Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

amazon
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la amazon » 10 mar 2016, 00:04

JoseeMourinho je napisao/la:
amazon je napisao/la:Zahebo si se, ti si sa lanca pusten i nije fer na druge da prebacujes :urnebes: . Kaznit ce te chicken napustio si tor ovaca. Haj sad razguli na fksinfo i kukaj ...
jbg mora tebe neko ovdje drzat na lancu danas moja dezura ;)
Mozes doci ovdje jer jedino ovdje imas pravo na svoje misljenje. Tamo moras misliti kako ti drustvo kaze. Razligu sad :kafa:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 10 mar 2016, 00:40

Zalosno je ljudi moji da se tuzlaci tuku sa sarajlijama... Da krece isti narod na istoga... Srbin na srbina, hrvat na hrvata itd... Sve je to zalosno i jadno... Totalno nam je sistem u qurcu... Dok ne shvatimo mnogo stvari nikad nece nam biti bolje
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 mar 2016, 00:45

Rikardo je napisao/la:Ovaj sukob Azmira i Dine, prica oko premija, para, namjestanja utakmica ce da dobije poseban epilog, ukljucit ce se savez i istrazni organi.

Vidjet cete u narednim danima !

Da ne pricam o kaznama zbog navijaca, tuce, ne bi me cudilo da nam opet zabrane gostujuce navijace !
Ma premiranja su dozvoljena to se radi ponudi se da se boris bolje i tako nego da se ovi prodaju svakako ..nema tu sta ..evo Zrinjaki je premije ponudio Vitezu i to je sasvim ok nemam nista protiv toga ..jer znaju da su oni skoro osigurali opstanak i da mozemo recimo mi ponudit pare ..ovako au oni ti koji ce nas eliminisat da to uradimo..ali za sad smo igrali posteno i zasluzeno smo prvi i zasluzeno ako izgubimo titulu nemam nista protiv ...vec sam rekao ja zadovoljan da budem treci i izadjem u evropu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 10 mar 2016, 02:42

.
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 10 mar 2016, 02:56, ukupno mijenjano 1 put.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 10 mar 2016, 02:54

Prvo da kazem ovo: smatram da je penal opravdan po onom snimku koji sam vidio na ovoj temi.

Dalje. Uletanje navijaca Sarajeva je za veliku osudu i definitivno veliku kaznu i zabranu prisustvovanja utakmicama tim osobama. Sa tim jednostavno moramo poceti nekada. Pa zar nije dosta tuca po stadionu? Naravno, ovo je lekcija i za Slobodu da nauce da se ovakve utakmice moraju mnogooooo bolje organizovati.

Reakcije tuzlanske policije je za veliku osudu. Kaznjavati druge osobe koje nisu ucestvovale u problemima je zabranjeno i kaznjivo. Jedan veliki minus i posao za tuzilastvo, za mene mnogo bitniji slucaj nego onih 20000 KM koje naravno isto treba istraziti cisto da se vidi za koju utakmicu je rijec jer premiranje jeste dozvoljeno, kupovanje nije. Velika osuda i za Tuzlansku publiku koja je docekala navijace prilikom izlaska gore nego saveznici naciste nakon II SR. Danas su to oni, sutra moze se desiti da cete to vi biti ili vasa djeca. Nisam jedan od onih koji smatra da su svi policajci gov.na, svinje i sta vec jer je to degutantno i pogresno razmisljanje, ali ovaj potez jeste za veliku osudu.

Psovanje navijaca. Prije nekoliko dana sam upravo na ovoj temi rekao da se to mora regulisati i takve osobe izbaciti sa stadiona i zabraniti pristup ukoliko to ponove nekoliko puta. Psovanje ne smije biti normalno na stadionu!!! Nije utakmica pozoriste, ali neke stvari su jednostavno degutantne i treba se obracunati sa njima.

Dogadjaj izmedju predstavnik kluba. Ono je bilo degutantno vidjeti. Da ne znam sta da se desava na terenu i da ne znam kakva provokacija da se kaze onakva reakcija, jos ispred stadiona, je na nivou Cevljanske koride i treba da bude blamaza za tu osobu, za klub i za sve navijace. Naravno, samo izjavljivanje te provokacije pokazuje manjak poslovne etike kod druge osobe. Takve stvari se rjesavaju kada se glave ohlade, putem telefonskog razgovora ili u cetiri oci. Husic je na tu provokaciju trebao samo da pruzi ruku i kaze da se raduje narednom susretu i blago se nasmijati. Ne zivimo u pecinama pa da se gledaju onakve scene.

