreal ce biti konkurencija Gibbsu, to je sigurno. Pa prva mu je utakmica a izgleda kao da je vec 2 godine sa ovom ekipom, cudan je ovo osjecaj stvarno, doveden je igrač a kada igra vidi se da je VEĆ NAUČEN da igra, a ne da ga mi nečemu učimo, to mi se djasvi vopra 8-)

Što se tiče tekme, dominirali smo, nisu nam mogli ništa, Asmir je strašno branio, malo me razočarao Giroud, ali sve u svemu odlično je ovo sve ;)

COYG !
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?

BayernMunchen31
Kontakt:

Post Postao/la BayernMunchen31 » 02 feb 2013, 19:31

Arsenal je bio dominantnija ekipa cijelim tokom utakmice i zasluzeno dobili. Mogo vam je Beg' okinut dva boda ali nek se ga Mesarima zabili :lol: Jedan ali vrijedan promatrajuci ostale rezultate !
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 02 feb 2013, 19:36

walcott je pokazao da zna fino odigrati i bez da zabije gol , debi monreala prolazna ocjena sigurno, arteta klasicna ubleha, ali isto tako raduje povratak 'starog' diabya, koji jos uvijek nije ni blizu onoga kojeg cekamo, ali bit ce tu ubrzo, chambo vise nego solidna partija, bolje se snalazi na lijevom krilu nego na desnom.. odbrana solidna, kos se par puta ubacivao i prema naprijed, bac za divno cudo , bez greske .

Ali,

koliko god bogat nas jezik bio, ne mogu da isceprkam pravu rijec kojom bih mogao opisati Jackia . Vjerovatno jedna ne bi bila ni dovoljna, ali eto.. Jednostavno se ne usudjujem komentarisati ga.

Svaka cast majstore :!: :!: :!:
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 feb 2013, 19:38

Rockefeller je napisao/la:

"kratkog vijeka dok su igrali talijanski stil" WTF? :)
Ono sto je danas Stoke to je bio Arsenal dugo dugo vremena. Ista tvrda igra, defanziva... Sad igraju kao nesto atraktivnije. Ma iskreno boli me q kako ko igra, vecina klubova igra u okviru svojim mogucnosti. Da Pulis ima mogucnost da zaposli na desetine skauta sirom svijeta i milione kojima moze primamiti talante, vjerovatno bi iskoristio tu priliku. Ali moram priznati da mi malo smeta to vase zbjanje sala na racun Stokea, mozda niste svjesni ali tako pljujete i po vasoj historiji, koju naravno, vecina od vas i ne poznaje. ;)

@Deniro, mislim da je ovo rijec koju trazis: precjenjen 8-)

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 02 feb 2013, 20:07

Nakon kratkih izleta spanskih favelasa na ovoj temi,polahko kolo u svoje ruke preuzeli rumunski pripadnici romske nacionalnosti bazirani na Cizmi...Finoo :)
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 02 feb 2013, 20:13

calcio je napisao/la:
Rockefeller je napisao/la:

"kratkog vijeka dok su igrali talijanski stil" WTF? :)
Ono sto je danas Stoke to je bio Arsenal dugo dugo vremena. Ista tvrda igra, defanziva... Sad igraju kao nesto atraktivnije. Ma iskreno boli me q kako ko igra, vecina klubova igra u okviru svojim mogucnosti. Da Pulis ima mogucnost da zaposli na desetine skauta sirom svijeta i milione kojima moze primamiti talante, vjerovatno bi iskoristio tu priliku. Ali moram priznati da mi malo smeta to vase zbjanje sala na racun Stokea, mozda niste svjesni ali tako pljujete i po vasoj historiji, koju naravno, vecina od vas i ne poznaje. ;)

@Deniro, mislim da je ovo rijec koju trazis: precjenjen 8-)
U cemu je problem... "Dosadni Arsenal" vec decenijama igra najbolji fudbal na ostrvu. I to zahvaljujuci velikome Arsenu Wengeru koji je od tipicnog ostrvskog kluba napravio jedan od najvecih brendova bez pomoci tudjih para! Bilo je i ima i drugih "tvrdih" ekipa ali Stoke ne samo sto igra anti-fudbal nego su najgori klub koji je igrao PL. Puni su preostrih startova gdje jasno idu da povrede igraca! A o bezbroj podmuklih udaraca sto naprave u toku utakmice na igracu koji nema loptu da ne pricam! Onaj Sovkros je najgori i njemu treba zabraniti igrati uopste... Ali kakva mu je faca glupa vjerujem da on to nista i ne konta!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 02 feb 2013, 20:21

Nego, kako vam se čini pojačanje na lijevoj strani? Hoće li biti od njega išta? :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 02 feb 2013, 20:24

Ti ako se sjećaš "boring boring" arsenala vjerovatno spremaš sina za ženidbe. Arsenal već godinamaa, igra "ispred svog vremena" na otoku. nešto kao roma prije u Italiji. i često su prozivani kao timovi koji igraju najljepši fudbal na svijetu. Sad u arsenalu nema mnogo igrača, al osnove za takvu igru se ponovo naziru, iako i dan danas arsenal igra najljepše na otoku nije to ko prije, al će bit siguran sam.
wilshere je sve osim precijenjen. Ja ne znam da se bore timovi za njega da ga kupe, da daju na njega 100 miliona. Čovjek jednostavno igra fudbal, mi ga hvalimo i et. problem je što ti ne gledaš Arsenal uopšte a vidiš da wilsherea mnogo hvale pa bubneš precijenjen.