Ja mogu razumjeti revolt Tuzlaka, ali takve stvari se ne rjesavaju na licu mjesta vec putem zalbi, novinskih natpisa, medijske eksponiranosti, protesta, tuzbi gdje ce se iznositi iskljucivo cinjenice i samo cinjenice koje su se prikupile nakon sto se glave ohlade. Bez uvreda, osudjivanja i sl. dok se crno na bijelo to ne dokaze.

Nakon dva fantasticna kola Premijer lige, ova utakmica i svi dogadjaji na njoj sa obije strane su unistile taj pomak.
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 10 mar 2016, 03:18, ukupno mijenjano 9 puta.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 10 mar 2016, 02:58

RedBlue je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
PiromanBL je napisao/la: Ne vjerujem, atleticari ce prije u kros nego sto se mi pocnemo nabijati oko donje ograde da preskocimo :urnebes:
Misliš nestat će kamenja Rikverc brigadi prije nego dođu do ograde pa onda ide šprint nazad na svoju tribinu :lol:
Pa gdje ces nego nazad, kad ste vi vec u autobusu bili. :D
Vise od 45 minuta nakon kamenovanja jos uvijek smo bili na skeli. Bili smo jos uvijek na njoj i kada su ljudi poceli izlaziti sa istoka. Specijalci koji su se pojavili pred nasim navijacima su bili izuzetno korektni i nisu ni pomislili podici pendrek osim na one koji su poceli praviti hrabrim i penjali se na ogradu. Svakog pojedinacno su nas odveli do naseg prevoza, a autobusa na toj utakmici nije ni bilo. To kamenovanje jeste za veliku osudu jer pokazuje losu organizaciju utakmice od strane kluba koji je dozvolio da se kamenje nalazi na tartan stazi i nemogucnost da sprijeci sacicu neizivljenih mozgova (koji su trebali biti rigorozno kaznjeni) da pretrece preko 100 metara (do nas i natrag na tribinu i preko onolike ograde) pored travnjaka i time osim navijaca ugroze i igrace na terenu. Ali to je daleko od nekog nereda kako se cesto predstavi, bilo je mnogo vecih ispada u proteklih 6-7 godina, tipa napad u Gradaccu od strane Lesinara koji je dno-dna i pokazuje mi nezrelost grupe jer na toj tribini su se pored njih nalazili iskljucivo neutralni gledaoci sacinjeni od djece, roditelja i starijih osoba.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 10 mar 2016, 06:41

AnelZ je napisao/la:Prvo da kazem ovo: smatram da je penal opravdan po onom snimku koji sam vidio na ovoj temi.

Dalje. Uletanje navijaca Sarajeva je za veliku osudu i definitivno veliku kaznu i zabranu prisustvovanja utakmicama tim osobama. Sa tim jednostavno moramo poceti nekada. Pa zar nije dosta tuca po stadionu? Naravno, ovo je lekcija i za Slobodu da nauce da se ovakve utakmice moraju mnogooooo bolje organizovati.

Reakcije tuzlanske policije je za veliku osudu. Kaznjavati druge osobe koje nisu ucestvovale u problemima je zabranjeno i kaznjivo. Jedan veliki minus i posao za tuzilastvo, za mene mnogo bitniji slucaj nego onih 20000 KM koje naravno isto treba istraziti cisto da se vidi za koju utakmicu je rijec jer premiranje jeste dozvoljeno, kupovanje nije. Velika osuda i za Tuzlansku publiku koja je docekala navijace prilikom izlaska gore nego saveznici naciste nakon II SR. Danas su to oni, sutra moze se desiti da cete to vi biti ili vasa djeca. Nisam jedan od onih koji smatra da su svi policajci gov.na, svinje i sta vec jer je to degutantno i pogresno razmisljanje, ali ovaj potez jeste za veliku osudu.

Psovanje navijaca. Prije nekoliko dana sam upravo na ovoj temi rekao da se to mora regulisati i takve osobe izbaciti sa stadiona i zabraniti pristup ukoliko to ponove nekoliko puta. Psovanje ne smije biti normalno na stadionu!!! Nije utakmica pozoriste, ali neke stvari su jednostavno degutantne i treba se obracunati sa njima.

Dogadjaj izmedju predstavnik kluba. Ono je bilo degutantno vidjeti. Da ne znam sta da se desava na terenu i da ne znam kakva provokacija da se kaze onakva reakcija, jos ispred stadiona, je na nivou Cevljanske koride i treba da bude blamaza za tu osobu, za klub i za sve navijace. Naravno, samo izjavljivanje te provokacije pokazuje manjak poslovne etike kod druge osobe. Takve stvari se rjesavaju kada se glave ohlade, putem telefonskog razgovora ili u cetiri oci. Husic je na tu provokaciju trebao samo da pruzi ruku i kaze da se raduje narednom susretu i blago se nasmijati. Ne zivimo u pecinama pa da se gledaju onakve scene.

Ja mogu razumjeti revolt Tuzlaka, ali takve stvari se ne rjesavaju na licu mjesta vec putem zalbi, novinskih natpisa, medijske eksponiranosti, protesta, tuzbi gdje ce se iznositi iskljucivo cinjenice i samo cinjenice koje su se prikupile nakon sto se glave ohlade. Bez uvreda, osudjivanja i sl. dok se crno na bijelo to ne dokaze.

Nakon dva fantasticna kola Premijer lige, ova utakmica i svi dogadjaji na njoj sa obije strane su unistile taj pomak.

:bow: :tokralju: Svaka cast momcino, slazem se za sve od prvog do zadnjeg slova.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

LUTVO
Kontakt:

Post Postao/la LUTVO » 10 mar 2016, 12:33

TzXHc je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:Mi pokazali naš obraz, oni svoj đon-obraz. :njanjanja:
Sve jasno ko dan, na ovom videu se vidi veličina Fukara, a horde su se pokazale samo par trenutaka poslije...samo me interesuje koga bi horde okrivile da je nekim slučajem policajac, redar ili neki navijač slobode usmrtio nekog balavca koji je uletio na teren. Da li bi i u tom slučaju tuzlaci bili nacisti, fašisti .... kao što prozivate širokobriježane. Čovječe svake sezone pravite belaje i kad se desi neki nemio događaj kao u širokom prije par godina e tad su svi krivi samo ne Vi.
Mustafa Hukić
1951-1999

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 mar 2016, 12:58

:oops: Istina je sto pisr LUtVO
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 10 mar 2016, 13:04

LUTVO je napisao/la:
TzXHc je napisao/la:
Sve jasno ko dan, na ovom videu se vidi veličina Fukara, a horde su se pokazale samo par trenutaka poslije...samo me interesuje koga bi horde okrivile da je nekim slučajem policajac, redar ili neki navijač slobode usmrtio nekog balavca koji je uletio na teren. Da li bi i u tom slučaju tuzlaci bili nacisti, fašisti .... kao što prozivate širokobriježane. Čovječe svake sezone pravite belaje i kad se desi neki nemio događaj kao u širokom prije par godina e tad su svi krivi samo ne Vi.
Prave od sebe žrtve, a dobro znaju da su krivi :)
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 10 mar 2016, 13:15

wobly92 je napisao/la:Previše frke ovdje oko ničega. Može se zaključit da je Sarajevo premiralo Slobodu da odigra dobro protiv Želje. To je sve.

Zasad
Poslušaj ponovo sta je husić rekao, "u Sarajevu si mi rekao da ces mi donijeti 20 hiljada maraka da se sklonim s puta" ovo se ne može odnositi na utakmicu sa zeljom nego njihovu međusobnu. Dokaz da je namještena utakmica iz usta predsjednika slobode.
Zadnja izmjena: club21, dana/u 10 mar 2016, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 10 mar 2016, 13:16

club21 je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Previše frke ovdje oko ničega. Može se zaključit da je Sarajevo premiralo Slobodu da odigra dobro protiv Želje. To je sve.