@toxicity. pa imam jednu od boljih rezervi lijevog beka u ligi sigurno. :mrgreen:

e i da, jeste vidjeli sudijski bio poništio gol i to zbog walcottovog ofsajda :lol: , i plus da uzmemo u obzir da nije dosudio jedno 5 6 faulova nad njim, sigurno ga mrzi :lol:
Vođa zna.

Arsenator
Kontakt:

Post Postao/la Arsenator » 02 feb 2013, 20:34

Pozdrav Gunneri

Ja sam novi provjereni insajder i imam za to certifikat, i ono sto vam napisem u vezi Arsenala more bit bidne, more bit nebidne, tako da vas necu slagat niti iznevjerit 100% ( i za ovo uzmite ono bidne-nebidne)

Treba priznati da ovdje borba jos nije niti u pola gotova, ima Ars.jos teskih gostovanja, pa bit ce zanimljivo pratit EPL do kraja.

Nacho welcome, nadamo se da ces se brzo uklopit u ovaj tim, i pokazati zasto si dosao u London.

Pozdrav i za vaseg forumasa Aarona Ramiza, vidim nema prevelike razlike izmedju ovog vaseg i onog u Londonu Ramiza, nema fajde niti od jednog, ono samo "mlacenje prazne slame" :lol:
Gunner4ever

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 02 feb 2013, 20:35

Arsenator je napisao/la:Pozdrav Gunneri

Ja sam novi provjereni insajder i imam za to certifikat, i ono sto vam napisem u vezi Arsenala more bit bidne, more bit nebidne, tako da vas necu slagat niti iznevjerit 100% ( i za ovo uzmite ono bidne-nebidne)

Treba priznati da ovdje borba jos nije niti u pola gotova, ima Ars.jos teskih gostovanja, pa bit ce zanimljivo pratit EPL do kraja.

Nacho welcome, nadamo se da ces se brzo uklopit u ovaj tim, i pokazati zasto si dosao u London.

Pozdrav i za vaseg forumasa Aarona Ramiza, vidim nema prevelike razlike izmedju ovog vaseg i onog u Londonu Ramiza, nema fajde niti od jednog, ono samo "mlacenje prazne slame" :lol:
biće nešto od tebe :mrgreen:
pozdrav, spremi se na teške bitke :lol:
Vođa zna.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 02 feb 2013, 20:39

Pozdrav "novi" ? Ili si mozda stari ? :mrgreen:

Opasno si startao,nije forumas Aron Ramsey jedini koji gotivi lik i djelo istoimenog fudbalera :mrgreen:

Sto se mene tice,ima nesto u tebi,nosis onu pozitivnu "mrznju" prema nasem Welskom Zidanu :lol:

CLASSisPERMANENT
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 02 feb 2013, 20:45

Ramseyu odgovara ova pozicija CMF/DMF, veoma dobro je odigrao ovo sto mu je Wenger dao da igra tu, tako da mozemo ga ocekivati u buducnost samo na toj poziciji vjerujem

Arsenator
Kontakt:

Post Postao/la Arsenator » 02 feb 2013, 20:49

nedim1993 je napisao/la:pozdrav, spremi se na teške bitke
pratim ja duze vremena, ovo ovdje je kao borba pijetlova mislim na temu Ars.nezna se vise ko pije a ko placa :lol:
chily-rz je napisao/la:Pozdrav "novi" ? Ili si mozda stari ? :mrgreen:

Opasno si startao,nije forumas Aron Ramsey jedini koji gotivi lik i djelo istoimenog fudbalera :mrgreen:

Sto se mene tice,ima nesto u tebi,nosis onu pozitivnu "mrznju" prema nasem Welskom Zidanu :lol:
iskreno tip me nervira, zbog njega i njegovih carolija i Wengerovih izmjena sam vise zivaca izgubio nego odlaskom svih nasih zvijezda u posljednje vrijeme :lol:
Sa njima je kao sa trebom, toliko znaju nervirat da kada ih nema fale mi. :D
Gunner4ever

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 02 feb 2013, 20:53

vedo sigurno :lol: .

Inače sljedeća sa Sunderlandom :roll: .
prošle godine smo ih 2x dobili a treću izgubili, ono kad nam se poklopilo sve u roku desetak dana, tako nešto.
Imam ovaj pozitivan osjećaj, a on uvijek donose negativan rezultat i to me brine :mrgreen:
Vođa zna.

CLASSisPERMANENT
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 02 feb 2013, 20:55

nedim1993 je napisao/la:vedo sigurno :lol: .
nije on 100% ;)

i oni koji ne vjeruju u Boga, a procitaju ove postove ovog AaronRamseya, kazu 'Boze sacuvaj'

Arsenator
Kontakt:

Post Postao/la Arsenator » 02 feb 2013, 20:58

Bit ce tvrda i protiv Sund., Arsenal prati prokletstvo 3S (Stoke, Sund., i Swansea) to su tezi nama timovi za dobit nego ovi svi ispred nas trenutno osim Man.U.
CLASSisPERMANENT je napisao/la:i oni koji ne vjeruju u Boga, a procitaju ove postove ovog AaronRamseya, kazu 'Boze sacuvaj'
hehe, ovo za temu "Vicevi" oplakah ovaj post :lol:
Gunner4ever

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.