Zasad
Poslušaj ponovo sta je husić rekao, "u Sarajevu si mi rekao da ces mi donijeti 20 hiljada maraka da se sklonim s puta" ovo se ne može odnositi na utakmicu sa zeljom nego njihovu međusobnu. Dokaz da je namještena utakmica iz usta predsjednika slobode.
:urnebes: :thumbup: :wave:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 mar 2016, 13:24

mah ovo sto rade mediji FK Sarajeva je nivo srpske propagande ....nemaju mjeru i zrtvovat ce sve da zastite malverzacije i ocajnu igru

incident ulijetanja u teren je sigurno izreziran od strane Dine Selimovica da se prebaci fokus sa desavanja na terenu na nesto drugo..zanimljivo je i to kako su sarajevski mediji to spremno docekali na poluvremenu kad svi odmaraju, oni ko zapete puske svi usmjerili kamere na D sektor

njima su hercegovci mjera, a nama ostalim urnek kako se ponasati prema istim

nazalost napretka lige nema dokle god teren ne odlucuje, gdje god to bilo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 10 mar 2016, 13:28

ultrasstyle_tz je napisao/la:mah ovo sto rade mediji FK Sarajeva je nivo srpske propagande ....nemaju mjeru i zrtvovat ce sve da zastite malverzacije i ocajnu igru

incident ulijetanja u teren je sigurno izreziran od strane Dine Selimovica da se prebaci fokus sa desavanja na terenu na nesto drugo..zanimljivo je i to kako su sarajevski mediji to spremno docekali na poluvremenu kad svi odmaraju, oni ko zapete puske svi usmjerili kamere na D sektor

njima su hercegovci mjera, a nama ostalim urnek kako se ponasati prema istim

nazalost napretka lige nema dokle god teren ne odlucuje, gdje god to bilo
Nama ste se i vi smijali dok smo izdavali saopštenja, nadam se da neću biti prinuđen da trazim postove. Zadovoljni ste vi, zadovoljni smo mi, zavezite sad labrnju.. Karma je ku.rva ;)
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 10 mar 2016, 13:35

LUTVO je napisao/la:
TzXHc je napisao/la:
Pa da bi ga uhapsio da li ga motas ubiti brate? Ne opravdavam ovo od Hordi jer su skroz otisli od F.K.Sarajeva, kao da navijaju za Horde Zla a ne za Sarajevo. Ali shvatite ne moras ubiti covjeka da bi ga uhapsio.

Kada se dva momka udaraju nece ga jedan usmrtitida bi mu pokazao da je jaci od njega.
Pa gdje vas nebi prozivali da ubijete covjeka? Shvatas li sta pricas? Ovi momci su u svom svijetu i prave glupe belaje gdje stete klubu da bi pokazali da su neka i nesto u navijackom svijetu?

Molim te upali mozak, zar zaista moras ubiti nekoga da bi ga uhapsio. A sta i ja pricam o tome kad je mentalitet nula. Redari su mogli normalno predati navijace Sarajeva MUPu TK i sve bi bilo uredu. Onako izivljavanje nije uredu.

Meni je zlo bilo kada je nas MUP zgazio Ultrase na Grbavici, Lesinare na Kosevu itd itd. Nek uhapse sve koje prave belaje i nije prob ali ovo izivljavanje... pff

Eto ti dokaza koliki su primitivci iz vaseg MUPa niko nije uhapsen u udarali su sve od zena do maloljetnika.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 10 mar 2016, 13:38

@RuleHz MUP TK je zadnja rupa i ti ocekujes nesto posteno od njih ?
Zadnja izmjena: NAJGORA_BAGRA, dana/u 10 mar 2016, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 10 mar 2016, 13:43

Rule jesil ti bio jučer? To što si rekao šta vaš MUP radi stoji i da su naši postupili onako na Koševu dobili bi svi po glavama, kao što mnogi već i jesu, a Horde juče najviše što su dobile je po nogama, vidilo se na onom klipu a vidilo se i sa tribine, niko bolan nije pretučen ozbiljnije, nemoj da preuveličavaš.
Još pitamo dole specijalce poslije utakmice "jestel ih istukli", kažu da nisu koliko su trebali.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 10 mar 2016, 13:45

NYKnicks Fan je napisao/la:
club21 je napisao/la:

Zasad
:urnebes: :thumbup: :wave:
Ako cemo realno momci, ako je zaista mito u pitanju, a ne premiranje, onda smo pusiona i jedni i drugi...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 mar 2016, 13:46

kakvo mito od 20.000 KM, ko je još prodao tekmu koja odlučuje o tituli za te pare

ne vjerujem šta pišete jebt

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 10 mar 2016, 13:47

UltrasNotRed je napisao/la:Koje mrtve, zar ti se stadion ne zove Hase? Moze ovako da li ce Sloboda izdrkati po Kosevu ili ce ga ispljunuti? E moj ado, tebe su kislim dojili. Siva cestico.
nije bolan kosevo ili hase, nego hadison park ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.